Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poceo da gledam Mayans, mnogo losije od Sinova Anarhije, CGI na nivou niskobudzetnih serija, glumci onako, vidi se da im je budzet bas ogranicen bio...odgledacu do kraja sezone, cisto onako, da ispostujem SoA...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

* The Blacklist
* Westworld
* Counterpart
* Taboo

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

jel' taj Taboo icemu?mislim da sam uhvatio pilot negde po tv-u i da sam bio ravnodusan,vredi li cimanja?

Vrhunska serija.

Da li prati neko ovu novu na RTSu, "Jutro ce promeniti sve" cini mi se da je naziv..?
Gledam i ja, sviđa mi se serija, večeras sam pustio baš 6-7ep u cugu 😉
Ima na RTS planeti, besplatna registracija, u HD-u sve 😀
Al' ona scena na početku kad matorci hvale svog sina na svadbi..uf, so Serbian.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Nema sta, dobra serija. I ja odgledao 4 ep. veceras u cugu.

Titans odlicna.
Discovery of witches, guilty pleasure 🙂
Ray Donovan s06e01, start standardno dobar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odgledao bodyguard, nisam imao sta, pa uzeo iako me ona glumica nervira. Dobar je.
Odgledao the rookie prve dve epizode, u sustini Nejtan opet kao u Kestlu igra osobu koja hoce da bude pandur, ali ok deluje.
Magnum PI deluje Ok, ne secam se originala pa da mogu da ih poredim.

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока

The Flash - Copy/Paste iz prethodnih sezona. Serija ima neku dosadnu i ustajalu atmosferu.
Arrow - Vidi se da je neko pozvao celokupnu ekipu na sastanak i malo zaveo red. Mnogo bolje deluje bar zasada.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Titans baš odlična ovih par epizoda.. Ja dc fan uživam baš..

Daredevil jedina serija koja nije razočarala posle par sezona.. Sve bolje i bolje. Kontrolišem se pa gledam samo po epizodu na dan dva..

Pogledao 2 epizode Hauntinga of Hill House...za sada mi deluje obećavajuće.

Mayansi se malo popravili u 5 i 6 epizodi...

Sledi još sporije.

The Haunting of Hill House - ništa posebno, par kripi scena a ostalo je sladunjavo-kiselkasti bućkuriš.

Meni skroz ok Hill House, bar ovih šest epizoda koje sam pogledao. Iako je priča skroz drugačija nego u knjizi, ima tog osećaja melanholije, a i slične dileme: psiho horor ili duhovi, ili psiho i duhovi... Samo da ne za*mjau**mjau**mjau**mjau* još ovih par epizoda i kraj i biće mi sigurno serija godine.

Castlevania - 8/10
Prva sezona je bila prekratka za bilo kakvo ocenjivanje, ali sa izlaskom druge sezone mogu reći da je serija sjajna

Poslednja izmena:
Titans E03 odlična
Kao veliki fan Teen titans i Titans stripa jako mi se sviđa za sad kako su odradili seriju.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Pogledao sam i ja za vikend sve na rts planeti. Juce i danas sam uhvatio na tv-u. Danasnja epizoda ubedljivo najdosadnija.

Pojma nemate, odlična epizoda.. Bez zaebancije, uz Senke, dugo nismo imali ovako kvalitetnu seriju..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Meni je danasnja epizoda skroz ok...pocinju sa sirim prikazivanjem likova...za sada su mi Andjela i Ljuba najbolji likovi...videcemo kako ce sve ici, ali prikazuje realno zivot ljudi u kasnim 20im u Beogradu(iz malo preterivanja sa vremena na vreme).

Da, to je tačno.
Meni se sviđa što je za sada gluma skroz okej, inače u domaćim serijama imaju običaj da ubace likove koji su operisani od glume.
Ovde su svi dobri. Ova Jovana Stojiljković je skroz okej, Rakočević standardno, Andrija je takođe prilično dobar itd
Ona Hana btw baš dobra riba 😀

Andrija ubedljivo najbolje glumi, ali da, nema lose glume uopšte sto mi je nerealno.. ne racunam neke sporedne sto progovore dve reci, i muzika je top, bas sve na mestu..

Završio sam i Maniac-a.
Ok, neiskorišćen potencijal ali moze da se odgleda..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Završnih Counterpart. Spora je, ali nije smor. Dovoljno interesantna, možda 7/10
Bojim se da će se pogubiti u narednim sezonama, no videćemo.

Da, to je tačno.
Meni se sviđa što je za sada gluma skroz okej, inače u domaćim serijama imaju običaj da ubace likove koji su operisani od glume.
Ovde su svi dobri. Ova Jovana Stojiljković je skroz okej, Rakočević standardno, Andrija je takođe prilično dobar itd
Ona Hana btw baš dobra riba 😀

Pa da...to samo pakazuje da imamo dobrih mladjih glumaca, i ako se scenario dobar i ako reziser uradi dobro svoj posao, sve izgleda u vecini slucajeva prirodno...Senke nisam gledao, verovatno cu ih odgledati uskoro, ali ova serija mi je bas legla... 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno