Dart Vejder
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 15.05.2017
- Poena
- 80
Definitivno nay.Castle Rock - kolege koje su gledale, yay or nay?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Definitivno nay.Castle Rock - kolege koje su gledale, yay or nay?
Tačno to je opis 1. epizode koju sam odgledao i ne vuče me da nastavljam.
Meni je bila dobra. Ko je citao Kinga cenice tu atmosferu beznadja i ludila u gradu.Toliko losa ili zahteva poznavanje Kingovih dela da bi se reference "cenile" odnosno uzivalo u seriji?
Danas je izašla Netflix horor serija koja bi mogla da bude odlična.
The Haunting of Hill House
https://www.imdb.com/title/tt6763664/
Te serije ne smeju u istu rečenicu sa Galaktikom.The Walking Dead, Arrow, The Flash poceli a ja i sestra ne mozemo da se odvojimo od Battlestar Galactice. Ove ostale ce morati da sacekaju.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Upravo tako, kazu da jedino Expanse moze da joj pridje po kvalitetu ali BSG ostaje br. 1Te serije ne smeju u istu rečenicu sa Galaktikom.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Da, ima epizoda koje su razvlacile radnju kako englezi kazu "Filler". Ali i one nisu bile beskorisne, i one su dale na znacaju i razvijanju celokupne price i odredjenih likova.Ako budu pratili knjige bice i vise od 5..
A i Expanse nema ni jednu ep. snimljenu samo radi duzine serije.
Volim Galaktiku ali ona nije imuna na povremeno razvlacenje.
Otkazan nastavak iron fist-a. A fino su zacinili kraj druge sezone i najavili nastavak. Za sad prva marvelova serija koja je dobila nogu. Osećam domino efekat za koju godinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari