Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sinoć završio Altered Carbon, i igrom slučaja naleti Arrow na torrentu pa pogledam i njega...
Mislim sta reci a ne zaplakati.
I ovaj put je Netflix razbio sa svojom serijom i učinio da dotični Arrow izgleda kao dečiji crtani u poređenju sa ovim.
Svaka preporuka.

Sinoć završio Altered Carbon, i igrom slučaja naleti Arrow na torrentu pa pogledam i njega...
Mislim sta reci a ne zaplakati.
I ovaj put je Netflix razbio sa svojom serijom i učinio da dotični Arrow izgleda kao dečiji crtani u poređenju sa ovim.
Svaka preporuka.

Arrow je bio zanimljiv prve sezone dok nas je sve zanimalo sta se stvarno desilo na tom ostrvu i koja je pozadina svega, posle iz sezone u sezonu sve gora prica, sve vise klisea + iritantna Laurel.

Prva serija u zivotu koju sam gledao i odustao, koliko god da su neke serije bile lose pratio sam ih do kraja. Momenat kad su poceli da rade crossover epizode sa Flashom je bio too much, bukvalno teraju te da gledas jos jednu djubre seriju da bi povezao sve, a to mi nije padalo na pamet, uvidevsi da je podjednako besmislena i klise kao sto je to i Arrow postao.

Kad smo kod Arrow juniverza, prestao sam Flash-a da pratim. Ono je jadno ljudi moji. I dosad je bilo jadno, ali ga je vadilo onih 4-5 dobrih epizoda. Sad više nema ni to. Koji FAIL ***. Umesto da pojačaju tu nazovi dramu ... oni prave neke karikature. Sisko je nekako potisnut od strane Ajris koja je možda i najgori lik u jednoj seriji ikada. Namerno im pišem imena tako.

Hah, Flash je postao bolji zadnih par epizoda od kad (delimicno) nema glavnog glumca. Mene Dzo nervira, kako ga do sada niko nije ubio nije mi jasno.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Bolji? Ja ga gledam na fast forward čisto zbog plota, ali ono je ***** neviđeno... Prve dve sezone dobre i treća na mišiće, ova četvrta užas... DeVoe očajan. Ona žena njegova iritantna. Iris i Džo i njegova žena (koja čita misli WTF), u ž a s. Elongated man je još i ok (jedini koji ima facu da iznese humor, malo me seti ponekad na Džima Kerija i Masku), Sisko i Kejtlin su isti od starta ali skroz u trećem planu... Harison Wels (verzija 2), dve sezone skroz ozbiljan lik, u ovoj četvrtoj postao glup.

Ljudi koji pišu Flash su pukli načisto... Definitivno ženski likovi ubijaju ove CW/DC serije.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Altered Carbon mi je sasvim OK serija. Na glumu glumica nisam toliko obratio pažnju :-devil-:, ima dovoljno seks scena i glumice su odlično sređene
ovo je i normalno s obziorm na premisu serije da su tela samo rukavi koji se iznajmljuju. Inače ne znam da li sam propustio u seriji, ali nisam video da su rekli da ono meths potiče od metuzalem(doduše paralelno radim par stvari pa je moguće da su rekli)
, za crnkinju Renée Elise Goldsberry ne bih nikad rekao da je skoro 5 banki.
Happy - deo je rađen malo po fazonu Crank-a sa Statham-om, može da prođe ali sam gledao i bolje

Flash i Arrow su epsko s***e. Toliko loše i toliko loši i antipatični glumci da je neverovatno. Što neko gore već napisa, Ajris je ubedljivo najgori i najiritantniji lik u istoriji televizije. Scenario užasan, katastrofalan. Sve je totalno *****ski do ekstrema and beyond. Fleša obožavam kao junaka i mnogo mi je krivo što nije radjeno u mnoooooogo ozbiljnijem tonu jer je serija mogla biti odlična. Trebalo bi dosta toga da nauče od Netflixa.
Ovo što su napravili stvarno ne znam kako da okarakterišem, a da nikoga ne uvredim. Definitivno za preskakanje.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja flash nisam mogao da gledam dalje od par prvih epizoda,nekako mi je od starta delovao kao da je pravljen za decu beneton uzrasta.Strela vredi samo 1 sezonu.Ja licno ne volim ni jedan film marvel sa super herojima,osim deadpool-a i 1,2 iron man-a>ti spajdermeni kapetani amerike,hulkovi,osvetnici su mi bas bezveze i deciji.
Od superherojskih serija preporucujem daredevil,jessica jones i do nekle luke cage.Paniser mi se nije nesto dopao(na moju veliku zalost).I legion mi se svideo makar ova jedna sezona koja je izasla

Flash i Arrow su epsko s***e. Toliko loše i toliko loši i antipatični glumci da je neverovatno. Što neko gore već napisa, Ajris je ubedljivo najgori i najiritantniji lik u istoriji televizije. Scenario užasan, katastrofalan. Sve je totalno *****ski do ekstrema and beyond. Fleša obožavam kao junaka i mnogo mi je krivo što nije radjeno u mnoooooogo ozbiljnijem tonu jer je serija mogla biti odlična. Trebalo bi dosta toga da nauče od Netflixa.
Ovo što su napravili stvarno ne znam kako da okarakterišem, a da nikoga ne uvredim. Definitivno za preskakanje.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pošto Dizni prekida saradnju sa Netflixom i pravi svoju platformu, možda padne neki "payback" pa pređu na DC 😉. Činjenica je da DC trenutno ne može lošije od ovoga sada.

Ja jedino od serija sto sam gledao o super herojima je animirana serija Betmen iz 1992.god.Stvarno je odlicna,a soundtrack fenomenalan.Voice acting neprevazidjen.Preporuka svima.

Pošto Dizni prekida saradnju sa Netflixom i pravi svoju platformu, možda padne neki "payback" pa pređu na DC 😉. Činjenica je da DC trenutno ne može lošije od ovoga sada.
Morace da pozure pre nego Dizni kupi i 21st century Fox... a vec neko vreme se prica da ce da ih kupe i time ode i DC kod njih.

Završio Peaky fukin Blinderse. Četvrta sezona maestralna i bez greške. Ako Cillian ne zaradi rak pluća na snimanju svaka mu čast. Nije gasio cigaru svih 6 epizoda.Bila bi čista desetka da Brodi nije usrao motku sa njegovim Brando-ovim žabarskim forama. Ko će dočekati zadnju petu sezonu. Da mi neko posle kaže da su filmovi i serije jednaki po kvalitetu. Ovo je zlatno doba serija.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Zavrsio trecu sezonu Sherlocka.
Do sada najslabija sezona po meni.
Cak i Abominal Bride mi nije nesto narocito legao

Sa druge strane Happy me odusevljava sve vise i vise [emoji4]

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Ja završio Happy celu sezonu, odlična serija i prijatno sam iznenađen što će biti druge sezone.

Arrow i Flash sr....
Jesam li ja nešto prespavao na ovom forumu. Pa trolovanje od tim serijama na ovoj temi je prevazilazilo i najbolje dane GoT.
Vauuuu... Kakva epizoda, VA auuu... Kakva scena... kakav frejm....
Dođosmo do toga da je za preskakanje.
Pa dobro, šta drugo očekivati od zezanja sa super junacima.

Što se ozbiljnijih serija tiče, da li ima neki info za nastavak Hannibal-a? Nekako mi je ono suviše homoseksualno završilo. A ostavili su dobar prostor za 4-tu sezonu.

Uništiše Arrow i Flash-a (čak i u najboljim sezonama nisu bile nešto pretarano dobre), ali ovo sada... Ćao-zdravo, mrzi me i da premotavam čisto da ispratim priču do kraja sezone.

Te serije su od pocetka bile krs, zar se stvarno neko nadao da ce tamo u desetim sezonama da budu bolje

Arrow i Flash sr....
Jesam li ja nešto prespavao na ovom forumu. Pa trolovanje od tim serijama na ovoj temi je prevazilazilo i najbolje dane GoT.
Vauuuu... Kakva epizoda, VA auuu... Kakva scena... kakav frejm....
Dođosmo do toga da je za preskakanje.
Pa dobro, šta drugo očekivati od zezanja sa super junacima.

Što se ozbiljnijih serija tiče, da li ima neki info za nastavak Hannibal-a? Nekako mi je ono suviše homoseksualno završilo. A ostavili su dobar prostor za 4-tu sezonu.

Ja sam odgledao prve sezone Arrow-a i Flash-a, nisam posle imao zeludac jer su stvarno postale krs + tada je krenulo sa navalom odlicnih serija. Verujem da je i ostatak konacno skapirao da ne trosi vreme na totalno smece i onaj fazon "postaje bolje vremenom". No dobro, mozemo da im oprostimo "ruznu proslost" 😛
Pored toliko odlicnih serija, u nekim slucajevima i vanserijskih - zaista nema mesta za "talog" poput gore navedenih. Verujem da su to tek shvatili kada je pocelo "bombardovanje" sa zaista kvalitetnim izborom...

Btw. sto se Hannibal-a tice - bilo je planova za jos jednu,ali su morali su da saseku jer je producentska kuca zelela da se fokusira na druge projekte i nisu zeleli da uloze vise novca, tako da je reziser (koji je i ovako radio na zategnutim sredstvima) odlucio da digne ruke.
Kasnije je isti odradio fantastican posao sa American Gods... :d

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno