Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
prelazak preko jezicke barijere je jedna od najboljih stvari koje mozes za sebe da uradis.

Hehehe.Obozavam Francuske,Spanske i Italijanske filmove.Jezik mi je prijatan i lep,pogotovo Francuski ali Nemacki je tako strog,naredjivacki,besan jezik i nikada ga nisam gotivio.

Joj društvo, ja tek sad video koliko Arrow ima epizoda... Mnogooo bre.
Kažite mi, molim vas, kakva je serija "Six Feet Under"?
Vidim da tu glumi Michael C. Hall iz moje omiljene serije "Dexter".

Sent from my LG V20 using Tapatalk
Serija je odlicna drama sa primesama crnog humora. MCH glumi totalno drugacijeg lika u odnosu na Dextera. Gey lika tačnije, pa ako si previse alergican na te stvari zaobidji na vreme [emoji3].
Inace Six Feet je poznata po verovatno najboljem finalu neke serije ikada.

Послато са GT-I8190

Nisam alergičan. Nemam ništa protiv njih sve dok ne usvajaju decu. Izuzetno cenim Mihael C. Halla. Skidam sad i "Six Feet Under".
A brate, baš me odvratilo što "Arrow" ima ogroman broj epizoda a gleda mi se. [emoji3][emoji28] Kao neka indijska serija ali odgledaću je pa šta bude.

Vredi li na silu preci preko jezicke barijere i odgledati Netflixovu seriju Dark koja je na Nemackom jeziku?

Obavezno gledaj na nemackom! Mnogo je bolji dozivljaj u odnosu na engleski i kao sto neko rece, posle kraceg vremena ni ne obracas paznju na jezik, a zvuci bolje na originalnom jeziku.

Sto se tice Arrow, pustio prvu epizodu zadnje sezone i posle 15ak min ugasio, mislim da je necu zavrsiti jer ovo je vec previse... Sjebase seriju koja je bila dobra u pocetku, kao da gledam Televisa Presenta

Nisam alergičan. Nemam ništa protiv njih sve dok ne usvajaju decu. Izuzetno cenim Mihael C. Halla. Skidam sad i "Six Feet Under".
A brate, baš me odvratilo što "Arrow" ima ogroman broj epizoda a gleda mi se. [emoji3][emoji28] Kao neka indijska serija ali odgledaću je pa šta bude.

Bolje umesto Strele gledaj prvo vec pominjani Daredevil. Tu imas 26 epizode cistog kvaliteta, pa posle kreni sa Arrow sapunicom [emoji2]

Послато са GT-I8190

Skinuo sam i Daredevil i Arrow a sad i Six Feet Under. [emoji3] Kažem ja da treba da palim sa ove teme ali šta je tu je. [emoji3]

Ej, tek smo poceli. Ne znam dal si gledao Breaking Bad, Lost, Fargo, Stranger Things, Westworld i jos neke proverene hitove [emoji4]

Послато са GT-I8190

Daredevil je dosta bolji od Arrow-a. Nego, kakav je Punisher?

Meni je na nivou Daredevila, nekima se bas i ne svidja, tako da su podeljena misljenja.

Послато са GT-I8190

Kada smo vec kod Altered Carbona - ova reklama je bruka dobra!!!

Steta sto je samo u USA bila... 🙂

Ej, tek smo poceli. Ne znam dal si gledao Breaking Bad, Lost, Fargo, Stranger Things, Westworld i jos neke proverene hitove [emoji4]

Послато са GT-I8190
Jesam, naravno... [emoji4] Obično dok sam bio student kad sam pravio pauze od učenja najčešće pustim epizodu neke serije. Kako sam uživao uz Spartacusa, Californication, Breaking Bad, Nip/Tuck, itd, itd... Nego si među ove klasike zaboravio da ubaciš Dextera, Sopranove i The Wire. [emoji4] Sve sam to gledao ali priznajem da mi se Westworld nije svideo pa sam odustao.

Ja nisam gledao Sopranose i The Wire. Dextera si vec pominjao pa sam skapirao da si ga gledao, a ja sam bio poprilično veliki obožavaoc Dextera, dok nisam odgledao osmu sezonu, nakon toga sam svima kojima sam preporucivao pomenutu seriju napominjao da zadnju sezonu preskoce, odnosno da im sedma sezona bude zavrsna.

Послато са GT-I8190

Poslednja izmena:
Upravo završio Altered Carbon i imam jedno pitanje za one koji su odgledali sve. Jesu još nekome
poslednje dve epizode totalna patetika i razočaranje u odnosu na prvih osam?

Zapravo The Wire mi je bila jedna od malobrojnih serija od koje sam odustao vec posle prve epizode. Sad verovatno je bilo i do mog tadasnjeg raspolozenja, ali mi se ta pocetna atmosfera nije svidela. Videcu nekad kad budem imao vise vremena da joj dam sansu.

Послато са GT-I8190

Ne pretvarajte se da ne gledate drugu sezonu Ubica 🙂

Skroz je dobra, naravno kao i u Senkama najveci problem ocajna gluma i jos gori scenario u vecini slucajeva, al opet gledljivo iz drugih razloga..

lol, opet nas vozas... 😀

Kako onda moze da bude dobro ako je gluma ocaj i scenario jos gori? xD Nikako mi te kontradikcije nisu jasne, kada god ih napisete...

Ko se pretvara?

Sent from mTalk

Ja nisam uspeo da zavrsim ni prvu sezonu Ubica [emoji2]

Ne pretvarajte se da ne gledate drugu sezonu Ubica 🙂

Skroz je dobra, naravno kao i u Senkama najveci problem ocajna gluma i jos gori scenario u vecini slucajeva, al opet gledljivo iz drugih razloga..
Daj, navedi razloge. Nisam planirao da počinjem gledanje ali sad si me zaintrigirao 🙂

Tesko je objasniti, veoma je dobra produkcija (ne bas kao u Senkama), ima par kvalitetnih glumaca i legendi nasih koji vade prosek ovih Megatrend glumaca, prica je ok skroz, lepi kadrovi Beograda.. ne znam, deluje kao nesto sto bi ja prvi ishejtovao i opet gledam iz nekog razloga 🙂

Ali scenario je horor, kad je izgovorila ona sa sela "Tog popodneva...", sta je to, pocetak sastava za pismeni iz srpskog, ko prica tako :d

Poslednja izmena:
Da nema ovoliko aktelnih serija, odvojio bih malo vremena da vidim našta to liči, kopka me
Mr. Tomas Shelby razbija, četvrta sezona u rangu prve, tek sam na trećoj epizodi i deluje kvalitetno sem jedne sitnice koja mi smeta i iritira:
Adriena Brodija gotivim ali ovde mi se smucio kako fura Brando-ove fore iz Kuma, znači deluje mi žešće seljački i kvari doživljaj

Sent from my D6603 using Tapatalk
I meni je ovo baš zasmetalo, ceo koncept lika se ne uklapa u celokupan ambijent, utisak je da je Brodi zloupotrebljen za ovu ulogu.
Sa druge strane, Hardi objasnio, baš mu je legla uloga

Zapravo The Wire mi je bila jedna od malobrojnih serija od koje sam odustao vec posle prve epizode. Sad verovatno je bilo i do mog tadasnjeg raspolozenja, ali mi se ta pocetna atmosfera nije svidela. Videcu nekad kad budem imao vise vremena da joj dam sansu.

Послато са GT-I8190
Sopranovi su barem meni veca zverka.
Mada su to te serije kao i six feet under za koje mi je trebalo godine da pocnem da gledam. Sopranove sam tek iz 3 gledanja nastavio dalje od prve epizode. Six feet under i dalje nisam odgledao dalje od 1 ep. A doci ce dan kad cu i to odgledati zbog tog famoznog finala samo ko zna kada.

Ja nisam gledao Sopranose i The Wire. Dextera si vec pominjao pa sam skapirao da si ga gledao, a ja sam bio poprilično veliki obožavaoc Dextera, dok nisam odgledao osmu sezonu, nakon toga sam svima kojima sam preporucivao pomenutu seriju napominjao da zadnju sezonu preskoce, odnosno da im sedma sezona bude zavrsna.

Послато са GT-I8190
Dexter prve 5 sezone su vrh vrhova. Znam da sam sezonu 4 odgledao u jednom danu i majka me otera u 3 lepe jer se uplašila što ceo dan ne izlazim iz sobe. [emoji3] A što se tiče završnice Dextera... Hmmm, nisam oduševljen bio ali me nije razočarao. Uopšteno govoreći, Dexter mi najdraži lik u serijama uopšte, uz Tony Soprana (Sopranos, pokojni James Gandolfini) i Dr. Christian Troy (Julian McMahon, Nip/Tuck).

Ja nisam uspeo da zavrsim ni prvu sezonu Ubica [emoji2]
Ja nisam ni Senke mogao bas sve da odgledam jer mi je i tu smetala ocajna gluma pojedinaca,ali ajde malo bolje svakako od mutavog Vuka.Ako je losa gluma,kako moze onda serija da vam bude ok??
Evo upravo zavrsavam maestralnu seriju BBC-ja Taboo. Odlicna,mracna,preporuka svakako. Pored gomile hiper produkcije,da gledam nekog glumca koji jos ljudski ne zna ni da prica kako treba,a dikcija je osnova za bilo kakvu glumu,cak i onu iz najnizeg sloja amatera..I takvom glumcu ponuditi glavnu ulogu??Mora da me zezate..

Slazem se, verovatno ima uticaja sto je nasha pa oprastam, ovakvu glumu ne podnosim u stranim serijama ni pola epizode..

Meni Altered Carbon dosta mlako, iako još nisam završio.
Pogledaću ga do kraja, ali kontam da ću brzo i da zaboravim.

Ova Ortega mi bzvz glumica
ali opraštam joj jer se skinula 🙂

Upravo završio Altered Carbon i imam jedno pitanje za one koji su odgledali sve. Jesu još nekome
poslednje dve epizode totalna patetika i razočaranje u odnosu na prvih osam?

Sta znam, jeste malo antiklimatican zavrsni deo sa dosta "patetike"- odnosno happy end koji nije morao da bude tu. Ali generalno prica je odlicna sa par dobrih tvistova koje nisam ocekivao. .
Ne znam kako je to odradjeno u knjizi, ali mi je definitivno u planu da je procitam (zajedno sa druge dve).
Sto se tice druge knjige - kazu da je slabija od prve i da je to vise sci-fi nego cyberpunk/blade runner vibe kojim odise prva... U odnosu na BR2049 ovo je odlicno

HAPPY!

Tek sad mi stigla na red. Na polovini sezone sam, a danas popodne krenuo. Kakva bomba, fenomenalno, bas sam oduvan..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno