Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni liči na kombinaciji 24h i House of Cards. Zanimljivo, svakako.

Meni The Punisher najbolja Marvel/Netflix serija. Vise mi je Daredevil bio razvodljen nego ovo.

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

I meni je Punisher odličan, volim te Kill'em All akcije s vremena na vreme. Dobro je urađena serija, nema puno suvišnih scena, zanimljiva radnja. Jedna od boljih u nizu Marvela.

Pratim i Travelers sf seriju koja mislim da nije pominjana ovde, a meni je poprilično dobra. Radnja prati tim poslat iz budućnosti da promeni sled događaja. Na prvi pogled plot i nije baš zanimljiv, ali, da ne ulazim u spojlere, ipak je zanimljiviji od toga.

I meni je Punisher odličan, volim te Kill'em All akcije s vremena na vreme. Dobro je urađena serija, nema puno suvišnih scena, zanimljiva radnja. Jedna od boljih u nizu Marvela.

Pratim i Travelers sf seriju koja mislim da nije pominjana ovde, a meni je poprilično dobra. Radnja prati tim poslat iz budućnosti da promeni sled događaja. Na prvi pogled plot i nije baš zanimljiv, ali, da ne ulazim u spojlere, ipak je zanimljiviji od toga.
Deluje slično continuum seriji? Tu sam pratio nekoliko sezona i smorila me je na kraju pa sam je prekinuo... jel ova bolja od te ili na istom nivou, ako si je gledao uopšte?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Odgledao sam Continuum i koliko se sećam, otkazana je, pa su na kraju morali da zbrzaju, ali mi je u kompletu ostala u dobrom sećanju. Ovo je drugačija serija, nekako mi nije za poređenje. Možeš trailer da odgledaš, ima malo spojlera, uglavnom iz prve epizode, ali to je to otprilike.

A šta je sa Gomorom, trebala je premijera da bude 17. novembra? Neko pomeranje, zna li iko?

Zavisi sta mozes da progutas. Zanimljiva je, ali vise u pocetku nego kako odmice, ali meni je i dalje ok. Naravno s obzirom na temtiku mozes da ocekujes mnogo USA propagande pa zavisi koliko ti to smeta. Meni uopste, neki ce verovatno da prsnu...

Problem sa Designated Survivor je sto vestacki pumpaju tenziju.

Znaci desi se x stvar, resavaju to, reseno. Congrats everybody. Neko ulazi u sobu, sir theres a new crisis!

Prva sezona je bila okej dok su gurali inicijalnu ideju. Medjutim, sad je 24 na steroidima plus lite verzija house of cards. Nema nikakvog character developmenta jer neprekidno gase “pozare”.

Gomorra je krenula...

Znaci desi se x stvar, resavaju to, reseno. Congrats everybody. Neko ulazi u sobu, sir theres a new crisis!

Prva sezona je bila okej dok su gurali inicijalnu ideju. Medjutim, sad je 24 na steroidima plus lite verzija house of cards. Nema nikakvog character developmenta jer neprekidno gase “pozare”.

E, to je to. Samo si u fazonu ok brate dokle se ovom liku desavaju s.... 🙂

Objasnio si ga lepo.. ako ne promene nešto u radnji ide i ova serija u korpu.

Sent from my D6603 using Tapatalk

The Punisher
Pogledao prvu epizodu, svidja mi se. Jon Bernthal kida u ulozi.

Послато са GT-I8190

The Punisher
Meni ostale jos dve epizode, serija je dobra, preporuka.

The punisher . 7/10
Previše reklamiranja američke vojske za moj ukus.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Godless

Nova Netflix serija. Šest epizoda.

Posle gledanja prve dve - odlično.

Jaka osmica.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ovaj novi Strike Back teško *****.
Od glume do priče pa do poluamaterskih i amaterskih scena borbe,efekata i sl.
Bolje da nisu ni snimali ovu sezonu

Son of the Beach. Produkcija Howard Stern-a, humor stvarno kvalitetan, iako je sama serija kao neka sitcom sapunica 🙂 Vredi pogledati povremeno za odmorcic!

The Long Road Home, iako B produkcija, sasvim je gledljivo. Scene sa ženama kući, naravno premotam.

Odgledao 6 epizoda, rešio da batalim. Ima par stvari koje mogu da budu zanimljive, ali je pored američke propagande sam lik predsednika takav kao da ga je pravilo neko dete. Toliko ima neke nelogične dileme i gluposti da me je podsetio na onu predsednicu iz Galaktike.
Od serija koje sam gledao ili gledam (a još uvek ih se sećam 🙂):
Gifted, sasvim OK priča, OK glumci
Orvil, malo zezancije na star trek, ima malo gej propagande u par epizoda (to je valjda fazon Set Mekfarlana da ubaci u svakoj svojoj seriji), pojavljuju se poznati glumci kao gosti - generalno, OK, može da prođe
Punisher - pao je bindž, ali sam sve vreme očekivao malo više. Nekako mi je totalno drugačiji lik i od Dolfa Lundgrena i od Tomasa Džejna - oni mi više deluju da su kao kompletniji likovi, dok je ovaj marinac koji zna da ubija
Smrtonosno oružje - OK serija
Private eyes, ove dve sezone što sam odgledao su mi bile OK
Bull - počeo da gledam, ali postalo dosadno, svaka epizoda sudnica i on zna šta svako misli
Blacklist - postalo dosta predvidljivo i kao da im je malo pao budžet
Suits - odličan početak, kako je vreme odmicalo postala španska serija, ne znam ko mi je više išao na živce, mislim ona nova britanska princeza
Voltron - vraća me u detinjstvo, pa kad izađe nova sezona odgleda se u dahu
APB - početak obećavao, na kraju ništa posebno
Orange is the new black - gledao neko vreme, ali mi je glavni lik postala odvratna i mislim da su preterali sa lezbejstvom (znam da su u zatvoru ali ipak)
Training day mi je bio OK,
Limitless - ok serija
Chicago PD - prva sezona je više obećavala, na kraju je postalo još jedan Special Victims Unit, ili šta god već, glavni lik kao da je doživeo mentalnu transformaciju u poslednjih par sezona
Supernatural - neko bi trebao da nađe kosti ove serije, pospe solju i zapali. Previše su odlutali
Major crimes - meh
Od starijih serija preporučujem ko nije gledao Psych (uskoro će i film valjda), Mentalist, Stargate Atlantis(posle sam video da su neke epizode bukvalno reciklirali iz originalnog SG), Firefly

The Punisher - odlican. Sasvim dovoljno nasilja koliko se i ocekuje od ovog lika. Gluma je masetralna, pogotovo glavnog lika koji je u nekim momentima zaista neverovatno realno uspevao da predstavi agoniju kroz koju prolazi.
Sve u svemu preporuka.

A kako lose glume ove mladje glumice u Senkama.. Sta je ovo? Inace solidna ep. Malo preterali sa kocijaskim govorom.. Defin. nije za porodično gledanje tj za ovaj termin

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Godless

Nova Netflix serija. Šest epizoda.

Posle gledanja prve dve - odlično.

Jaka osmica.

Završiio.

Prwzadovoljan. Ima sve što dobar vestern treba da ima plus vrhunska podela i odličan scenario. Jeff Daniels razvalio kao negativac.

Eksterijeri tako lepo slikani da bi ovo rado odgledao I u bioskopu. Čim pređem na 4k TV ovo će biti u prvih pet stvari koje ću ponovo pogledati.

ubr, ima epizoda.

Ja hteo da bacim pogled zbog Ceronne-a, gotivan mi je skroz. Još ako je serija dobra super.

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

A kako lose glume ove mladje glumice u Senkama.. Sta je ovo? Inace solidna ep. Malo preterali sa kocijaskim govorom.. Defin. nije za porodično gledanje tj za ovaj termin

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Valjda Bjela hoće da se dislocira od Šotre, na koga podseća sa fiksnim scenama. Niko ih nije savetovao kako se pričalo u Beogradu tih godina, svi govore kao da su sadašnjem vremenu.

The Walking Dead (S08E06). mogli su ovo skratiti malo. Svake sedmice zagolicaju i onda čekaj sedam dana da vidiš sitni napredak u radnji.

Mr. Robot (S03E07) vrh.

Gomorrah S03 odlicno, Mr. Robot S03 odlicno, Peaky Blinder S04 - svake sezone su slabiji, prva sezona je bila vrh, ali kakve se sve gluposti snimaju, nije loše. The Simpsons S29 - nastavlja se bezidejno, kao i u proslim serijalima. South Park, malo se vraćaju korenima, može se gledati.

The Punisher
Odgledao 11 epizoda, i nista mi se nije pokvario utisak s pocetka serije, vrhunska serija, svi glumci odlicni. Ova serija za sada nije nista losija od Daredevila. Lik koji je glumio u Westworldu i ovde kida (Ben Barnes).

Послато са GT-I8190

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno