Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Philip K. Dick's Electric Dreams ...fino odradjeno, odgledao 2 ep i svidja mi se, preporuka

Zavrsio drugu sezonu TD, poslije prvobitnog mrcvarenja pri pocetku sezone kraj me je u potpunosti ostavio bez teksta. Sirovo realno.

Ја завршавам и другу сезону Наркоса и заиста је одлична серија. Моја оцјена: 8/10.
Сложио бих се са већином овдје да је Моура подигао серију за два степеника изнад, скидам ку капу за глуму.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Philip K. Dick's Electric Dreams ...fino odradjeno, odgledao 2 ep i svidja mi se, preporuka

Serija po Dick-ovoj knjizi, to moram da pogledam. Hvala na preporuci. 🙂

Rick & Morty, odlicna epizoda.. ko bi rekao da serija sa ovim vizuelnim stilom, moze istovremeno da bude toliko duboka i misteriozna, pa i jako emotivna.
Ovo u predzadnjoj epizodi sezone, koji mindblow. Nije epizoda kvaliteta Ricklantis Mixup, ali je ipak vrhunska.
Koliko mogu ovde da vidim, vrlo je moguce da je taj ultimate, main villain na kraju krajeva, Beth ?! Mislio sam da ce to biti mozda Evil Morty, ali Beth, au ***. Ono na kraju je sigurno ostao klon, a ona otisla ko zna gde. Shvatila da moze da bude kao Rick, i nema limita.. a kao mala bila psiho... brate.

Ne razumem treću epizodu SP-a ni šta je fora sa Columbosom

Beyond Genius Lies Insanity

Kako mislis koja je fora? Pa covek je istrebio gomilu Indijanaca kada je "otkrio Ameriku". Mislim na to da je njegova ekspedicija to uradila. A plus sto su posle ostali osvajaci istrebili u samoj Americi (a ne na ostrvima "Amerike"), sto se verovatno ne bi desilo (ili barem ne na slican nacin) da Kolumbo nije probao da nadje Indiju 🙂
Mislim da malo preteruju sa njime, ali je trenutno aktuelno da osim skidanja spomenika Konfederaciji (juznjacima koji su primarno bili za robovlasnistvo nad crncima) i licnostima koje su asocirane sa time (General Lee) se k**a i na Kolumba.

Nije ni blizu nivoa "ne velicajte Hitlera", ali u tom smeru 🙂

Poslednja izmena:
Ma dobro za ovaj prvi deo to mi je jasno ali mi cela epizoda nekako...ne znam kako da se izrazim,deluje neobično,šta znam

Kao sto rekoh za proslu, postali su previse US-centric u SPu 🙁
Ko ne zivi tamo, ne moze vise da shvati bas. Mislim, kapiras sta pricaju, ali ti je nekako... sta znam 😀

ST, kakva serija!!! Na ST serijalu sam odrastao, pre par godina sam odgledao sve epizode... Odusevljen sam ovim. Osecam se kao dete ponovo, kad je 2000-ta bila udaljena 3 zivota daleko 🙂

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Hehe stvarno vraca u proslost...ja uporedo gledam TNG ponovo idem sve ali pratim neke guide-ove pa preskacem neke extra smor epizode

Ja Orville skroz rado gledam... legla mi i jutros epizoda OK.

Momci, oladite malo sa tim skracenicama. Sta je ST, SP, TNG ? 😀
Ne moze da se prati ponekad..

ST - Star Trek, TNG - The Next Generation, SP - South Park. ( :

Da li vrijedi skidati Shameless, treba mi neka komedija da mozak isključim i uživam?

Ne da vredi nego je jedna od trenutno najboljih serija.
Shameless nije komedija, već drama sa delom komike.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Original je engleska, koliko znam samo jedna sezona ima, al da, kad se prica o Shameless, misli se na US verziju.

Ja odgledao prvu sezonu i izgubio interes ne znam ni sam zašto...bila mi je zanimljiva i likovi su ludi za medalju. Moraću da nastavim.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Britanska verzija Shameless je imala 11 sezona.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Shameless je vrh serija, počeo da je gledam na preporuku ovde sa foruma, nisam mislio da će mi se svideti.

Završio sam petu sezonu Kuće od karata. Voleo bih da sledeća bude i poslednja, kanda su počeli da cede suvu drenovinu. Sezona bi verovatno trebalo da se završi tako
jedan od supružnika Andervud ubija ovog drugog :smash:

Kako se sezona približavala kraju, očekivao sam
rast napetosti, a dobio sam nerviranje. Pa majku mu, preteraše sa ubistvima. Onaj Ejdan, pa Li En i Tom Jejts i nikom ništa
a kruna svega guranje
Ketrin Durent niz stepenice!
Ovakav fejl u scenariju odavno nisam video. Strašno.

Ipak, najveća nejasnoća mi je je vezana za Daga Stempera. Koji je njemu đavo?
On će za Frenka da uradi sve - ubiće, a i preuzeće krivicu za drugo ubistvo - zašto, za čije babe zdravlje!? Sve i da je zaljubljen u Frenka (a ne sećam se da je bila neka scena oko toga), njegovo ponašanje mi je skroz nelogično.

Majkl Ašer mi je nekako vizuelno slab, ne ostavlja utisak
moćnog čoveka
ali bez obzira na to
možda je on sledeći predsednik? Ako Andervudovi dozvole da im on i ona baba (zaboravih joj ime) dođu glave, pih, nesposobnjakovići 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno