Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koje trenutno gledam:

Crvenom ću označiti od čega odustajem.

TBBT: 6/10 (*****no, odustajem, svaka sezona gluplja i gluplja)
Elementary: 7.5/10 (onako, na granici da odustanem)
Sherlock: 9/10 (stvarno je odlična)
Westworld: 8.5/10 (dobro, ali u neku ruku sve što se desi je u neku ruku nedorečeno, zasad)
TWD: 7/10 (dosadno, od hajpa na početku stiglo me do "meh" sad na kraju)
Mr. Robot: 8.5/10 (okej, mada druga sezona gotovo ista kao i prva)
Vikings: 9/10 (jedino što mi se da nastaviti, onako iskreno)
GoT: 8/10 (čekam juli pa da vidimo šta dalje)
Outlander: x/10 (počeo i stao, ne znam ni sam)
Criminal Minds: 7/10 (blank)
Silicon Valley: 7.5/10 (mada pretjerano sa stereotipima o programerima u par navrata)
Modern Family: 6/10 (nisam ni ja normalan na šta bacam vrijeme)
Family Guy: 8/10 (okej, ponekad u hodu odgledam epizodu)

Takođe, neću počinjati ništa novo osim ako me neko dobro ne ubijedi da treba da počnem.

Poslednja izmena:
Nakon nekoliko odgledanih Britanskih serija shvatio sam da mi se bukvalno svaka svidela,nekako mi leže njihove serije.
Ajde preporučite mi još neku dobru,napisaću šta sam gledao.
1.Shrerlock
2.Peaky Blinders
3.Luther
4.Black mirror
5.Utopia
6.The Crown
7.Happy Valey
8.Broadchurch
9.Taboo

Survivors, The Missing

Ako su negde mogli savršeno nešto da uklope onda je to baš ova scena, ovo će do kraja (serije) biti završeno baš onako kako treba, kao i Banshee. Već vidim.

Ona voda kada se sliva niz lice i niz oči me je tako podsetila na onu scenu iz Blade Runnera (Tears in the rain)
Naježio sam bio na scenu...

Nije samo on nego i Peter Berg. Berg je executive producer a zbog Lindelofa se plasim da ne zasere nesto kao sa LOST-om

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Mislim da na kraju ipak Perrota, koji je i autor knjige, donosi glavnu reč na sve, iako je čitava priča završila sa prvom sezonom. Zanimljivo je koliko su podigli sve na daleko viši nivo u narednim sezonama. Moram nekako nabaviti BR boxset kad izađe, zaslužili su.

Da li se pojavio srpski/bosanski/hrvatski subtitle za Twin Peaks, juče skinem sa rarbg ali nema nigde titlova...

Mislim da na kraju ipak Perrota, koji je i autor knjige, donosi glavnu reč na sve, iako je čitava priča završila sa prvom sezonom. Zanimljivo je koliko su podigli sve na daleko viši nivo u narednim sezonama. Moram nekako nabaviti BR boxset kad izađe, zaslužili su.
Ja planiram knjigu da procitam nakon sto se serija zavrsi.
Imam utisak da je knjiga mnogo dublja nego serija i da mozda ima dosta toga sto je izostavljeno iz serije

Beyond Genius Lies Insanity

Mnogo je bolje prošlogodišnje finale od ovog, mada je par scena bilo do dzadza. Međutim utisak kvari scena

Dođi Savitare, budi dobrica, skoro si mi ubio ženu, ubio si mi bliskog prijatelja, terorišeš nas sve već pola godine , ali to je ok.

Došlo mi da povraćam :D

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Nadam se da će sledeća sezona Flash - a biti ako ništa drugo malo ozbiljnija.... Ovaj Flashpoint je u globalu bio bzvz.

Sent from S⅞

Pratite li Better Call Saul?
Od kako je zavrsio Breaking Bad, odusevljeno sam naleteo na ovu seriju. Bio mi je gotivan lik jako i u Breaking Bad-u i sad u ovoj njegovoj seriji kida.

Auuuu kakav ce ovo nastavak serije biti! Ove 2 sezone ima da budu nesto najbolje vidjeno u istoriji serija i filma!

Ova DEGENeris iz sezone u sezonu sve iritantnija....bilo bi lepo kada bi nju killovali....

17.05.2017

Flash - odlicna ali odlicna priprema za finale

mada se iz aviona vidi da savitar nije ubio Iris nego je ubio HR-a koji je iskoristio tehnologiju promene identiteta sa sveta 19, sto su cuvali jedno 20 epizoda i sad se setili da imaju taj tech, dajem levu ruku da je tako

Koji sam super galakticki prorok-car nindza :d

Ova DEGENeris iz sezone u sezonu sve iritantnija....bilo bi lepo kada bi nju killovali....
Samo ako se to desi moci cu da kazem da je serija vrhunska.
Aj sto je jedan od iritantnijih likova, nego uopste ona kao pojava ne bi smela da prodje dobro ako pogledamo ostale "postenjacine" kako su zavrsili. Ali ajde sad da ne polemisemo opet po stoti put :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

By the way,Gotham kida! Treca sezona opasna ,ali opasna.

ima za prve 3 epizode

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Hvala na odgovoru, sinoć sam našao za sve 4, zabunu je unelo što epizode obeležavaju #1.1 a ne S03E01...

Inače, odgledao sam prvu epizodu Twin Peaks, tu se gutalo LSD dok se pisao scenario 3x dnevno...

Poslednja izmena:
Tek sad stigoh da odgledam četvrtu epizodu American Gods , carski :D

Što se tiče Flasha , ja joj dao šansu kada se pojavila. Tada je bilo priče da je mnogo kvalitetnija od Arrow. Arrow prva sezona mi je bila solidna ,Munju sam batalio posle 7,8 epizoda, jednostavno sve su te serije previše naivne. Odgledao sam u svoje vreme Smallville do kraja i to je to što se tiče tih serija :)

Poslednja izmena:
Bilo je par gluposti u Flashu, ali pocepao je generalno gledajući.

Razlog zbog koga sam digao ruke od Flasha jeste zbog sapunice u koju se pretvorila serija (batalio sam je posle prve sezone). I prateci povremeno komentare stranih foruma to je ocigledno uzelo veceg maha i u narednim sezonama (uz po koju dobro odradjenu epizodu), ali generalno ostavlja vrlo mlak vajb "teen soap" opere.

Generalno sam ispratio malo vise ovu sezonu i koliko sam skapirao cela sezona je busna kao sir sto se plot-a i egzekucije tice, dosta filler-a i vrlo malo "killer" epizoda...Thanks, but no thanks...

Pored toliko kvalitetnih serija u opticaju koje nisam gledao i malo vremena koje imam na raspolaganju zaista ne vredi trositi vreme na takvu seriju, pa makar bila i "guilty pleasure"... :)

Zato mi je i kriticno kada vidim komentare ljudi ovde na forumu za takve serije tipa - "pokidala", "objasnila" i slicno... Nisam siguran da li ste ozbiljni ili se zezate...

Poslednja izmena:
Ne bih rekao da je finale pocepalo.

Jedva da je bilo 5-7 odlicnih epizoda u ovoj sezoni, realno.

Poslednja izmena:
Vi ljudi ne mozete da shvatite da ima nas koji volimo superherojske serije i da ih pratimo iz čistog zadovoljstva. I naravno da se ne sale ljudi kada napisu da je pokidalo i objasnilo. Stvarno to misle.
Finale flesa stvarno epsko!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Obzirom koliko ima tih superherojskih serija bilo bi pozeljno da se napravi posebna tema pa kome se ne svidja ne ulazi na temu i eto...

Beyond Genius Lies Insanity

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno