Ovaj Twin Peaks ne lici na nista sem na narkomanske tripove.
+1
Ovaj Twin Peaks ne lici na nista sem na narkomanske tripove.
Izasla je prison break season 5![]()
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Ja sad pocinjem cekao sam da izadje cela sezona pa videcemo, ali prva sezona je vrhOdgledao cisto da ispostujem prvu sezonu, aliii mislim da vise nije zanimljivo ni deci do 10 godina, toliko nelogicnosti i gluposti...
Sto se tice PB i poslednje epizode...
Gotov Prison Break! Kakva epizoda, a tek kraj! Vredelo je...
Sto se tice PB i poslednje epizode...
najjaci mi je deo u poslednjoj epizodi ono sto ima oci na rukama, Posejdon i ekipa se muce da provale sta oci znace, a na kraju ispadne da je poenta bila samo da otvori prostoriju u kojoj je pristup imao samo Posejdon sa skenerom oka, i zezne kameru (sto su pokazali da moze i na s8 trenutno da se prevari). Dobra fora.
Amerikanci završili, sledeća sezona je i poslednja. Onako, jaka 8ica za seriju od početka do kraja. Zadnje dve sezone je porodica jača tema od špijuniranja, ali priča je super. Od njih tačno znaš šta da očekuješ i uvek dobiješ baš to - ni manje ali ni više. Voleo bih da u zadnjoj podignu lestvicu bar malo.
6 epizoda Leftoversa baš mračna i mučna...
Likovi su polako počeli da se opraštaju i "odlaze". Nora izabrala da ode tamo gde i ostali koji su nestali,Laurie je izabrala da umre na ronjenju,Mata će rak da dokusuri,Kevin pitanje da li će ovaj put uspeti da se "vrati" itd,itd. Mislim da ova serija nema šanse da ima happy end i da u svakom slučaju i ne bi trebalo.
Ovo nije serija o nestalima nego o onima koji su ostali i njihovim mehanizmima borbe protiv tuge i svega onoga što prati odlazak najdražih.
Zbog toga happy end ovde nikako ne dolazi u obzir jer je cela serija sama po sebi i dosta teška i mračna.
Vest za one koji prate Sense8, serija je otkazana.
16 cities and 13 countries
Jel se sa 2 sezonom zavrsava prica u sense8 ili je otvorena za dalje? Necu da nastavljam 2 sezonu ako je na kraju sasečena
Nažalost, otkazana je![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari