Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izasla je prison break season 5 :)

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

I ajde pa za nekoliko godina kada dosadi nekom od glumaca da se odradi još par epizoda :D

Odgledao cisto da ispostujem prvu sezonu, aliii mislim da vise nije zanimljivo ni deci do 10 godina, toliko nelogicnosti i gluposti...
Ja sad pocinjem cekao sam da izadje cela sezona pa videcemo, ali prva sezona je vrh

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Sto se tice PB i poslednje epizode...

najjaci mi je deo u poslednjoj epizodi ono sto ima oci na rukama, Posejdon i ekipa se muce da provale sta oci znace, a na kraju ispadne da je poenta bila samo da otvori prostoriju u kojoj je pristup imao samo Posejdon sa skenerom oka, i zezne kameru (sto su pokazali da moze i na s8 trenutno da se prevari). Dobra fora. :D

A sto nije stavio samo sliku njegovu :D dzabe se tetovirao, ozbiljno ima dobrih fora, ali sve u svemu cela sezona kao da je neka low budzet serija, bar moj utisak, i po glumcima se vidi kao da su samo zeleli da odglume tek onako, ne moze da se poredi sa prvom sezonom..

Ma ja sam je najvise i gledao nekako iz respekta prema prvoj i generalno dobroj ekipi.
Pritom mi se svidela ona "Sirijka" sto je smuvao Linkoln. :d

Gotov Prison Break! Kakva epizoda, a tek kraj! Vredelo je...

Šta je to "vredelo"? Samo mi to reci...generalno sezona se izvukla na nostalgiju i staru ekipu.
Sve ostalo od priče i svega ostalog je bullshit....

najjaci mi je deo u poslednjoj epizodi ono sto ima oci na rukama, Posejdon i ekipa se muce da provale sta oci znace, a na kraju ispadne da je poenta bila samo da otvori prostoriju u kojoj je pristup imao samo Posejdon sa skenerom oka, i zezne kameru (sto su pokazali da moze i na s8 trenutno da se prevari). Dobra fora. :D

Mislim da si nešto pobrkao...

Oči su mu tetovirane na dlanovima dok je on na skener okrenuo spoljne delove šaka a ne unutrašnje...na spoljnim delovima šaka je imao Jackobovo lice istetovirano ali tek se vidi kada skupi prste i šake.

Osim toga šta je sa
Sucreom i C-Note-om? Onako usput u 2-3 epizode su pomenuti i imali neke side uloge i to je sve

Poslednja izmena:
Amerikanci završili, sledeća sezona je i poslednja. Onako, jaka 8ica za seriju od početka do kraja. Zadnje dve sezone je porodica jača tema od špijuniranja, ali priča je super. Od njih tačno znaš šta da očekuješ i uvek dobiješ baš to - ni manje ali ni više. Voleo bih da u zadnjoj podignu lestvicu bar malo.

6 epizoda Leftoversa baš mračna i mučna...

Likovi su polako počeli da se opraštaju i "odlaze". Nora izabrala da ode tamo gde i ostali koji su nestali,Laurie je izabrala da umre na ronjenju,Mata će rak da dokusuri,Kevin pitanje da li će ovaj put uspeti da se "vrati" itd,itd. Mislim da ova serija nema šanse da ima happy end i da u svakom slučaju i ne bi trebalo.
Ovo nije serija o nestalima nego o onima koji su ostali i njihovim mehanizmima borbe protiv tuge i svega onoga što prati odlazak najdražih.
Zbog toga happy end ovde nikako ne dolazi u obzir jer je cela serija sama po sebi i dosta teška i mračna.

Amerikanci završili, sledeća sezona je i poslednja. Onako, jaka 8ica za seriju od početka do kraja. Zadnje dve sezone je porodica jača tema od špijuniranja, ali priča je super. Od njih tačno znaš šta da očekuješ i uvek dobiješ baš to - ni manje ali ni više. Voleo bih da u zadnjoj podignu lestvicu bar malo.

Serija je odlična, ova sezona je najsporija bila od svih ali ok, verovatno se priprema teren za finale sledeće sezone.
Filip je prso, očigledno bi da batali sve to dok za Elizabet nisam nešto siguran, jedino me kopka ona plava što je sa Stanom da li je i ona kgb :)

6 epizoda Leftoversa baš mračna i mučna...

Likovi su polako počeli da se opraštaju i "odlaze". Nora izabrala da ode tamo gde i ostali koji su nestali,Laurie je izabrala da umre na ronjenju,Mata će rak da dokusuri,Kevin pitanje da li će ovaj put uspeti da se "vrati" itd,itd. Mislim da ova serija nema šanse da ima happy end i da u svakom slučaju i ne bi trebalo.
Ovo nije serija o nestalima nego o onima koji su ostali i njihovim mehanizmima borbe protiv tuge i svega onoga što prati odlazak najdražih.
Zbog toga happy end ovde nikako ne dolazi u obzir jer je cela serija sama po sebi i dosta teška i mračna.

Čekaj da vidiš narednu epizodu, koja je BTW out, zato pravac na skidanje :D.

^skinuo sam je vec al necu da je gledam dok ne izbace i poslednju.
Onda cu natenane da se ubijem

Na HBO3 su krenuli od početka sa prikazivanjem Igre prestola.Stigli su do 7 ep.i baš u toku gledanja primećujem koliko su te stare ep bile bolje i zanimljive od ovih novih.

Meni je čitava prva sezona delovala nekako filmski odrađena, i to se nije prenelo na naredne sezone uopšte, taj vajb. I sada nakon te prve, tek je šesta uspela da dotakne taj nivo kvaliteta. Ne u potpunosti, ali u drugoj polovini sezone svakako. Možda bih još samo i Red Wedding izdvojio, mada više zbog šoka.

Prva sezona je bas verna prvoj knjizi, zato je tako dobra. Ostale sezone, se sve vise udaljavaju od knjiga i gube na kvalitetu. Umislili autori serije da su bolji pisci od Martina..

Krenula druga sezona Animal Kingdom. Bese to dobra serija proslog leta,samo sto sam pozaboravljao sta se dešavalo,pratio sam dosta serija istovremeno tad.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vest za one koji prate Sense8, serija je otkazana.

Tvin Piks... Ukratko, ovaj Linč definitivno nije normalan!

16 cities and 13 countries

Koliko vidim ovo je glavni razlog...dosta skupa produkcija na toliko lokacija širom sveta.
Doduše postoje neke minimalne šanse da se napravi sezona 3 ali to su veoma tanke šanse.

BTW ovaj The 100 je počeo opet da me oduševljava i to u trećoj sezoni koju sam prekinuo a sada gledam

Zaginu Lexa,sada skenjaše i Lincolna
Nadam se da će do kraja 3 sezone nastaviti u tom ritmu :d

Jel se sa 2 sezonom zavrsava prica u sense8 ili je otvorena za dalje? Necu da nastavljam 2 sezonu ako je na kraju sasečena

@NightCrawler
Netflix puno ulaze, ali i dosta lako odustaju od projekata.. ona njihova najskuplja serija Get Out, isto otkazana. Nisam je gledao, ali znam da imala 120 miliona budzet za prvu sezonu.

jel neko jos gledao Aranyelet?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Arrow, The Flash, TWD, The 100, Lucifer su svi zavrsili sezone do daljnjeg. Imamo sistem sa sestrom kad dodje do zavrsetka sezona da biramo novih 10 serija, pogledamo sve pilote i odlucimo 2-3 koje cemo krenuti da pratimo. Dajte neke predloge, bitno da ima malo fantazije i neceg nestvarnog.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Game of Thrones, Rick & Morty, Westworld, Stranger things, Death Note, Black mirror..
Naravno, ako ih vec niste gledali. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno