Znam da je zavrsena ali covek napisao iznad da ceka nastavak.
Deluje slično continuum seriji? Tu sam pratio nekoliko sezona i smorila me je na kraju pa sam je prekinuo... jel ova bolja od te ili na istom nivou, ako si je gledao uopšte?I meni je Punisher odličan, volim te Kill'em All akcije s vremena na vreme. Dobro je urađena serija, nema puno suvišnih scena, zanimljiva radnja. Jedna od boljih u nizu Marvela.
Pratim i Travelers sf seriju koja mislim da nije pominjana ovde, a meni je poprilično dobra. Radnja prati tim poslat iz budućnosti da promeni sled događaja. Na prvi pogled plot i nije baš zanimljiv, ali, da ne ulazim u spojlere, ipak je zanimljiviji od toga.
Zavisi sta mozes da progutas. Zanimljiva je, ali vise u pocetku nego kako odmice, ali meni je i dalje ok. Naravno s obzirom na temtiku mozes da ocekujes mnogo USA propagande pa zavisi koliko ti to smeta. Meni uopste, neki ce verovatno da prsnu...
Problem sa Designated Survivor je sto vestacki pumpaju tenziju.
Znaci desi se x stvar, resavaju to, reseno. Congrats everybody. Neko ulazi u sobu, sir theres a new crisis!
Prva sezona je bila okej dok su gurali inicijalnu ideju. Medjutim, sad je 24 na steroidima plus lite verzija house of cards. Nema nikakvog character developmenta jer neprekidno gase “pozare”.
Moli se novi clan da ne ubacuje Lausevicu sulude ideje u glavu.
Objasnio si ga lepo.. ako ne promene nešto u radnji ide i ova serija u korpu.Problem sa Designated Survivor je sto vestacki pumpaju tenziju.
Znaci desi se x stvar, resavaju to, reseno. Congrats everybody. Neko ulazi u sobu, sir theres a new crisis!
Prva sezona je bila okej dok su gurali inicijalnu ideju. Medjutim, sad je 24 na steroidima plus lite verzija house of cards. Nema nikakvog character developmenta jer neprekidno gase “pozare”.
Izvinjavam se ako sam nekog uvredio. Ne razumem ovaj post. Serija koju sam preporučio je američka i nema nikakve veze sa Lauševićem.
http://www.imdb.com/title/tt3205802/
Problem sa Designated Survivor je sto vestacki pumpaju tenziju.
Završiio.Godless
Nova Netflix serija. Šest epizoda.
Posle gledanja prve dve - odlično.
Jaka osmica.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
A kako lose glume ove mladje glumice u Senkama.. Sta je ovo? Inace solidna ep. Malo preterali sa kocijaskim govorom.. Defin. nije za porodično gledanje tj za ovaj termin
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari