Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na žalost, slažem se. Početak serije je obećavao.

Gleda neko this is us?
Završih drugu sezonu, zanimljiv 'look-forward' na kraju.. 😉

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Gleda neko this is us?
Završih drugu sezonu, zanimljiv 'look-forward' na kraju.. 😉

Ja gledao do 10.epizode s ushicenjem i onda mi serija lagano pada...do tada ocena 8+ posle se srozala..odustao na 14.ep

Od mene preporuka za seriju Innocent,sjajna mini serija ko voli takav zanr

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Chris Rock: Tamborine (2018)

Pomesani utisci.
Ima dobrog smeha i veoma, veeooma hrabrih provokacija i poenti, licnih ispovesti, ismevanja besmislenosti..etc, ali u nekim momentima nastup jednostavno prelazi u obican preaching i hejt!
Daleko od njegovih predjasnjih standup nastupa, dalekoo..

6/10.

Poslednja izmena:
Misfits, Archer, Wilfred? Misfits ne znam u koju bi kategoriju ali meni jedna od najboljih serija ikad..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Na listi mi je Misfits neko vreme i on planirao sam uskoro da krenem, hvala. I Arvcher sam dodao, videh da ima dobre ocene.

Animirane:Gravity Falls i Avatar:The Last Airbender.

Nema ih na Netflixu kod nas, tako da će sačekati :d
Mozda da gledas Utopiju, ali englesku verziju, naravno. Meni je ona slicna kao Misfits.

Staviću je na listu, pa ću gledati kasnije jer nema na Netflixu, hoću ono tamo šta ima da se gleda da završim prvo, hvala.

Nisam neki ljubitelj serija, ali sam po preporukama ovde na forumu i na drugim mestima u zadnjih, recimo, godinu dana odgledao nekoliko:
The Keepers (dokumentarna) - 8
The Stranger Things, 1. sezona - 7
Broen 1. sezona - 7
Broen 4, sezona - 7.5
Sada gledam 1. sezonu The wire (za sada ocena 7.5) i Terror na AMC (za sada ocena 8)

Metod 2015, odlicna krimi serija, treba samo izdrzati prvu uvodnu epizodu i ne shvatiti seriju previse ozbiljno.

U komparativnoj analizi sa Broenom pobedjuje u svim kategorijama: -Glavni junak glumi bolest koja je poznatija;-Glavna junakinja je lepsa od Sage; -Zapleti su su morbidniji. 0🙂

Nisam neki ljubitelj serija, ali sam po preporukama ovde na forumu i na drugim mestima u zadnjih, recimo, godinu dana odgledao nekoliko:
The Keepers (dokumentarna) - 8
The Stranger Things, 1. sezona - 7
Broen 1. sezona - 7
Broen 4, sezona - 7.5
Sada gledam 1. sezonu The wire (za sada ocena 7.5) i Terror na AMC (za sada ocena 8)
Zaboravih i:
Broadchurch, valjda 1. sezona - 8
The missing, 1. sezona - 8

Pogledao Teror pilot.
Prvi utisak: meeh

Drugačije sam zamišljao i Krozijera i Hikija.

Vidim bilo je komentara vezanih za Forbrydelsen, ali me konkretno interesuje mišljenje ljudi koji su gledali Bron (Broen), da li vredi i jel se da uporediti.

Sent from my Note 4 using Tapatalk

Vredi, Forbrydelsen je preteca Brona, videces mnogo stvari koje su preuzete kasnije u Bronu... Ako se to uzme u obzir i cinjenica kad je sniman F. onda se moze diskutovati koja je bolja, nijanse su u pitanju 🙂

imas i The Killing, americku verziju koja je po motivima ali se posle par epizoda dosta razlikuje, jedna od retkih adaptacija koja je u rangu sa originalom...

btw, poceli i The Americans 🙂

dajte predlog, nešto stvarno dobro. ne superherojske detinjarije, nego nešto sa malo mozga u glavi.

broen 1 sezona originalni mi se sviđa. skoro gledao counterpart koji je sr*nje i altered carbon koji od mene ima ocenu 1 i to samo zbog efekata.

dal je moguće da se publika pretvorila u infantilne slaboumnike, ili nas mediji samo time kljukaju ?

Ne znam sta da gledam posle Breaking Bad, uzas. Nista mi se ne pocinje, the bar is set too high now, damn it!

dajte predlog, nešto stvarno dobro. ne superherojske detinjarije, nego nešto sa malo mozga u glavi.

broen 1 sezona originalni mi se sviđa. skoro gledao counterpart koji je sr*nje i altered carbon koji od mene ima ocenu 1 i to samo zbog efekata.

dal je moguće da se publika pretvorila u infantilne slaboumnike, ili nas mediji samo time kljukaju ?
Isto se pitam duze vremena..O mecanismo brazilska,to to je moj predlog

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Vredi, Forbrydelsen je preteca Brona, videces mnogo stvari koje su preuzete kasnije u Bronu... Ako se to uzme u obzir i cinjenica kad je sniman F. onda se moze diskutovati koja je bolja, nijanse su u pitanju 🙂

imas i The Killing, americku verziju koja je po motivima ali se posle par epizoda dosta razlikuje, jedna od retkih adaptacija koja je u rangu sa originalom...

btw, poceli i The Americans 🙂
Hvala.

Inače za ljubitelje Legiona podsetnik, Fox četvrtak 05.04. u 22:00, počinje s02.

Sent from my Note 4 using Tapatalk

Završio treću sezonu Gomorre,drži tempo kao i prethodne sezone.
Kraj sezone me je razočarao jer mi je Ćiro bio omiljeni lik, ne mogu da verujem ga je debeli ohladio posle svega što je ovaj učinio za njega [emoji848]
Šta li će da smisle u četvrtoj sezoni pitam se... nadam se da neće biti klasičan nastavak ratovanja klanova.
Sve u svemu ocena serijala 8/10 i za svaku preporuku ko nije gledao. Muzika, grad, likovi, jezik, kostimi. Na nivou.

Sent from my D6603 using Tapatalk

@emaremare
Gledao mada davno, mogao bih da obnovim gradivo 😀
@Alister
Cek, ovo je Saul advokat iz Breaking Bad? Moram da overim.
Inace pogledao sad dve epizode Black Mirror, odlicna je!

I mene je hajp posle BB naterao da počnem Saul-a ( da to je lik iz BB ) ... nisam izdržao par epizoda i digao ruke. Previše mlako za moj ukus tj posle one lude BB vožnje.

Završio treću sezonu Gomorre,drži tempo kao i prethodne sezone.
Kraj sezone me je razočarao jer mi je Ćiro bio omiljeni lik, ne mogu da verujem ga je debeli ohladio posle svega što je ovaj učinio za njega [emoji848]
Šta li će da smisle u četvrtoj sezoni pitam se... nadam se da neće biti klasičan nastavak ratovanja klanova.
Sve u svemu ocena serijala 8/10 i za svaku preporuku ko nije gledao. Muzika, grad, likovi, jezik, kostimi. Na nivou.

Sta je mogao da uradi jb g.. Ja se jedino nadam da ga nije slucajno samo ranio, i da ce ovaj da izadje iz vode 🙂

Gomorra
Čuj ranio, napravio mu je rupu veličine pepeljare u plućnom krilu [emoji3] i plus otišao da spava sa ribama što nije bilo kul uopšte ( zaslužuje pristojnu sahranu posle svega )
Očekivao sam da poludi i pokuša da ih rokne sve na brodu, spase sebe i Ćira ili sebi prospe mozak po podu jer je zaslužio.

Nisam verovao da će da ga rokne, kapiram da je ovaj želeo da umre, da se vidi sa zenom, cerkom ( ukraden fazon iz Gladijatora ) i da Geno ipak ima porodicu o kojoj treba da brine pa mu se nije ginulo.
Očekivao sam i da će poslušati Ćirov savet i penzionisati se, otići negde sa ženom i sinom. Da će ceo posao prepustiti Plavom krvi, Ćiro ostati kao consigliere. To bi bio happy end i fino umotana priča

Sta znači ono miau*miau*miau u tekstu sto se pojavljuje?

Poslednja izmena:
Mjau mjau je i kad napises bezazlenu skracenicu od psovke poput jb g, samo spojeno 🙂

Gomorra
Čuj ranio, napravio mu je rupu veličine pepeljare u plućnom krilu [emoji3] i plus otišao da spava sa ribama što nije bilo kul uopšte ( zaslužuje pristojnu sahranu posle svega )
Očekivao sam da poludi i pokuša da ih rokne sve na brodu, spase sebe i Ćira ili sebi prospe mozak po podu jer je zaslužio.

Nisam verovao da će da ga rokne, kapiram da je ovaj želeo da umre, da se vidi sa zenom, cerkom ( ukraden fazon iz Gladijatora ) i da Geno ipak ima porodicu o kojoj treba da brine pa mu se nije ginulo.
Očekivao sam i da će poslušati Ćirov savet i penzionisati se, otići negde sa ženom i sinom. Da će ceo posao prepustiti Plavom krvi, Ćiro ostati kao consigliere. To bi bio happy end i fino umotana priča

Sta znači ono miau*miau*miau u tekstu sto se pojavljuje?
Kad napišeš nešto što je zabranjeno (psovka npr) onda se to pojavi umesto te reči.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno