Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar je Bron. I ja sam za vikend završio treću sezonu. Isto tako mi je i Forbrydelsen dobar. Inace, zapalo mi je za oko u te dve serije što ima bas dosta likova koji puše. Bas mi nekako to čudno videti. U Killingu, Majer nije vidio cigaru iz usta, a Lund žvaće nikotinske žvake kao sumanuta 🙂

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Znaci Forbrydelsen da pristavim na listu ?

Da, obavezno. Meni su te dve serije podjednako dobre.

O da. Martin Rohde 🙂 Lik i po. Jedan od onih zderaca cigareta koje sam spomenuo. Ima manju ulogu i u Forbrydelsen - u.

Niko ne reče da u Bron glumi Kim Bodnia 🙂 nabavio 85 GB (NODLABS) prve 3 sezone, kad vidim da mi TV ne podržava ovu verziju DTS5.1 zvuka, šteta...
Instaliraj HandBrake program i vrlo lako konvertuj u drugu ekstenziju, rezoluciju, zvuk ili šta ti već neodgovara.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Preko XMedia Recode u novi container kopiras video a audio konvertujes u ono sto ti odgovara.

Ili instalirati MX Player na TVu?

Još da svi imaju recimo Sony ili Philips... Ali možda objasniš kako ga instalirati na Samsung sa Tizenom ili na LG sa WebOS...

Fargo 3, katastrofa.
Da preskočim.
Krenuo prvu ep. I nije mi bilo nešto, ali tada je bilo drugih aktuelnih, Saul, American gods, Twin peaks... Trenutno suša.

Sent from my x600 using Tapatalk

Rick & Morty pa ovo je zaista sjajno 10/10

Glasovi 10/10 pogotovo Morty

Dal dobro vidim isti lik daje glas obojici?! ekstra

Poslednja izmena:
'el smo ti rekli, serija sabija 😀
Da, Justin Roiland daje glasove obojici, lik je fantastican..

Kakav je lik ovaj Leprechaun iz American Gods :d umirem od smeha svaki put kada ga vidim

Moze li neko da mi preporuci seriju u fazonu The Sopranos? Poceo sam da gledam The Wire i deluje mi dobro ali zelim da imam nesto kad(ako) zavrsim nju.

I da, postoji li neki nas normalan sajt za gledanje stranih serija sa prevodom? Slabo nesto nalazim torrente za The Wire na piratu, a sve alternative za torente koje sam koristio su pogasili

Moze li neko da mi preporuci seriju u fazonu The Sopranos? Poceo sam da gledam The Wire i deluje mi dobro ali zelim da imam nesto kad(ako) zavrsim nju.

I da, postoji li neki nas normalan sajt za gledanje stranih serija sa prevodom? Slabo nesto nalazim torrente za The Wire na piratu, a sve alternative za torente koje sam koristio su pogasili
Imaš wire na hbo go. Ako imaš telenor možeš se prijaviti. Naravno izbor je ipak skroman.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Ja bih ti preporucio Narcos, opasna serija, plus nije izmisljena. Imaju zajednicke stvari, u Narcosu pricaju latinoamerickim slengom, ima nasilja, krvoprolica, narko-bosevi i sl., i kao slag na torti, muzika je stvarno kvalitetna. A u Sopranosima pricaju americkim slengom sa italijanskim naglaskom, takodje ima svega navedenog, sem kartela, ali opet su u pitanju porodicni biznisi, to je cisto poredjenje, iako su dosta razlicite serije 🙂. Ne bih ti uopste preporucio sajtove za gledanje zbog audio/video kvaliteta, ali vidim da se nisi dobro izrazio, dobar sajt za to je EZTV, rarbg.

Poslednja izmena:
Ja bih dodao i Boardwalk Empire...sto sam gledao, a vidim da ni Peaky Blinders nije los, to mi je svakako na listi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Narcoc sam odgledao kao i Peaky Blinders, čekam nastavak 🙂
Sopranovi su mi za sad neprevazidjeni.

Uvek gledam serije preko popcorna tako što prevucem magnet link ali evo sad ne mogu nikako da nadjem 5tu epizodu, ni na RARbg, ni na pratima.

Za Sopranove ne postoji zamena, ali bih se složio sa Markom iz gornjeg posta, preporuka za Boardwalk Empire!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Boardwalk, Peaky, Wire i sl su pod obavezno kome se svidja tematika. Naravno Sopranos je jedinstven.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Pogledao Sopranos u prethodnih par nedelja. Dobra serija ali ima i dosta meh momenata... stavio bih je na 3. mesto iza Wire i BB...

Meni je Breaking bad broj 1.Sto mi je za filmove The Godfather,to mi je za serije BB.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Nisu loši, ipak jedan je Vik Mackey i The Shield.

The Shield je nepreyebiva serija tog tipa, krenuo upravo da gledam Snowfall s01e01, prekinuo nakon 15 min. , nastaviću kasnije, ne znam šta da mislim za sada, izgleda bzvz.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno