"If you look for the light, you can often find it. But if you look for the dark that is all you will ever see." - IrohZavrsio sam sinoc crtani Avatar The last airbender. Fenomenalan crtani i najbolji do sada koji sam gledao. Preporuka svima. Sad mala pauza pa The legend of korra.
Hvala za preporuku. Stavio u korpu.Zavrsio sam sinoc crtani Avatar The last airbender. Fenomenalan crtani i najbolji do sada koji sam gledao. Preporuka svima. Sad mala pauza pa The legend of korra.
Neces se pokajati. Mene je toliko odusevilo da sad citam i stripove koji idu posle njega a pre Legend of Korra.Hvala za preporuku. Stavio u korpu.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
La casa de papel serija je ludnica, kakva prica i kakav mozak je ovo napravio [emoji16] Negde sam procitala da ce biti i trece sezone?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljudi, može li neka preporuka za detektivsku / krimi seriju u stilu Broen (ne usa verzija) Fortitude, Bosch, Cardinal, Trapped, True detective (Ali prva sezona, druga je bila intenzivan smor) ?
Kao i neku u stilu Black Sails, Taboo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari