Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shameless S07
Hoće li ova Debi da ugine nekad, da se nadam?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Timeless, iako ima dosta rupa + klasična izlizina "evil secret society" priča, gledljiv. Pošto volim istoriju, ovo mi deluje dosta zanimljivo. Goran Višnjić i lik koji glumi Rufusa vade ostale iz proseka, posebno Goran, uloga mu je skroz legla.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

^ kako prezivljavas Altered Carbon? 😀

A ne gledam ga. Hteo sam da probam sistem 252525252.

2 ep. Carbona pa 5 ep. Leftoversa. Sad sam na 4 ep. Lefotversa druge sezone pa bi trebao posle 5 epizode da gledam 3 i 4 Carbona. Ali kako su totalno razliciti svetovi ne prija mi to šaltanje. Tako da cu odgledati Lefotvers do kraja 2 sezonu pa ceo Carbon.

Au ala sam udavio sramota me

Leftovers je poceo da se vrti u krug. Poceo sam trecu da gledam i polako posustajem

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

A ne gledam ga. Hteo sam da probam sistem 252525252.

2 ep. Carbona pa 5 ep. Leftoversa. Sad sam na 4 ep. Lefotversa druge sezone pa bi trebao posle 5 epizode da gledam 3 i 4 Carbona. Ali kako su totalno razliciti svetovi ne prija mi to šaltanje. Tako da cu odgledati Lefotvers do kraja 2 sezonu pa ceo Carbon.

Au ala sam udavio sramota me

tenor.gif

Great Scott!

Altered Carbon 6/10.
Serija je pod velikim hajpom.
U suštini prosjek sa zanimljivom pričom.
Ocjenu dodatno umanjuje glavni "glumac" koji je definitivno promašio profesiju. Nije mi legao još od predsedniče kandidate.
On će da skine Frenka Underwooda. Koji šarlatan

Ne bih rekao da je promašio profesiju. U seriji The Killing je bio odličan!

Happy i Future man su dragulji... ja nikako da stucem Happy poslednje 3. Treba mi mir i tisina za to [emoji3]

Vala bas, a obe sam video ovde.. pravo niotkuda su se pojavile i odusevile.
Happy imam jos jednu epizodu, a sinoc poceo, toliko me je uhvatila serija. Steta sto je retko ko cuo za nju, verujem da bi je puno vise ljudi gledalo.. al ipak, nije za svakoga, sooo sick. 😀

Sopranovi su barem meni veca zverka.
Mada su to te serije kao i six feet under za koje mi je trebalo godine da pocnem da gledam. Sopranove sam tek iz 3 gledanja nastavio dalje od prve epizode. Six feet under i dalje nisam odgledao dalje od 1 ep. A doci ce dan kad cu i to odgledati zbog tog famoznog finala samo ko zna kada.
Six feet ima interesantan zaplet, dok The Wire koliko sam skapirao iz komentara onih koji su je pogledali tek kasnije dobija na kvalitetu i zanimljivosti. Ono sto mi se generalno svidja kod HBO je da uglavnom znaju da seriju zavrse na vreme i da ne cede suvu drenovinu iz neke popularne i gledane serije (kao sto to radi npr Showtime [emoji3] ). Finale Six F. I dalje pamtim jako dobro iako sam ga pogledao pre par godina. To je onaj trip kad pogledas finale i ostane ti u glavi bar nekoliko dana posle toga.

Dexter prve 5 sezone su vrh vrhova. Znam da sam sezonu 4 odgledao u jednom danu i majka me otera u 3 lepe jer se uplašila što ceo dan ne izlazim iz sobe. [emoji3] A što se tiče završnice Dextera... Hmmm, nisam oduševljen bio ali me nije razočarao. Uopšteno govoreći, Dexter mi najdraži lik u serijama uopšte, uz Tony Soprana.

Vec u petoj sezoni se vidi pad u kvalitetu, mada je meni i ta sezona draga i rado sam je pogledao, za razliku od 6 i 8 sezone koje su bile lose. Sedma je bila za divno cudo jako dobra [emoji4]

Poslednja izmena:
Meni je Hana mnogo ulepšala te završne sezone Dextera. [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Meni Altered Carbon dosta mlako, iako još nisam završio.
Pogledaću ga do kraja, ali kontam da ću brzo i da zaboravim.

Ova Ortega mi bzvz glumica
ali opraštam joj jer se skinula 🙂

Psst... navodno Martha Higareda ima i par... “nezvanicnih”, takoreci amaterskih uloga koje nisu izlistane na imdb - if you know what I mean [emoji4]

Poslednja izmena:
Završih Godless, od mene čista 10-ka, jednostavno osveženje u moru drugih serija, da je sreće da svake godine izađe bar upola manje western serija i filmova od raznih superherojskih bljuvotina.

Našla dobar sleeve [emoji23]
Inače par 'zanimljivih' scena su joj izvukle ulogu u seriji. Imam jos par epizoda do kraja i sta ja znam, drži pažnju ali nista specijalno. Za sada je 6/10

Sent from my D6603 using Tapatalk

Altered Carbon
Ko nije gledao do kraja, neka ne čita.

Ja sam jedva završio poslednje dve epizode. Šta im bi da onoliko zastrane. Kao da sam gledao špansku sapunicu.
Čak sam se i glasno smejao na onoj sceni u poslednjoj epizodi kad Tak glumi Šerloka, pa, onako, "efektno", šerlokovski, razjašnjava misteriju pred svima. Posebna medalja za priču o Bankroftovoj ženi i Lizi, i za scenu kad Bankroft kaže sinu nešto u stilu "Ostavljam ti sve, jer si ipak zaslužio" :d .

Rekoh aj da krenem da gledam Arrow čisto prvu uvodnu epizodu i evo sad stao do šeste epizode. Šteta što ustajem rano inače bih do desete epizode stigao večeras. [emoji3]

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Arrow sam I ja gledao prvu sezonu .OK je ,kasnije se srozava opasno,može se možda i druga sezona odgledati.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno