Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
...
Što se tiče Killinga Joel Kinnaman fenomenalan, ne znam dal zato što mu je lik blesav i gotivan ili zato što ga dobro glumi 🙂 I ja sam tu negde pri kraju 2 sezone, dobra je serija samo su ga zamrsili kao lampice za jelku ili kabl od slušalica.

Meni on u prvih nekoliko epizoda ko Pikac iz Vratice se rode 🙂

Uff gde nadje Pikca iz roda,ja sam njega doživeo kao retarda u toj seriji. Teško da se isto može reći za Joel-a u Killing-u. Jedino sto imaju zajedničko su brčići i ljubav prema brašnu [emoji3]

Inače slažem se sa većinom da je Mekonaki u TD-u nadmašio samog sebe.
Počeo sam da ga primećujem jos iz filma Contact i 1997e.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Uff gde nadje Pikca iz roda,ja sam njega doživeo kao retarda u toj seriji. Teško da se isto može reći za Joel-a u Killing-u. Jedino sto imaju zajedničko su brčići i ljubav prema brašnu [emoji3]
Sent from my D6603 using Tapatalk

Pikac je odlicno odigrao ulogu heroinskog junkie-a, nikako nije glumio retardiranog junkie-a 😉

Uloga Pikca, tj. Bojan Dimitrijević kako je to izveo je doktorat i za svjetske prilike, malo je reći da je maestralno odrađena uloga.

Sent from my P10+ using Tapatalk

The Terror

Prve dve epizode odlicne. Produkcija iznad ocekivane, gluma, atmosfera i setting su odlicne. Ocekujem vrlo "nelagodnu" zavrsnicu pri kraju sezone.

Preporuka od mene i vrlo prijatno iznenadjenje. Definitivno vredi gledati u mraku sa sluskama.

Kad se završava sezona, ja nikako ne mogu da gledam ne-bndžovano.

3. Epizoda izlazi 2. Aprila,... Ukupno ima 10...

Ima još poprilično do kraja a pitanje je da li će da završe radnju na prvoj sezoni... Nisam čitao knjigu tako da ne znam da koliko su otišli sa radnjom

Završio Mindhunter i Unabomber, obe odlične :d Volim da gledam bar dve-tri serije paralelno, jedna "ozbiljna", jedna dramica i jedna animirana, u zavisnosti od raspoloženja. Ima li neko neki predlog? Posebno ako je dostupno na Netflixu, na primer, gledao sam Bojacka i Orange is the New Black od ovih za opuštanje.

Misfits, Archer, Wilfred? Misfits ne znam u koju bi kategoriju ali meni jedna od najboljih serija ikad..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

3. Epizoda izlazi 2. Aprila,... Ukupno ima 10...

Ima još poprilično do kraja a pitanje je da li će da završe radnju na prvoj sezoni... Nisam čitao knjigu tako da ne znam da koliko su otišli sa radnjom

Ja sam čitao pre nekih 5-6 godina. Slabo se sećam detalja ali znam da je prlično obimna i nekako mi se čini da ovim tempom neće uspeti sve da spakuju u 1. sezonu, osim ako ne ubrzaju, što nikako ne bi valjalo, jer je ovo za sada sve kako treba (da ne ponavljam ono što si ti pisao, sve se slažem).

Poslednja izmena:
Misfits, Archer, Wilfred? Misfits ne znam u koju bi kategoriju ali meni jedna od najboljih serija ikad..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Vidi se po avataru da ti je Misfits omiljena serija 😀.

Završio Mindhunter i Unabomber, obe odlične :d Volim da gledam bar dve-tri serije paralelno, jedna "ozbiljna", jedna dramica i jedna animirana, u zavisnosti od raspoloženja. Ima li neko neki predlog? Posebno ako je dostupno na Netflixu, na primer, gledao sam Bojacka i Orange is the New Black od ovih za opuštanje.

Mozda da gledas Utopiju, ali englesku verziju, naravno. Meni je ona slicna kao Misfits.

Animirane:Gravity Falls i Avatar:The Last Airbender.

Misfits mi je u pocetku bila genijalna serija.Sad sam na 4 sezoni vise mi nije to to.Ne verujem da cu uspeti da izguram do kraja seriju.Leftovers mi je sve bolja i bolja ali nikako da je odgledam do kraja.Traje to nekih godinu dana,odgledam epizodu pa prodje mesec dana pa odgledam 5 od jednom pa zaboravim na seriju.Sad gledam Peaky Blinders serija za sada 10 od mene.Jes da sam odgledao samo par epizoda ali se nadam da ce da nastavi u tom ritmu.Nije mi jasno zasto je pre nisam poceo da gledam

Da li je moguce da sam ja jedini koji ne moze da gleda broen i dark onu nemacku seriju? Ne znam brate ja pogledao prve dve epizode obe serije i ne ide pa ne ide... Ne volim tako 'crne' serje gde su svi celo vreme depresivni...

Misfits mi je u pocetku bila genijalna serija.Sad sam na 4 sezoni vise mi nije to to.Ne verujem da cu uspeti da izguram do kraja seriju.

Ne pravi tu gresku, na kraju nova ekipa mozda ispada i bolja od originalne i stvarno zasluzuje da se zavrsi do kraja..

Da li je moguce da sam ja jedini koji ne moze da gleda broen i dark onu nemacku seriju? Ne znam brate ja pogledao prve dve epizode obe serije i ne ide pa ne ide... Ne volim tako 'crne' serje gde su svi celo vreme depresivni...

Nisi jedini, bar za Dark. Možeš videti da ima i dosta negativnih mišljenja o seriji, a moje je jako jako loše. Nikako mi se nije dopala.
Broen još nisam počeo, nisam nešto lud za takvim tipom serije a sever Evrope sam upoznao i nisam baš lud za tom atmosferom 🙂

Dark je nešto najbolje što sam gledao u poslednje ne znam koliko. Ako ima neko sličnu preporuku liše ST neka javlja odmah! 🙂

The Terror, prve dve epizode uvlace jezu u kosti polako. Za sada deluje obecavajuce, predpostavljam da su prve dve epizode iskoriscenje za upoznavanje sa likovima.

Ja volim crne serije ali mi je broen išao od solidnog ka lošijem na kraju. Nikako mi ne opravdava hipi, al' ajde, većini se svidela.

Sent from my Le X626 using Tapatalk

@Boris Lozac ma odgledacu je do kraja al ne uskoro sigurno.Za supernatural se covek privikne vremenom
da se vracaju iz mrtvih jedno 100x :d

Pa vrate ih iz mrtvih 🙂

Послато са SM-J120FN уз помоћ Тапатока

Koga su vratili? Jo Harvelle i njena majka su ostale mrtve,pojavljivale su se u par nekih epizoda kao duhovi i sl,matori Winchester je isto ostao mrtav, Boby takođe i sl.
To što ih vrate na par minuta u epizodi "kao sećanje" ili kao "duhove" ne računam.
Jedino Dean i Sam su preživeli 1000x:d

^
Recimo mama Winchester, mama vestica i sin Crowley, Lucifer, Castiel, ali oni se ne racunaju, non human 😛

Pa to i kažem

Te demonske likove i ostala bića iz natrpirodnog spektra uvek vraćaju jer je pretpostavka da oni ne mogu da umru. Od ljudskih likova osim Sama i Deana nisu nikoga vratili. Možda i jesu ali ja sam trenutno na 7oj sezoni pa ne znam

Pa to i kažem

Te demonske likove i ostala bića iz natrpirodnog spektra uvek vraćaju jer je pretpostavka da oni ne mogu da umru. Od ljudskih likova osim Sama i Deana nisu nikoga vratili. Možda i jesu ali ja sam trenutno na 7oj sezoni pa ne znam

Ups, onda sam se izleteo sa mamama..:S:😀

Završavam prvu sezonu Broen - za sada je odlična.

Da li se može očekivati isto i u narednim sezonama? Da li su isti glumci u igri? 🙂

Završio Altered Carbon.
Svidela mi se postavka serije,kao što rekoh već taj cyberpunk univerzum i sl,i priča u prvom delu sezone ali bili ste u pravu.
Drugi deo sezone krš,serija se raspala načisto.
Kraj dosta,dosta mlak...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno