Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu poceli da preteruju nego se to namece novim generacijam kao normalna stvar a najlakse je kroz ekranizaciju.

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Vrlo prosto, ako ti se nesto ne svidja prestanes da gledas ili shift delete, ne primorava te niko da nastavis da gledas jos 1,2,3,4,5... epizoda u kojima se isto to ponavlja i onda odes i kukas na nekom forumu.

Ni meni se ne svidja, ali hbg takav je "trend" danas, deal with it... Mogucnost izbora gledanja/negledanja je uvek tu i na vama je.

PS

Interesuje me koja je ovo "nova pridoslica" od "starih kolega" sto radi u trecoj smeni? 😛

Poslednja izmena:
Tako sam ja gledao seanse8 i cim je pocelo da mi smeta ja sam prestao sto kaze ovaj kolega iznad i cao.

Pa nije problem kad je jedna serija u pitanju (za Sense8 je bio dovoljan trejler da ni ne pocnem), problem je sto je sve sad tako.
A i gde ste vi tolerantni u stvarnom zivotu?
Jos ne upoznah nikoga ko nije nacionalista, rasista, homofob, sovinista... ne hvale se svi time, cak i misle da nisu ali kad se pokrene tema dovoljno je pitanje, da li bi ga (koga god) u porodici, za cerku ili sina, tu svi priznaju/shvate da im prdez smrdi.

A i gde ste vi tolerantni u stvarnom zivotu?
Jos ne upoznah nikoga ko nije nacionalista, rasista, homofob, sovinista...

Naravno da jesi, problem je samo što je po definiciji nacionalista nešto sasvim drugo od onoga što se ovde podrazumeva i što žele da oliče u vidu Dveri, Šešeljevih sledbenika i sličnih...

Btw. znam recimo lično jedan homo par i reč je o sasvim kulturnim osobama koje ne praktikuju "ljubavisanje" u javnosti, ne muvaju svakog muškarca kog vide, ne idu na Prajd - drugim rečima, drže sve u svoja četiri zida i takvi mi ne smetaju iako generalno ne volim homoseksualizam. Sa druge strane naravno da mi jako smeta i iritira traženje nekakvih posebnih prava jer zbog čega bi oni imali veća prava od većine... Isto tako je i na TV - ako se pojavi neka scena, zanemarim je, ako se to promoviše kao apsolutno normalna stvar i provlači non-stop u seriji ide shift + delete i to je to. Easy like that...

# Martin
Mogu do sutra da razglabam o nacionalizmu patriotizmu ali ajde da se vratimo svi na serije i mnogo lepse stvari.

Moram post za postom
Da zakljucimo diskusiju da kazemo da tog lobija ima dosta po serijama ali sto kaze bruda ugasis preskocis biras sta ces da gledas

Ne mogu da ne kazem da je prosto fascinantno kako poneki clan/clanovi koji su "najbucniji" u temi za sportove i koji prate "sa velikim zarom" i one sportove koje su na margini takoreci, (ocekivan) krenuse da komentarisu i o porastu homo scena u serijama i filmovima... I sto je najludje nastavljaju da gledaju iako im smeta...
Talk about stereotypes...

Da li je moderacija na popodnevnoj dremci? Odosmo u debeli off...

Poslednja izmena:
This is us - simpatično u početku, ali ubrzo postaje previše sladunjavo i over the top u dosta situacija za moj ukus ... Nije loša kao odmor od nekih drugih tematika.

Meni isto bila interesantna u prvih da kažem 7,8 epizoda ali sam batalio, jednostavno me nije vukla da je gledam dalje.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Ne mogu da ne kazem da je prosto fascinantno kako poneki clan/clanovi koji su "najbucniji" u temi za sportove i koji prate "sa velikim zarom" i one sportove koje su na margini takoreci, (ocekivan) krenuse da komentarisu i o porastu homo scena u serijama i filmovima... I sto je najludje nastavljaju da gledaju iako im smeta...
Talk about stereotypes...

Da li je moderacija na popodnevnoj dremci? Odosmo u debeli off...
Nisam se nasao nesto prozvanim mada jedina tema koju pratim pored filma serija je sport. Pa samim tim ispade da sam i ja prozvan i ako se tako ne osecam.
Rekao sam da je to nebitno za ovu temu i da smo otisli daleko van teme.

Halt and Catch Fire, neverovatno potcenjena serija.
Poslednja epizoda serije bila sinoć, jedno od najboljih finala koje sam video.

Gledao neko?

Ja imam utisak da tebi uopste nije lako da to prezivljavas. Mozda da popricas s nekim sta znam...
Izvini, poduči me, sta to nije lako meni??? Ajd kad si tako "mudar", ispljuni.. Nadalje, par forumasa kaže delete... A zašto??? Kako delete, jel to unapred treba da znam sta me čeka pa da brišem epizode? Neću da brišem, hoću da gledam, al neću da povracam na gej scenama, zaista.. [emoji192]

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ccc... kako neko ne pravi razliku izmedju homofobije i "do 'ovde' mi je sa tim scenama".
Znam da mojim roditeljima ne bi bio problem da sam gej, znam da meni ne bi bilo tesko da kazem da jesam (mada ko me zna, , niti bi mi smetalo da mi je dete gej.

Ali i meni smeta kolicina gej scena (iskreno i podosta lesbo scena, jer su mi cudne), ne na nacin na koji neki pominju u temi, ali prosto ih je previse... ispada da mi, straight, dodjemo cudni, i ne nalazimo se u serijama vise.

Ne treba da se "niposto ne prica" o tome (drugi pasus) u ovoj temi. To jeste tema (ne razglabanje o homoseksualizmu, vec o kolicini takvih scena, i toliko)

E *** sad, ako ti ne bi smetalo za dete šta ti onda smeta u "umetnosti"!? Kako tu deliš na ok i ne ok a u stvarnom životu ti je sve jupi?

Poslednja izmena:
Smeta sto je previse takvih scena, pa dobijes osecaj da cine vise nego sto cine, da za tebe nema mesta u tim serijama. Vec sam to rekao 🙂

Mindhunter, sasvim solidna serija, meni drži pažnju, odgledao 4 ep.

Bindzovao prvu sezonu The Fall sa Gillian, serija sabija.

Sent from my D6603 using Tapatalk

This is us - simpatično u početku, ali ubrzo postaje previše sladunjavo i over the top u dosta situacija za moj ukus ... Nije loša kao odmor od nekih drugih tematika.
Postali smo preveliki hejteri, mnogo zlobe pluta u vazduhu, i onda nesto ovako istinski dobro smeta ljudima.. vise nikako nije cool biti normalan i dobra osoba, pa takva serija 'bode oci'..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Postali smo preveliki hejteri, mnogo zlobe pluta u vazduhu, i onda nesto ovako istinski dobro smeta ljudima.. vise nikako nije cool biti normalan i dobra osoba, pa takva serija 'bode oci'..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Aoooo i tu ubacili ali potpuno nepotrebno da je chicha derpe ma daaaj.. Ali prica potpuno nepotrebna. A serija je odlična meni do 10.epizode i onda pada kvalitet.. Nastavicu svakako da gledam

Ne znam ko ste VI iskreno.. lepi glumci, svakako mislim prvenstveno na glumice.. Hvala Bogu.. No msm da ove komentare treba brisati.. Serija je jako simpa, da odmoris mozak..

^ ocigledno se ceka da vide dokle mozemo da idemo a onda krece seca redom. 🙂 Kad se nekom modu, dizvinete na recniku, digne, izj****ce nas sve redom... 🙂

Nego ima li nesto od preporuke za seriju sa "mystery/supernatural" elementima a da nije skroz krs -> nesto vise u pravcu Penny Dreadful/Constantine/X Files/ Supernatural (koju sam batalio posle 9. sezone)?? (American Horror Story i slicne mi ne leze, tipa Lucifer)

Fortitude. Sad sam poceo drugu sezonu..

+1

zaboravih na nju, znam da je neko spominjao ali nisam stavio na listu.

edit

Sada videh, pa i Stranger Things izlazi krajem meseca a i najavljene su 4 sezone. Odlicno

Videh i da braca Coen rade na novoj mini seriji - The Ballad of Buster Scruggs (drugi zanr ali opet odlicne vesti)

Poslednja izmena:
Pa sad nije Fortitude na tom nivou, nemoj ocekivati previse. Simpaticna jeste, ali to je to.

Pa 26 spratova iznad je vecine sto gledate ovde 😀 Skroz dobar nivo, nije BB al je dobra skroz.

Fortirude je mnogo obecavao, pogotovo prva sezona. Druga je vec skrenula u ludilo ko Twin Peaks.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno