Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^^To sam ja rekao takođe. ;)

The Leftovers 3x07 sjajna epizoda, na nivou 2x08 ko je gledao, stim da smo na samom kraju dobili mali hint kako će se sve završiti.

American Gods
Ali, Gillian Anderson kao David Bowie, sa sve citatima iz njegovih pesama provucenim kroz dijalog.... maestralno....

Poslednja izmena:
Jos malo... :D

WpbeyYi.png

Wow 12 Monkeys sezona 3 dosad najbolja. Smanjili su je na 10 epizoda ovaj put, ali su tako dobro upakovali priču. To je ono što fali danas nekim serijama sa puno potencijala, koje guraju bespotrebni filler i veštački produžavaju sezone ... prezadovoljan sam.

Jel samo ja nalazim da je glumica koja glumi Luciferovu kevu mijauuu? :)

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Wow 12 Monkeys sezona 3 dosad najbolja. Smanjili su je na 10 epizoda ovaj put, ali su tako dobro upakovali priču. To je ono što fali danas nekim serijama sa puno potencijala, koje guraju bespotrebni filler i veštački produžavaju sezone ... prezadovoljan sam.

Znači trebalo bi da se vratim na nju? Meni je prva bila odlična, ali kada sam počeo sa drugom sezonom malo sam se smorio, pa sam odustao.... :trust:

Poslednja epizoda Gothama je, blago rečeno:

pokidala.:D

Uzeo sinoc da pogledam The 100 tj tamo gde sam stao u trecoj sezoni.

Na kraju sam do 03h ujutru gledao seriju.

Je*em ti i seriju i radoznalost.
Ma koliko losa ima neki smek sve joj je*em...navuce me opet da je gledam...

Vidim da se i dalje igraju politike i rata ali barem se nesto desilo
Lexina smrt

Beyond Genius Lies Insanity

Alooo bre, svi vi koji se palite na superheroje, niste
na mojim frekvencijama, ali poštujem vaš ukus [emoji106]

Poslednja izmena:
Posle odgledane pete epizode American Gods moram povuci ono sto sam rekao i priznati da je serija prokleto dobra. Samo joj je trebalo malo vremena da se zaleti.
A i verovatno neadekvatno raspolozenje prilikom gledanja je ucinilo svoje. JEdva cekam sledecu.
Polako gledam Twin Peaks, na polovini prve sezone sam. Jedna dnevno za potpuni uzitak :D

The Amazing Race, S29 E11 - MORATE pogledati :D Negde od 21. minuta, kako noobovi padaju u Street Fighteru (ili Mortal Combatu, nemam pojma kojoj igri :))

Lucifer - hmm, da li mi toliko pala ocekivanja pa je kraj stvarno cool ove sezone?
Start anew, without Dad
Iako ima skroz glupi cliffhanger, verovatno nevezan za ovu sezonu :)

HoC krece da melje od pocetka sezone :)

HoC krenuo jakooo. Tek sada vidim koliko mi je nedostajala ova serija.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Inače u predzadnjoj The Leftovers (3x07) epizodi su odradili ultimativnu za*ebanciju na

tuki glavnog glumca
[video]https://giphy.com/gifs/3og0IQLsqS6D218y4M/html5[/video]

Posle odgledane pete epizode American Gods moram povuci ono sto sam rekao i priznati da je serija prokleto dobra. Samo joj je trebalo malo vremena da se zaleti.
A i verovatno neadekvatno raspolozenje prilikom gledanja je ucinilo svoje. JEdva cekam sledecu.

Jedino je smor sto nisu pustili sve epizode odjednom, ovako cekamo epizodu kao da smo u proslom veku :)

Ja je čekam sutra ... :)

Halt & Catch Fire četvrta sezona dobila datum. 1 novembar. Jedva čekam.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ovaj Twin Peaks ne lici na nista sem na narkomanske tripove.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno