Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Narcos Mexico dobar za sada , jedina mana je onaj Kiki detektiv koji ne zna da glumi , to jest blizu je onom našem Kostiću iz serije ubice mog oca. Šteta

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Zavrsio sam sinoc crtani Avatar The last airbender. Fenomenalan crtani i najbolji do sada koji sam gledao. Preporuka svima. Sad mala pauza pa The legend of korra.

Zavrsio sam sinoc crtani Avatar The last airbender. Fenomenalan crtani i najbolji do sada koji sam gledao. Preporuka svima. Sad mala pauza pa The legend of korra.
"If you look for the light, you can often find it. But if you look for the dark that is all you will ever see." - Iroh

Ono kad ti crtana serija u sekundi promeni pogled na život.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Pusti mi na pp detalje o stripovima ako ti nije teško.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

TWD, sezona 9 epizode 1 i 2. Ima neke pozitivne promene atmosfere u seriji, najprostije receno deluje drugacije i kvalitetnije. Ocekivao sam katastrofu i raspad serije zbog znate vec cega, ali prema trailerima za predstojece epizode vidim da je sve bolja i bolja.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Odgledao prve 4 epizode Narcos: Mexico.

Produkcija je bolja, imaju ocigledno veci budzet ali mi nekako glumacka postava deluje neubedljivo, osim glumaca u ulozi Gallarda i Rafe, ostatak nekako ne odskace. Serija je dobra, ali...

"Originalni" Narcos je imao mnogo harzmaticnije glumce uz nekako drugaciji "down to earth" tj. realisticniji smek serije. Meni trenutno deluje da N:Mexico ima sve ali kao da seriji nesto fali (plata o plomo?!) i nadam se da ce preostale epizode popraviti utisak... Plus kao da se trude da uhvate smek prve sezone sa onom naracijom ali nekako se to ne uklapa.

Odgledao sam The last kingdom S3 - zadovoljan sam, drago mi je sto ih je netflix uzeo...
Ostalo mi je jos pola epizode narcosa i ovim sam zadovoljan.

Trenutno sam van zemlje i gomila nekih serija koje imam u SR nemam ovde na netflixu :(

Zavrsio Narcos: Mexico S1.
Jaka 7ica od mene.

Ono sto je falilo seriji su harizmaticniji glumci i to se dalo videti u 5-10min epizode 5 - gde jedan glumac izdominira prisustvom na ekranu a drugi deluje kao dete...
Inace je sezona samo uvertira i ocekujem dosta bolju drugu sezonu. Ako se ne varam ovde vrlo lako mogu biti 3 sezone.

Stigao do sredine treće sezone Gomore, serija je i dalje brutalna i brutalno dobra!

Danas Vikinzi ?

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Trebalo bi danas, oduzi se ova pauza. Sreca pa ljustim The Wire, sad sam na S04, preporuka.

Na kom kanalu ide i u koliko sati ?

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

La casa de papel serija je ludnica, kakva prica i kakav mozak je ovo napravio [emoji16] Negde sam procitala da ce biti i trece sezone?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Taboo konacno odgledao, preporuke za seriju.

Daredevil otkazan na netflixu, postoji mogucnost da ga preuzme dizni.

Neeeee, Daredevil otkazan??? Bolje da ne ide uopste vise nego Disney da ga preuzme.

Pa ABC Studios i jeste u vlasnistvu Disney-ja. :D

A ovo kontam da nije konacno otkazivanje. Cekaju Disney+ servis, pa ce onda nekada opet snimiti novi materijal...

Vikinzi nova sezona krenula, polako postaju spanska serija...zaspao sam tri puta u toku epizode.

Završio Last Ship..utisak meeeh.

Na momente solidno ali u principu zbrzano,nabacano,nedorečeno.
Kao da su preko one stvari odradili ovu sezonu (što nije isključeno)

Slazem se i za Vikinge i za Last Ship. Vikinge ne znam dal da pratim dalje, ako vidim bilo koju epizodu iz prve sezone na primer odustacu 100%.

Ljudi, može li neka preporuka za detektivsku / krimi seriju u stilu Broen (ne usa verzija) Fortitude, Bosch, Cardinal, Trapped, True detective (Ali prva sezona, druga je bila intenzivan smor) ?
Kao i neku u stilu Black Sails, Taboo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno