NemanjaDk93
- Tool Maker -
- Učlanjen(a)
- 11.10.2011
- Poena
- 245
Počeo sam da je pratim, nađe se tu i tamo po neka ok scena i ok je tema za promenu ali ipak mi dođe kao serija koju gledam u pozadini dok nešto radim.
U 3 sezoni se opisuju dogadjaji za vreme Katrine u New Orelansu.American crime story 2. sezona, ne mogu dovoljno da opisem koliko je fantasticno uradjena serija, aooo, glavni glumac nemam reci kako je odglumio, cista 10/ka...i prva sezona je bila odlicna, ali mi je ova jos bolja...sve preporuke, ako mi je BB 10 ocena, ovo mi je 9+ ...koji dogadjaj opisuju u 3. sezoni ???
neko gledao Billions 1. ep. 3. sezone ? utisak ?
Nisam 2 sezonu poceo druze, ne postizavam. Na spisku je definitivno, ali eto i Billions krenuo a ja ni 2 sezonu Killinga jos nisam zavrsio. Docice sve to na red...Da da,sad se secam toga,hvala..jesi pogledao ti?? Utisak?
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Krypton za sada deluje zanimljivo. Ako ovako nastave biće dobra zabava za opuštanje vijuga.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Hajde da kažemo da je gledljivo, ali moraš imati na umu koja je to kategorija. Dakle čista zabava i odmaranje mozga. Apsolutno bez ikakve potrebe za uključivanjem istog. Ako voliš Supermena biće ti zanimljivo da ispratiš, doduše ako zadrži ovaj kvalitet koji je za sada meni sasvim prihvatljiv. Prve dve epizode su bile dinamične, drže pažnju.U kategoriji "gledljivo" ili "jedva podnosljivo"? Tj tek da nije za "shift+delete"...
Superman univerzum tj lore vezan za isti i nije toliko los za sci-fi seriju ali 'de bas ubavi Scy-fy da dobije licencu... Treba poveci budzet da bi se izvukao maksimum iz serije, cak i vise nego sto im je trebao za The Expanse...
Cisto da znam da prekratim vreme u cekanju Westworld sezone 2
Ne gledam Horore decenijama, nesto sam utripovao da sam plasljiv [emoji21] ali ste me zaintetesovali pa cu definitivno probati. Treba mi malo adrenalina. Vidim da je snimano i u Hrvatskoj.
Kod True Detective je odlična i druga sezona, to što je lošija od prve ne znače da nije dobra.
TD je smešan u odnosu na neke druge serije - Bron/Broen, The Killing, Bosch itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari