Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@milann1971 - Odgledao sam i to (tj. prvu sezonu). Naleteo na nju, rekao sebi da probam i odgledao je. U principu me ne interesuju mnogo serije takve tematike, ali ova stvarno jeste dobra. Znaju Britanci da majstroski urade takve serije. Sve deluje uverljivo i realno, a pogotovo što umeju da snime seriju o preljubi a da ne kliznu u patetiku. Ni jednog trenutka ni najmanje ne zaliči na južnoameričko-indijsko-turski treš. I stvarno imaju glumce, a pogotovo glumice, koje umeju da glume.
Ako ti se dopala serija Doctor Foster, obavezno pogledaj i trodelnu mini-seriju The Replacement, takođe britansku. Tamo su dve odlične (i takođe baš lepe i elegantne) glumice u glavnim ulogama.

@hybrid - O, da, The Handmaid's Tale je za mene verovatno nešto najbolje od TV programa ove godine. Nakon odgledane serije pročitao sam i (odličnu) istoimenu knjigu Margaret Atvud. Nadao sam se da radnja odmiče dalje od prve sezone, ali ne - knjiga pokriva otprilike ono što i prva sezona serije. Moraćemo da sačekamo drugu sezonu. Valjda ne upropaste dalju priču s obzirom da nemaju više odličan literarni predložak.

Odlična je treća epizoda Discovery-ja. Podsetila me malo na treću sezonu Enterprise-a i one elitne vojnike koji su obučavali posadu za borbu za Xindi-jima. Ovo je bukvalno drugi put da su ST-u vidim one malo ozbiljnije, militantne likove. Uvek je fokus bio na onim happy/gay sterilnim likovima, a ovo je baš lep zaokret. Takođe, po pitanju kamere, ovaj filmski look mnogo bolje pristaje seriji od dosadašnjih standardnih TV formata prikaza. Čak mi i sam brod, sa onim oštrim linijama izgleda mnogo ozbiljnije i moćnije od dosadašnjih. Voyager mi je bio najlepši dosad a naspram Discovery-ja izgleda kao jaje.

+1
Biće dobar rollercoaster ride sa kapetanom "Ahabom" (Lorkom). I verovatno "najmračniji" tj najozbiljniji ST do sada...

Yup, mnogo bolja treca epizoda od prve dve. Jedva cekam sledecu.

@milann1971 - Odgledao sam i to (tj. prvu sezonu). Naleteo na nju, rekao sebi da probam i odgledao je. U principu me ne interesuju mnogo serije takve tematike, ali ova stvarno jeste dobra. Znaju Britanci da majstroski urade takve serije. Sve deluje uverljivo i realno, a pogotovo što umeju da snime seriju o preljubi a da ne kliznu u patetiku. Ni jednog trenutka ni najmanje ne zaliči na južnoameričko-indijsko-turski treš. I stvarno imaju glumce, a pogotovo glumice, koje umeju da glume.
Ako ti se dopala serija Doctor Foster, obavezno pogledaj i trodelnu mini-seriju The Replacement, takođe britansku. Tamo su dve odlične (i takođe baš lepe i elegantne) glumice u glavnim ulogama.

@hybrid - O, da, The Handmaid's Tale je za mene verovatno nešto najbolje od TV programa ove godine. Nakon odgledane serije pročitao sam i (odličnu) istoimenu knjigu Margaret Atvud. Nadao sam se da radnja odmiče dalje od prve sezone, ali ne - knjiga pokriva otprilike ono što i prva sezona serije. Moraćemo da sačekamo drugu sezonu. Valjda ne upropaste dalju priču s obzirom da nemaju više odličan literarni predložak.
puno hvala na preporuci, rado pogledam pa javim utiske

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Rej Donovan pokida sa S5E8, 8 epizoda je razvlače i bum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

STD odlična treća epizoda.. osećam da ima da razvali ova sezona tj serijal.

Sent from my D6603 using Tapatalk

South Park S11E02
Šta bre oni rade sa ovom serijom? Ovo ne neviđeno glupa epizoda možda i najgora u seriji do sada. Gledao sam sve epizode svih sezona 5x.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ma pogrešno sam kucao.
Mislio sam na S21E02 da je užas. Možda najgora u seriji.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Počela treća sezona Lucifera, kvalitet isti kao i prethodne epizode, korektno i prilično gledljivo.

Novi lik u seriji je onaj tip iz Smallville-a, ne sećam se da sam ga negde gledao posle te serije, a i to nisam nešto gledao 🙂

Који лик из Смолвила? Било их је много. Tom Welling, или ти Кларк!? Или неко други?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Tom Veling valjda.

Jeste Tom Welling, preko leta su ga najavljivali.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Нисам га гледао нигдје од Смолвила. Ајде да видимо какву су му улогу додијелили, али супер што је ту. Ја сам уз Смолвил уживао. 🙂

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Sad vidim da rade i film Unabomb sa Vigo Mortensenom pocinje snimanje 2018. Moracu seriju da overim svi je hvale.

Serija je za medalju,blagi TD vajb.Steta sto su otkazali nastavak.

Ja sam sinoć čitao o "Unabomb" slučaju, dosta zanimljivo, tako da će i serija da se pogleda.

Jos igrica fali 🙂 Malo prehajpovan slucaj mozda, ubio koliko, troje ljudi ukupno.. intrigantna je prica al ne bas toliko 🙂

^genijalno razmišljanje. Šta, bez 50 ništa, a?

Mislio sam da je vece s*anje napravio s obzirom koliko godina je to trajalo..

Risbo mašiš poentu priče... Fokus nije na njegova počinjena dela u seriji.

Na konto toga je moj komentar. Ipak za ono vreme, tri ubistva nisu baš bila svakodnevna pojava.

Poslednja izmena:
Meni se nije nešto svidela, tipičan FOX BS od serije. Slično kao i onaj Legion, od njega sam digao ruke nakon 2-3 epizode.

Legion je jedina serija o "super herojima" koju sam mogao da odgledam, a ovo mi ne deluje tako uopste...probacu, mada sumnjam :trust:

Jel to ono o inhumans-ima?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno