Mislim da si omasio temu [emoji3]Pogledao sam i ja "Poslednji Srbin u Hrvatskoj", žanrovski film a la "Zona mrtvih" sa začinom lokalne papazjanije.
Preporuka za ljubitelje treš zombi apokalipse.
Pogledaj Bosch
Ja sam odgledao i možda prvih par epizoda je dosadno (što reče kolega ispod tvog posta) ali posle mi se baš svideo i jedva čekam nastavak!Da li je neko od kolega gledao Barry-ja, sa Bill Haderom u glavnoj ulozi?
Ima vrlo visoke ocene ali sudeci po trejlerima licno mi deluje da nije bas toliko sjajna i da humor nije bas nesto...
Serija SIX...jedan od detalja koji mi je zapao za oko
Radi se o čečenskim teroristima...ali obratite pažnju čiju oznaku nosi na rukavu
![]()
Da ali zato...
4. epizoda prvog serijala, na 12:00 minuta teroristi gledaju basket, kad ono Teodosić, Krstić
Eto da se malo vadi prosek
Korejska horor serija (ekipa koja je radila train to Busan). Diskutovali smo više puta, bas je pravo osveženje u žanru
The Name of the Rose odgledao prvu ep, uopste nije losa verzija, dobra ekipa glumaca...
netflixGde ste našli Kingdom?
BNT ga nema.
Bitna napomena kod Boscha da je svaka sezona bolja od prethodne za koplje. Ima tu uzlaznu putanju. Inace jako dobra serija.Stavljeno da se krcka..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari