Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Одгледах 3 прве епизоде стар трек дисковери, може да прође, онако пред спавање мало космоса и сулудих прича...
http://m.imdb.com/title/tt5171438/

Poslednja izmena:
Mr. Mercedes, ako neko nije gledao moze da baci pogled, odgledao prve 3 epizode i deluje pristojno, ima pricu, gluma ok, gde ce stici videcemo.. 🙂

Nisam znao da je krenuo You're the Worst - mada bolje da nisam, pogledao ovo sto ima, bleh - nekako mnogo slabije nego pre (sad dal sam se ja promenio ili serija - pre bi rekao serija :d)

Odgledao S1 Big Mouth, netflix produkcija... vrrrlo dobro i bolesno, narocito posto netflix nije bas poznat po tome 🙂

13 reason why sam zapoceo, prvih 2 epizode... Ovo je odlicno. Tesko, ali mnogi ovo treba da pogledaju, i roditelji i srednjoskolci...

Završio prvu sezonu Shameless i pola druge, genijalna serija. Jedina mana što su ga pretjerali sa ovim seks scenama, opšti ko sa kim stigne.

Nemaju Netflix i gaming pjutere. To ti je zabava za siromašne i skroz realno. Biće još više [emoji3]

Sent from my E6853 using Tapatalk

Ja krenuo Dexter ponovo da gledam , bar dok ne krene Stranger things,Shameless,Got,Expansara ili slično što gledam. Reprizirao sam Wire,Entourage,Deadwood i idem dalje, mahom hbo produkcija , zato što gledam preko hbo go 🙂

Poslednja izmena:
Ух, мени је Декстер толико добра серија да бих могао опуштено поново да га гледам. У потпуности те разумијем. ;-)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ух, мени је Декстер толико добра серија да бих могао опуштено поново да га гледам. У потпуности те разумијем. ;-)

+1

Mogao bih da repriziram koliko hoces.Unutrasnji monolog mi je genijalan.Nekako se poistovecujem sa Dexterom-pogotovo ova scena:dea5ee4077a79c1d5bab58f8785e8314--dexter-morgan-quotes-michael-c-hall.jpg

@markos89
слажем се, он је деф лик ког сам највише готовио кроз све серије које сам гледао

Ufff slažem se da odlična serija koji na zanimljiv način objašnjava šta je marketing i kako doprinosi stvarivanju profita, ali osim toga erotika prelepe brazilke. Odgledao sam 3 sezone i jedva čekam i molim se za 4. Da li ima negde neka info o tome kada će biti emitovana?

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Dobra vest je da se snima sezona 4. Datum ne znam, ali imam HBOGO, pa čim bude, javiću ti.

Završio konačno Sense8
Vidi se da su planirali treću sezonu al nadam se da će film povezati sve u celinu.
Inače ovo je jedna od najpozitivnijih serija koje sam gledao u skorije vreme.
Ima neku pozitivnu energiju i neki pozitivni vibe

Nisam pratio, pa me je je prijatno iznenadilo: nastavlja se Z Nation, počela je četvrta sezona [emoji3]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ahahaha.. Odlično? Smeće teško meni

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Kad vec si uzeo za pravo da pises "ahahaaha" mogao bi i da kazes nesto argumentovano na tu temu zasto. Mada realno i ne moras, samo bih molio da ostavljas pristojnije komentare. Samo tema je dovoljna da se serija pogleda, ako nista drugo. Knjiga je inace uvedena kao lektira negde u osmom razredu u ozbiljnim skolama...

Ozbiljnim školama? Gde? Serija OK za teenegare, puno epizoda za skromnu radnju, uostalom Deja vu tema.. Nikako mi nije legla

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Milane, Mare je u pravu. Konstruktivniji pristup ubuduće, moliću.

Kako ono ide
Molim sve da se drze principa:
Gledam tu i tu seriju ocena, kratko misljenje. Nemojte raspredati o troriji zavere
Takodje postove sa
+1 zaobidjite. Nicemu ne sluze.
Dosadilo mi je da citam 1000 istih misljenja u nizu.

🙂
Naziv + link, ocena, utisak

То што је књига добра, на пр. апсолутно ништа не говори о квалитету неке серије [emoji6] . Ништа лично неком се свиђа неком не, неком је за подсмех.

А видех да овде има и доста мојих истомишљеника, иако је препоручивана, за ове млађе заиста бих још једном препоручио да се усуде и погледају серију Frasier, после те серије све су некако празне, не личне, збирка непотребних татрљања и тд.
Колико пута сам се ухватио да се смејем сам гледајући, а мене насмејати баш и није лако.
Тамо деведесетих тв нс је емитовала пар сезона и није било очекиване реакције [emoji47], на моју жалост тада.

Odgledao S1 Big Mouth, netflix produkcija... vrrrlo dobro i bolesno, narocito posto netflix nije bas poznat po tome 🙂

Odgledao trejler i iskreno me je malo zaintrigirala... Ali znajuci tvoj ukus strah me je da pipnem bilo sta sto ti preporucis... :d

Once upon a time
Sta uradise sa serijom????

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

ST: D pitanje, posto nisam bas posebno pratio ST sem DS9 🙂
Kakav sada spore drive? Nesto sto dodje bolje od warp drive-a, a mislim da je samo warp koriscen u svim drugim serijalima?
ST: D je u istom kontinuumu kao i ostale serije, tj. sem ovih Chris Pine filmova?

Da, gledao sam vecinu ST serija/filmova, ali samo DS9 sam stvarno bas gledao, a ne usput samo, pa tehnologije i price sam skroz ignorisao.

ST: D pitanje, posto nisam bas posebno pratio ST sem DS9 🙂
Kakav sada spore drive? Nesto sto dodje bolje od warp drive-a, a mislim da je samo warp koriscen u svim drugim serijalima?
ST: D je u istom kontinuumu kao i ostale serije, tj. sem ovih Chris Pine filmova?

Da, gledao sam vecinu ST serija/filmova, ali samo DS9 sam stvarno bas gledao, a ne usput samo, pa tehnologije i price sam skroz ignorisao.

ST: D

Radnja je 10 godina pre kapetana Kirka, mozda cemo da saznamo sta je krenulo po zlu.
Po netu ima i teorija da je ovo "paralelni" univerzum ili nesto slicno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno