Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na ustedi prostora na hdd-u. 🙂
Dva dana se kanim da napišem utisak o The Haunting of Hill House, da počnemo sa ocenom: 5 ili 6/10
Dobre strane su: gluma, naročito Karle....i to je sve.
Nije mi se dopalo:
Razvučeno, sa dosta fillera, često i dosadno. Cela priča nema smisla - ne vidi se šta je tu zaista "zlo", sama crvena vrata i soba nisu to pokazali...
I tako, očekivao sam više, dobio....meh.
Za uporedjenje - Hereditiary ima posla sa iskonskim zlom, ovde toga nema. Kao horor sa duhovima ali bez Boga i djavola. Šuplje.
ja odgledao prvih 5 epizoda, meni odlicna za sada

kao ljubitelj horora, bas mi se svidja, mozda ljudi ocekuju puno iskakalica, ali nije serija bazirana ka tome. Hemija i odnosi izmedju likova su odlicno uradjene, i vise se na to bazira, gluma odlicna
Sent from my SM-G965U1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja odgledao 5 epizoda i za sada deluje odlična, pogotovo što uglavnom gledam sam preko noći, slušalice na max.Inace jako retko gledam horor žanr ali ovo definitivno vredi. 7/10 za sada

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Videh neki review za S22E04, nisam još stigao da pogledam. Kažu da je jedna od boljih epizoda.

Sent from my landline using Tapatalk

The Devil is out! 🙂)

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

To je bila i moja reakcija kad sam odgledala sve tri sezone pre koji mesec :d

Ne mogu da docekam sledecu sezonu pa sam pocela da citam knjige. Za sad nema nikakvih vesti kad ce 4. sezona?

Mislim da sredinom Novembra završavaju snimanje, i onda očekuj u kasno proleće/rano leto 2019. na Amazonu. Baš je pre nekih 10-ak dana krenulo snimanje.

Nije mi jasno zasto niko nece da prevodi novi Top Gear? Epizode su super.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Izašla treća sezona Daredevil i druga sezona Making A Murderer.

Meni je bila dobra The Innocents, malo cudna, ali mi je prijalo sto je drugacija.

Sada poceo 3. sezonu Daredevil-a da gledam, nije lose krenula.

Otkazan i Netflix Luke Cage, kapiram da ce da ostane samo Daredevil i Punisher, mada me ne bi iznenadilo da i to ode sledece godine. Zanimljivo, lagano zasicenje superheroja kao sto se i ocekivalo, pitanje je sta ce biti sa filmovima uskoro posle drugog dela inifity wara, mada kapiram da ce to gurati jos par godina dok se ljudima ne smuci skroz.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Kontam ima veze sa buducim Disney streaming servisom, jer se svakako sve te serije sele tamo sa Netflix-a.
A za filmove ne brini, tek ce da ih stancuju - sledece decenije X-Men i ostali u MCU.
A9JjJBR.gif

on:

Daredevil S03 za ovih 5 epizoda sto sam odgledao pretenduje da bude bolja sezona od prve i druge.

Zavrsio Ozark S2, odlicna, ravoj likova i moralne dileme lepo prikazane. Slobodno cu reci da mislim da ce Ozark da ušije Breaking Bad.

Veseli me što se Fisk vraća u S3 DareDevila, ali meni je ta serija generalno mnogo dosadna iz nekog razloga ... Gledao 3x1 i neka 3 puta sam zadremao ...

A ove otkazane, bog te mazo ... Znate onaj osećaj kad vas nešto smori pa pogledate koliko još ima do kraja, a ono tek 15min prošlo. E taj osećaj za Luke Cage i Iron Fista. Jedino mi je Jessica S1 bila onako sa prolaznom ocenom. I evo sad skontam da JJ ima i drugu sezonu ... (toliko o hype-u).

Kontam ima veze sa buducim Disney streaming servisom, jer se svakako sve te serije sele tamo sa Netflix-a.
A za filmove ne brini, tek ce da ih stancuju - sledece decenije X-Men i ostali u MCU.
A9JjJBR.gif

on:

Daredevil S03 za ovih 5 epizoda sto sam odgledao pretenduje da bude bolja sezona od prve i druge.

Odgledao sinoc 2 epizode, dzbidzovacu ostatak do kraja vikenda. Slazem se sa konstatacijom - prve dve odlicno pokazuju i razvijaju dalje, kroz naraciju, unutrasnju borbu likova i sta ako im oduzmes ono bez cega ne mogu. Posle Nolanove trilogije ovo je najbolje realizovana adaptacija i prilicno "Betmenovski" ili "Nolanovski" odradjena... Sto se mene tice mogu, mogu i da zavrse sa ovom sezonom (a pritom da bude bolja od prve dve) - bolje da zaokruze pricu/lika dok su na vrhuncu nego da "muzu" lika i degradiraju kroz jos par sezona...

@dowla
Te JJ i LC su i onako bile u rangu Arrow-a/Flasha/Gothama ako ne i gore, kakav crni hajp... 🙂

Bodyguard odlican! 9/10

The First, super serija za sada od mene 8/10

12 monkey super, bas mi je lepo legla od mene 9/10
Kako volim onu ludu Emily Hampshire. Bas je extra u seriji 😛 Ja kazem lepo svima da je biti lud bas fora a niko mi ne veruje 🙂

Meni ostale jos dve epizode The Man in the High Castle, dobra, preporuka.
Daredevil da stavim da se krcka pa kad zavrsim gore pomenutu da bindzujem 😀

A ove otkazane, bog te mazo ... Znate onaj osećaj kad vas nešto smori pa pogledate koliko još ima do kraja, a ono tek 15min prošlo. E taj osećaj za Luke Cage i Iron Fista. Jedino mi je Jessica S1 bila onako sa prolaznom ocenom. I evo sad skontam da JJ ima i drugu sezonu ... (toliko o hype-u).
Isto bukvalno, prvu sezonu Luke Cage sam jedva odgledao do kraja, drugu nisam mogao da prevalim posle trece epizode.
Jesica, Cage i Fist, ista serija sa bukvalno istim desavanjem i istim tempom izmedju epizoda samo drugi likovi, kad pogledas da svaka ima po 12 epizoda cini mi se, po dve sezone, odakle volja da gledas sve.
DD i Punisher su vec ozbiljnije i mracnije, imaju ozbiljniji pristup. I Jesica Jones prva sezona ali to je vec bilo na pocetku pre stancovanja istih fora, kapiram da je sad odgledam smorio bih se.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Better call Saul 4 sezona zavrsena, meni serija od prve epizode prija i drzi pažnju iako je spora. Samo neka nastave ovako. Fino se popunjavaju praznine iz Breaking Bada i siri prica pre samog BB 🙂
Bodyguard zavrsio, 9/10 BBC me jos nikad nije razočarao sa svojim mini krimi serijama.

Sent from my budget Pixel A2

Bodyguard je dobar ali ne svrstavam ga u one bas za totalnu preporuku.. Slabo su razvili par stvari koje na kraju ostavljaju nedovrsen utisak..

Ostalo mi 2 epizode daredevila...auuu...ubedljivo najjace superhero serija... 😀

Better call Saul 4 sezona zavrsena, meni serija od prve epizode prija i drzi pažnju iako je spora. Samo neka nastave ovako. Fino se popunjavaju praznine iz Breaking Bada i siri prica pre samog BB 🙂
Bodyguard zavrsio, 9/10 BBC me jos nikad nije razočarao sa svojim mini krimi serijama.

Sent from my budget Pixel A2
Ja nisam imao zivaca da gledam full epizode, pogledao sam skoro celu sezonu preko nekih review & recap na youtubu od 10 min.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno