Ja gledao do 10.epizode s ushicenjem i onda mi serija lagano pada...do tada ocena 8+ posle se srozala..odustao na 14.epGleda neko this is us?
Završih drugu sezonu, zanimljiv 'look-forward' na kraju.. 😉
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Misfits, Archer, Wilfred? Misfits ne znam u koju bi kategoriju ali meni jedna od najboljih serija ikad..
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Animirane:Gravity Falls i Avatar:The Last Airbender.
Mozda da gledas Utopiju, ali englesku verziju, naravno. Meni je ona slicna kao Misfits.
U komparativnoj analizi sa Broenom pobedjuje u svim kategorijama: ...Glavna junakinja je lepsa od Sage; .... 0🙂
Zaboravih i:Nisam neki ljubitelj serija, ali sam po preporukama ovde na forumu i na drugim mestima u zadnjih, recimo, godinu dana odgledao nekoliko:
The Keepers (dokumentarna) - 8
The Stranger Things, 1. sezona - 7
Broen 1. sezona - 7
Broen 4, sezona - 7.5
Sada gledam 1. sezonu The wire (za sada ocena 7.5) i Terror na AMC (za sada ocena 8)
Isto se pitam duze vremena..O mecanismo brazilska,to to je moj predlogdajte predlog, nešto stvarno dobro. ne superherojske detinjarije, nego nešto sa malo mozga u glavi.
broen 1 sezona originalni mi se sviđa. skoro gledao counterpart koji je sr*nje i altered carbon koji od mene ima ocenu 1 i to samo zbog efekata.
dal je moguće da se publika pretvorila u infantilne slaboumnike, ili nas mediji samo time kljukaju ?
Ne znam sta da gledam posle Breaking Bad, uzas. Nista mi se ne pocinje, the bar is set too high now, damn it!
Ne znam sta da gledam posle Breaking Bad, uzas. Nista mi se ne pocinje, the bar is set too high now, damn it!
Hvala.Vredi, Forbrydelsen je preteca Brona, videces mnogo stvari koje su preuzete kasnije u Bronu... Ako se to uzme u obzir i cinjenica kad je sniman F. onda se moze diskutovati koja je bolja, nijanse su u pitanju 🙂
imas i The Killing, americku verziju koja je po motivima ali se posle par epizoda dosta razlikuje, jedna od retkih adaptacija koja je u rangu sa originalom...
btw, poceli i The Americans 🙂
Inače za ljubitelje Legiona podsetnik, Fox četvrtak 05.04. u 22:00, počinje s02.
Završio treću sezonu Gomorre,drži tempo kao i prethodne sezone.
Šta li će da smisle u četvrtoj sezoni pitam se... nadam se da neće biti klasičan nastavak ratovanja klanova.Kraj sezone me je razočarao jer mi je Ćiro bio omiljeni lik, ne mogu da verujem ga je debeli ohladio posle svega što je ovaj učinio za njega [emoji848]
Sve u svemu ocena serijala 8/10 i za svaku preporuku ko nije gledao. Muzika, grad, likovi, jezik, kostimi. Na nivou.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Kad napišeš nešto što je zabranjeno (psovka npr) onda se to pojavi umesto te reči.Gomorra
Čuj ranio, napravio mu je rupu veličine pepeljare u plućnom krilu [emoji3] i plus otišao da spava sa ribama što nije bilo kul uopšte ( zaslužuje pristojnu sahranu posle svega )
Očekivao sam da poludi i pokuša da ih rokne sve na brodu, spase sebe i Ćira ili sebi prospe mozak po podu jer je zaslužio.
Nisam verovao da će da ga rokne, kapiram da je ovaj želeo da umre, da se vidi sa zenom, cerkom ( ukraden fazon iz Gladijatora ) i da Geno ipak ima porodicu o kojoj treba da brine pa mu se nije ginulo.
Očekivao sam i da će poslušati Ćirov savet i penzionisati se, otići negde sa ženom i sinom. Da će ceo posao prepustiti Plavom krvi, Ćiro ostati kao consigliere. To bi bio happy end i fino umotana priča
Sta znači ono miau*miau*miau u tekstu sto se pojavljuje?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari