Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se tiče tih trojnih serija (policija, vatrogasci, hitna), Third Watch mi je neprevaziđen.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

American crime story 2. sezona, ne mogu dovoljno da opisem koliko je fantasticno uradjena serija, aooo, glavni glumac nemam reci kako je odglumio, cista 10/ka...i prva sezona je bila odlicna, ali mi je ova jos bolja...sve preporuke, ako mi je BB 10 ocena, ovo mi je 9+ ...koji dogadjaj opisuju u 3. sezoni ???
neko gledao Billions 1. ep. 3. sezone ? utisak ?

American crime story 2. sezona, ne mogu dovoljno da opisem koliko je fantasticno uradjena serija, aooo, glavni glumac nemam reci kako je odglumio, cista 10/ka...i prva sezona je bila odlicna, ali mi je ova jos bolja...sve preporuke, ako mi je BB 10 ocena, ovo mi je 9+ ...koji dogadjaj opisuju u 3. sezoni ???
neko gledao Billions 1. ep. 3. sezone ? utisak ?
U 3 sezoni se opisuju dogadjaji za vreme Katrine u New Orelansu.

Imace to je trebala da bude 2 sezona a ova koju si gledao 3 ali su iz nekog razloga obrnuli redosled.

Da da,sad se secam toga,hvala..jesi pogledao ti?? Utisak?

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Krypton za sada deluje zanimljivo. Ako ovako nastave biće dobra zabava za opuštanje vijuga.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Krypton za sada deluje zanimljivo. Ako ovako nastave biće dobra zabava za opuštanje vijuga.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

U kategoriji "gledljivo" ili "jedva podnosljivo"? Tj tek da nije za "shift+delete"...

Superman univerzum tj lore vezan za isti i nije toliko los za sci-fi seriju ali 'de bas ubavi Scy-fy da dobije licencu... Treba poveci budzet da bi se izvukao maksimum iz serije, cak i vise nego sto im je trebao za The Expanse...

Cisto da znam da prekratim vreme u cekanju Westworld sezone 2

Poslednja izmena:
Odgledah prve dve epizode Kriptona - nije lose, cak sta vise gledljivo (i twist se vec nazire).

Odgledacu i The Terror veceras - ocene deluju obecavajuce a i radjen po istoimenoj knjizi jednog od omiljenih mi pisaca. (Hiperion/Endimion sage)

Može li neko da mi objasni šta se wtf desilo u 8 epizodi Altered Carbona?

Vezano za ono Bancroftovo "ubistvo"? Kapiram da je Kovacs namestio onu crnku sa fake dokazima ali mi se i dalje čini da sam nešto propustio. Za šta mu je trebao Rawling virus od onih mrtvih Envoy pobunjenika?Zašto je onaj Bancroftov satelilt u noći njegovog ubistva bio uperen u onu lokaciju?

Poslednja izmena:
U kategoriji "gledljivo" ili "jedva podnosljivo"? Tj tek da nije za "shift+delete"...

Superman univerzum tj lore vezan za isti i nije toliko los za sci-fi seriju ali 'de bas ubavi Scy-fy da dobije licencu... Treba poveci budzet da bi se izvukao maksimum iz serije, cak i vise nego sto im je trebao za The Expanse...

Cisto da znam da prekratim vreme u cekanju Westworld sezone 2
Hajde da kažemo da je gledljivo, ali moraš imati na umu koja je to kategorija. Dakle čista zabava i odmaranje mozga. Apsolutno bez ikakve potrebe za uključivanjem istog. Ako voliš Supermena biće ti zanimljivo da ispratiš, doduše ako zadrži ovaj kvalitet koji je za sada meni sasvim prihvatljiv. Prve dve epizode su bile dinamične, drže pažnju.
Sto se tiče produkcije, mislim da neće zaostajati za Expanse-om.
Ume SyFy da iznenadi. Dog soldiers, BSG, Expanse. Ali to bi bilo to.[emoji23]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

The Terror

Prve dve epizode odlicne. Produkcija iznad ocekivane, gluma, atmosfera i setting su odlicne. Ocekujem vrlo "nelagodnu" zavrsnicu pri kraju sezone.

Preporuka od mene i vrlo prijatno iznenadjenje. Definitivno vredi gledati u mraku sa sluskama.

Samo me nervira onolika hladnoća a nikome ne ide ona para na usta : )
Osim toga su lepo docarali atmosferu.

Ne gledam Horore decenijama, nesto sam utripovao da sam plasljiv [emoji21] ali ste me zaintetesovali pa cu definitivno probati. Treba mi malo adrenalina. Vidim da je snimano i u Hrvatskoj.

Smarao se uz Happy! ? .. E svakojake kritike sam mogao da procitam, ali da se neko smarao uz tu seriju bas nikad. Zato ce ta Jesica da bude ludilo...

Ne gledam Horore decenijama, nesto sam utripovao da sam plasljiv [emoji21] ali ste me zaintetesovali pa cu definitivno probati. Treba mi malo adrenalina. Vidim da je snimano i u Hrvatskoj.

Nije toliko horor koliko vuce u mystery/supernatural zanr...
Procitao sam malo o doticnoj ekspediciji, posle odgledane dve epizode i mogu reci da dosta stvari postaje logicno. Sto takodje preporucujem, da se makar preleti, jer neke stvari o pozadini likova i samoj ekspediciji postaju mnogo jasnije.

Plus skidam kapu Simmons-u i AMC-u sto su se potrudili da zadrze istorijsku autenticnost...Za sada... 😀

I meni je Happy postao dosadan posle polovine sezone, realno najzanimljivija stvar u seriji je sama ideja i odnos Happy-a i Saxa, ali vremenom postaje monotono i to, tu i tamo neka provala i ok gluma. Radnja bzvz vec vidjeno.
7/10 od mene, jeste malo prehajpovana serija ovde.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ja sam nekako izdržao prve 4 epizode i batalio... ideja je odlična, ali moralo je to bolje.

Apsolutno stojim iza toga.
TD je jedan od naj "overrated" serija, dok je Bosch npr "underrated".
Gledao sam sve navedene. TD S02 je krš, S01 ništa spec - daleko od onoga što se ovde priča da je.

Poslednja izmena:
The Killing S01+S02 7,5/10

Solidan krimić, mada kvalitet glume je bolji u Forbrydelesenu. Takođe, scenarijo osim početnog zapleta je POTPUNO promenjen u odnosu na original i tu su poubacivali svašta i maltene napravili špansku seriju. S druge strane ko je gledao Forbrydelsen slobodno može da gleda The Killing i obrnuto. Da se razumemo ima i Forbrydelsen svojih "momenata" ali ne baš ovoliko.
Kvalitet glume je na višem nivou u Forbrydelsenu, u The Killing sve nekako oscilira. Lund je mnogo bolja od Linden. Inače moja devojka zamera što Linden u The Killing ne nosi tako lepe džempere kao Lund u Forbrydelsenu. 😀
Fun fact: glumica koja je glumila Lund se nakratko pojavljuje u The Killing kao i lik koji je dao glunio Vaasa Montenegra u Far Cry 3.
Koga zanima meni je Forbrydelsen jaka 8/10.

Sent from mTalk

True Detective prva sezona, meni barem, nije toliko dobra sto se tice same radnje, da se ne lazemo sve te serije sa serijskim ubicama imaju veze sa realnoscu koliko i Dosije X. Takve serije, kao i Bron recimo, nose glumci, atmosfera, ne toliko sami zapleti i raspleti koji su uvek mega nerealni i u istoriji sveta takvih ubica nikad nije bilo.. Meni TD kida zbog savrsenih monologa/dijaloga izmedju glumaca. Metjuova najbolja uloga i scenario bez premca.

Poslednja izmena:
Ja u zadnje vreme šta god od serija krenem,batalim posle 3-4ep.Babylon Berlin,pa Dark,Wire,ništa od toga mi ne leži.Vrtim Will i Grace,jer ne znam šta bih dr.počeo da gledam.Broen mi isto nije legao.

Prva sezona TD kultna, živa jeza.

Što se tiče Killinga Joel Kinnaman fenomenalan, ne znam dal zato što mu je lik blesav i gotivan ili zato što ga dobro glumi 🙂 I ja sam tu negde pri kraju 2 sezone, dobra je serija samo su ga zamrsili kao lampice za jelku ili kabl od slušalica.

Metjuovi monolozi dosadni ? A joj, koliko je bolno citati nekad ovu temu.. Ako neko ne kapira, bolje da ne komentarise, bolje.

^ pogledas datum registracije korisnika, procitas komentar i mislim da ti apsolutno jasno zasto je u ovoj temi i ima tako "misljenje"... Plus ako redovno pratis temu, mislim da vidis da nedostaju par "regularnih"...

Svaki drugi komentar je suvisan...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno