Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toliko losa ili zahteva poznavanje Kingovih dela da bi se reference "cenile" odnosno uzivalo u seriji?

Tačno to je opis 1. epizode koju sam odgledao i ne vuče me da nastavljam.

Završio Luke Cage drugu sezonu, isti kvalitet kao i prva sezona, muzička podloga razbija, bolja nego u prvoj sezoni. Najbolja gluma ide Woodardovoj koja je razvalila. Jos Jesicu da izbindzujem do 19tog kad izlazi Daredevil.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Poslednja izmena:
Šta znam, Netflix zna ponekad da ubode sa serijama za razliku od filmova. Ovde trejler i trenutna IMDB ocena svakako može da zavara.
Btw, odgledah poslednju sezonu Better Call Saul i meni je ovo jedina od najboljih serija koje se emituju. Jeste da je priča spora ali atmosfera koju kreira Vince Gillingan stvarno joj daje šmek Breaking Bad, pa iako je spin-off iste, ima šanse da na kraju stane rame uz rame sa njom.

Otkazan nastavak iron fist-a. A fino su zacinili kraj druge sezone i najavili nastavak. Za sad prva marvelova serija koja je dobila nogu. Osećam domino efekat za koju godinu.

Prezasićenje.

Tržište ne može da "svari" toliko serija i epizoda godišnje. Mora malo da se napravi prostora.

Svakako ce se Danny pojavljivati u ostalim serijama.

Heroes for Hire, ko zna...

Nadam se Denyjevoj i Collinovoj pojavi u drugim marvelovim ostvarenjima. Pojavili su se u jednoj Luke Cage-ovoj epizodi u drugoj sezoni i ispalo skroz ok.

Mozda je pocetak kraja Marvela na Netflix-u, od sledece godine Marvel ce imati svoje platforme i tv kanale (pored ABC) na kojima ce moci da emituje svoje sadrzaje (dizni striming i fox tv (fx i fxx)).

kakve gluposti padaju na pamet ovoj ekipi iz TWDa... neverovatno kako su oni uspeli da prezive do sada

Poslednja izmena:
The Walking Dead, Arrow, The Flash poceli a ja i sestra ne mozemo da se odvojimo od Battlestar Galactice. Ove ostale ce morati da sacekaju.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Ako Expanse snimi 5 sezona sa onakvim krajem mozda i bude mogao da se poredi sa Galaktikom.

Za sada ne, iako je odlican.

Ako budu pratili knjige bice i vise od 5..
A i Expanse nema ni jednu ep. snimljenu samo radi duzine serije.
Volim Galaktiku ali ona nije imuna na povremeno razvlacenje.

Ako budu pratili knjige bice i vise od 5..
A i Expanse nema ni jednu ep. snimljenu samo radi duzine serije.
Volim Galaktiku ali ona nije imuna na povremeno razvlacenje.
Da, ima epizoda koje su razvlacile radnju kako englezi kazu "Filler". Ali i one nisu bile beskorisne, i one su dale na znacaju i razvijanju celokupne price i odredjenih likova.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Mda...
Pogledaj babylon 5 ili farscape, pa vidi fillere.

Edit: za expanse, imaju 7 celih knjiga. 8 ce da kasni, je mi deluje da ne znaju šta dalje. Za prvu, koja je odlična im je trebalo 1.5 sezona i delove su zbrzali da stane. Treća je komotno stala u pola sezone.
Četvrta može, po meni, da bude jedna dupla epizoda, tako da je tu cela knjiga filler 😉 ima i par novela koje bi bile zgodne za ekranizacuju...
Uglavnom, ne bih seriju koja nije završena (ni literalno) dizao na pijedestal, da ne ispadne lost. Ni bsg nije oduvao krajem, realno.
Ps nema expanse više na našem Netflix...

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja se nadam da 4 sezona nece biti samo 4 knjiga, prerazvuceno bi to bilo. Mada ni nisu u tom fazonu da razvlace tako da verujem da ce 4 knjiga biti max pola 4 sezone.

^ Stargate SG1, Firefly.... Isto odlicne serije ali mnogo potcenjene. 🙂

Otkazan nastavak iron fist-a. A fino su zacinili kraj druge sezone i najavili nastavak. Za sad prva marvelova serija koja je dobila nogu. Osećam domino efekat za koju godinu.

Iskreno i nije neka steta, kvalitet nije na nivou. Bolje da izbace 2-3 kvalitetne serije na tu tematiku nego da budzet razbacuju na 4-5 losije (i jednu odlicnu) pa koja ima "prodju" kod publike a posle vestacki da razvlace. I ovako mi stvari iz Netflixove kuhinje deluju kao B produkcija. Po tom pitanju cini mi se da Amazon i Hulu rade mnogo bolji posao u poslednjih godinu dana...

Ako nista drugo tu su jos DD i Punisher, neka odrade jos 1-2 dobre i to neka traje. Naravno bilo bi dobro kada bi prosao i neki "casual" fazon superheroj serije sa thrashy humorom a ne sve foru Nolanove DK trilogije...

Ma neka neko odradi Batmana kako valja kao seriju i meni dovoljno. Ima zlikovaca taman da snimaju 10 sezona...

Ja bi voleo da to bude Amazon

Ne znam meni nekako animirano nije uporedivo. I to ne iz pogresnog razloga, taj animirani batman prosto deluje nedostizno.

Onaj Batman 2012 povratak mracnog viteza je brutalan.

Cisto sumnjam da ce vise iko smeti da se dohvati Betmena, bilo kao film ili seriju, jer ce publika ocekivati Nolanov fazon (realisticniji, tmurni prikaz Gotham-a/gang story) a tesko da ce moci da izvuku to i pritom da budu kvalitetni filmovi (sto ovi pokusaji Snydera i DCEU filmova pokazuju).
Jedine dve serije kojima je to poslo za rukom (ostaje pitanje da li ce i sa poslednjom sezonom/sezonama) su Daredevil i Punisher...
Btw. skoro je proculero da je takodje bio i "sequel/offspin" za DK trilogiju (+Robinom) u planu sa Nolanom i istim kastom na celu ali je iz vise (dobrih) razloga digao ruke... 🙂

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno