Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
TITANS pilot odličan,kupili su me sa njim.

Robin(Nightwing)-odličan,verno prestavljen ko u stripu.
Raven-isto važi ko za Robina.
Starfire -jedino mi se ona nije svidela,nekako glumica koja je glumi,nije to to za sad.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Jesicu sam ogledao 1 epizodu iz druge sezone,prva sezona mi se dopala a iron fist sam juce zavrsio i zaspao pred kraj s02 to i govori koliko mi se dopala.Paniser mi se nije nesto dopao previse.Daredevil definitivno 3 koplja ispred svih marvel serija i u strahu sam za s03 mada vidim da ljudi hvale sto me raduje

Izašla i druga epizoda...

Hvala na preporuci, upravo skidam prve dve epizode...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Da li negde ima da se skine prevod za Sneaky Pete 2.sezonu ?
Serija je izašla još marta, a prevod nigde ne uspevam da nađem....

Mislim da je scena iz S03E04 Daredevila, u zatvoru, jedna od najjačih do sada. Prevazišli su sami sebe. 7,8 minuta čiste genijalnosti.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

The Haunting of Hill House, pogledao tri epizode na preporuku devojke i bogami kvalitetno odrađeno. Horor-triler u nastavcima, nisam gledao ništa slično do sada.

Mislim da je scena iz S03E04 Daredevila, u zatvoru, jedna od najjačih do sada. Prevazišli su sami sebe. 7,8 minuta čiste genijalnosti.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Mislim da traje i duze...znaci ludilo...oko 10-11min sve iz jednog kadra(bar tako izgleda)...najjaca tuca do sada...inace, meni je ova 3. sezona bolja od prve dve... 😀

Daredevil S03 je najbolja sezona od svih superherojskih serija. Remek-delo. :Klanjanje

Ja sam na polovini. I isto sam pod utiskom da je najbolja sezona da sada. 🙂

Sto se mene tice i u kom pravcu ide rasplet "motaj kablove gasi mesalicu" posle ove sezone. Neka se zaokruzi prica i uz Nolanovu trilogiju imace kultni status.

Mayansi za sada loši...četiri epizode sam pogledao i više se radnja vrti oko kartela u Meksiku nego oko Mayans MC za razliku od Sons Of Anarchy serije

Odgledah prvu epizodu serije Koreni na RTS-u. Odlicna gluma Lausevica u sta nisam ni sumnjao. Onako na prvu loptu sasvim korektno uradjeno.

Poslednja izmena:
Da, bas htedoh isto to da prokomentarisem. Zarko na nivou, a i sve deluje korektno...

Sent via Huawei P10

Odlična prva epizoda.

Веома добар почетак, Лаушевићу баш легла улога

Ja sam na pola DD s3. Ne znam, nesto fali u samoj seriji. 5e sam do pola odgledao i zaspao.
Znam sad ce neki reći ovo-ono ali kad se setim da sam 1 i 2 s odgledao u dahu, ova nešto klima. Možda se popravi utisak u nastavku...

Mozda ti fali vise akcije... Akcenat u ovoj sezoni je vise na dijalozima (koji su odlicni) i razvoju likova, tako da je pacing nesto sporiji. Od 7. epizode se prilicno zahuktava sa par dobrih, neocekivanih tvistova. Definitivno je bolja od druge i mozda za nijansu bolja od prve.

Ostala mi je jos poslednja epizoda ali meni je ovo 9/10 (u svom zanru)

Posle prve sezone i one scene iz jednog kadra koja me je odusevila, ove ostale, iako odlicne, ostavljaju mi onaj "vec vidjeno". Inace se suska i o 4. sezoni ali ja stvarno ne znam kako ce oni da premase ovu....

@stormbay
Isto i kod mene,kod pete sam epizode. Za sada u rangu prve i druge sezone, ne iskače ni po čemu.Borba u četvrtoj epizodi na momente plitka . Čak mi je ostala u sećanju ta scena iz jednog kadra na stepenicama iz prve sezone bolje uradjena od ove.Fisk za sada slab, nadam se boljem razvoju dogadjaja.
Drugu sezonu je isto koliko se sećam popularnost i fokus preuzeo Punisher, tu je bio bolji nego u svojoj seriji.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Poslednja izmena:
ja sam odgledao treću sezonu Daredevila i po meni korektna, ali ni govora o nekom mega remek delu. Opet, meni je Infinity war mnogo loš, a nekima remek delo, tako da prosto ima do različitih ukusa.
Šta mi je smetalo ovde, malo predvidljivost
agentu Nadimu je pisalo na licu od kad su ga ubacili da će raditi za Fiska i da će ga ubiti na kraju, samo je bilo pitanje, kad i kako
i malo glupost oko neubijanja
da bi sačuvao svoj identitet, pušta ženu koja je naredila ubistvo čoveka na slobodu, a pre toga joj je spasao život
.
P.S. kakvo je vaše mišljenje o filmu Daredevil? Meni je on sasvim OK, nije mi jasno što je tako loše prošao, posebno imajući u vidu filmove koje je Marvel i DC izbacio par godina kasnije.

Film mi je bio bzvz, jes da je (kriticki) najvise trpeo zbog Afleka ali je realno bzvz...likovi iz crtanog filma, svi likovi plitki i sablonski. Nije sad da je ovo sto je usledilo kasnije iz Marvela nesto vrlo pohvalno i vredno, ali mi jeste dosta bolje

Sto se serije tice, odgledao sam i ja 3. sezonu, ok je, ali kolikooooo praznog hoda...
Prve dve epozode i poslednje dve i to je kompletna sezona
. Taman krene buildup oko necega i onda prica okrene na davez oko sporednih likova, ok cenim dubinu u likovima ali mi ne treba dalje sirenje price o Pejdz i Foggyjy vise, porodicni problemi ovih ili onih...
Sto se mene tice, 1. sezona - odlicna, 2. - vrh (zbog Panisera cija serija je ispala dosta losije), 3. - ok ish

Iron Fist i Luke Cage - good riddance

"Bindzovao" sam juce ceo dan Daredevil S03. Jedva sam se probudio jutros na vreme. 😀

Sto se mene tice, ima mozda malo praznog hoda i mislim da bi 10ak epizoda bilo bolje uklopljeno. Od mene S01 > S02 > S03. Ali ih sve deli 1 ocena na skali od 1 do 10.

A kod mene definitivno S03 > S02 > S01. 🙂

Luke Cage i Iron Fist bi mogli da zavrse u Heroes for Hire.

Poslednja izmena:
Meni je S3 do epizode 6 bio baš nezanimljiv, a onda se desilo ono (znate šta) i odjednom je nešto kliknulo, kao neki prekidač koji mi je dodatno aktivirao pažnju. Dug build up, nadam se da će se do poslednje isplatiti.

I kod mene je kliknulo, mada mi je i pre toga bilo super i zanimljivo. Najezio sam se gledajuci taj kraj epizode. 😀

To mi i jedna od najjacih scena u celoj seriji.

lHrvOg1.jpg

Pogledao Bodyguard na osnovu preporuka ovde - dobra!

Odgedao sam prvu sezonu dokumentarca "Making a murderer".
Brutalno,ali brutalno dobra serija.
Svaka preporuka.

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Niko sem mene ne gleda Trust? Arrow, vec sa drugom zasrali po meni, neka patetika oko ovih zena, muka mi da gledam.
Daredevil gledao samo prvu iz trece, obecava.

Ja sam poceo Trust ali me nije kupila pa sam odustao, mozda probam ponovo ali ovog puta nisam mogao da istrpim spore epizode bez radnje...

Mr. Mercedes, prva sezona je dobra, atmosferno odlicna, likovi razradjeni, interesantan pristup. Ali druga sezona je uzas, slicno su zastranii sa paranorlalnim kao u Fargu...

Shameless mi je dobra sezona, mada je sad bas prava drama.

Inace, poceo je Ray Donovan 🙂

The Haunting of Hill House 8.5/10

Bilo je uzivanje gledati je, skidam kapu celoj ekipi koja je ucestvovala na ovom projektu.

6.epizoda mi je mozda najbolja, ako se ne varam postavili su rekord u ovim one take scenama. Mislim da cela epizoda ima 5-6 vidljiva reza.

Gluma odlicna, klinci pokidali.

Svaka preporuka od mene!

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno