Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo prva sezona, posle su ih stisli pa nisu mogli da nastave na istom nivou.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poceo sam sa Expanse i Cobra Kai.
Expanse: Serija pocinje bez nekog uvoda osim onih par recenica (zemlja ovakva, mars onakav, oboje na ivici rata koji ce izazvati apokalipsu). Zahteva 100% koncentraciju inace se vrlo lako izmesaju likovi i radnje. Vizuelno izgleda dobro, pretpostavljam da imaju dobar budzet.

Cobra Kai: Slucajno sam naleteo na nju. Svaka cast onome ko se setio za ovo. Definitivno nastavljam sa gledanjem.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Nightflyers 6 epizoda najuvrnutija do sada.

Mada mene je podsetila na South Park i ovo:

Na S02E05 The Expense-a sam, kako sam se navuko, ne mogu da prestanem da gledam. 4 epizode u cugu odgledane

Sustigao sam vikingse - malo jest besmisleno sad... Lost kingdom je znacajno bolji.

Poceo da gledam YOU (meni je OK, zeni dosadan, tek samo na pola druge epizode). Krenuo Tidelands, ali mislim da je to neko smece, trailer je zanimljiv doduse 🙂

You je top serija, videces kako te posle uvuce u pricu i krenes da se saosecas sa likovima 🙂

Uf hvala vam sto ste predlozili YOU seriju. Pogledao sada pilot epizodu i bas mi se svidja pocetak 🙂

Travelers, pogledao prvu epizodu, deluje interesantno.

Naleteh slucajno na opening theme iz Sopranosa i odmah sam krenuo da razmisljam o rewatchu.

Jel se pojavio Black Mirror specijal u prodavnicama? Ovo što gledma nigde nema a aplikacija za praćenje serija kaže da je emitovana

Pa nema. Ne budi nestrpljiv oko pola dana ili dan kasnjenja, kada je vec za dz u prodavnicama. 😉

Poslednja izmena:
Interaktivna je na netflixu. Nece biti ni blizu toga ako je skinu. Sad gledam sa drugarom u 4k.

One of us is jumping, which is it going to be...?

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Odgledao YOU po vašim preporukama ovde prvih par epizoda ... na početku pilot malo smorio, ali situacija dobija obrt.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Ljudi, ne gledajte black mirror iz prodavmice, ako ga i bude.bice bzvz... jos uvek gledamo 🙂

What is Netflix.🙂

Pa interaktivna je epizoda, ne verujem da moze biti isto i iz prodavnice. Taman cu da iskoristim free month na Netflix-u. 😀

Ljudi, ne gledajte black mirror iz prodavmice, ako ga i bude.bice bzvz... jos uvek gledamo 🙂

What is Netflix.🙂

Javi posle koliko traje na kraju ta epizoda kad se gleda tako [emoji6]
Pominjali su nesto da imaju pet sati snimljenog materijala tako sam nesto citao juce, kapiram da je to ukupno sa svim mogucim solucijama.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Javi posle koliko traje na kraju ta epizoda kad se gleda tako [emoji6]
Pominjali su nesto da imaju pet sati snimljenog materijala tako sam nesto citao juce, kapiram da je to ukupno sa svim mogucim solucijama.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Gledali smo dva sata, nismo pogledali sve.
Jesmo stigli do par krajeva... e sad, gledali smo sa drugarevog naloga, sad bih morao ponovo sa svog, a razmisljam dal mi se isplati 🙂, pošto obavezan deo dugo traje, tj inicijalna varijanta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno