Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vi ljudi ne mozete da shvatite da ima nas koji volimo superherojske serije i da ih pratimo iz čistog zadovoljstva. I naravno da se ne sale ljudi kada napisu da je pokidalo i objasnilo. Stvarno to misle.
Finale flesa stvarno epsko!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa naravno. Ali opet je Flash u odnosu na neke druge superherojske serije objektivno dosta losiji ove sezone. ;)

ARROW POKIDAO!!!!!
SA ovim finalim sezone 5 su se iskupili za celu losu sezonu 4!!!!!

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Samo ako se to desi moci cu da kazem da je serija vrhunska.
Aj sto je jedan od iritantnijih likova, nego uopste ona kao pojava ne bi smela da prodje dobro ako pogledamo ostale "postenjacine" kako su zavrsili. Ali ajde sad da ne polemisemo opet po stoti put :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ja sam ozbiljno poceo da "navijam" da na kraju pobede White Walkersi...ovi ljudi sto se bore za Iron Throne su svi kompletno zreli da idu pod mac

Pa ne mogu sve poštenjačine i svi dobri likovi da stradaju jer ni tada ne bi imalo smisla. Nije ni u seriji ni u stvarnosti sve crno bijelo.

Gledao prvo Better call Saul, pa America gods, Na Twin peaks u zaspao

Sent from my x600 using Tapatalk

Ja sam ozbiljno poceo da "navijam" da na kraju pobede White Walkersi...ovi ljudi sto se bore za Iron Throne su svi kompletno zreli da idu pod mac
I ja navijam za njih ali nista od toga.
Pa ne mogu sve poštenjačine i svi dobri likovi da stradaju jer ni tada ne bi imalo smisla. Nije ni u seriji ni u stvarnosti sve crno bijelo.
Slazem se, medjutim, ona sve radi sa takvom lakocom i kroz sve prolazi bez vecih posledica da upravo tim predstavlja samo "belu" stranu koja je apsolutno nemoguca, bar ne za dolazak na "tron" :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

ARROW POKIDAO!!!!!
SA ovim finalim sezone 5 su se iskupili za celu losu sezonu 4!!!!!

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Porfavor... Mislim da sam Arrow previše tolerisao

Williamova keva kaže Felicity da ne odlazi sa njima avionom, ne ide bez sina.... Važi, ona jadna čačkalicu u zubima ne zna da drži, veze nema o borbi, oko nje sve same tabadzije, ona misli da će nešto da napravi, kako da ne.... Vrlo de bi lan momenat u epizodi

Sent from S⅞

Razlog zbog koga sam digao ruke od Flasha jeste zbog sapunice u koju se pretvorila serija (batalio sam je posle prve sezone). I prateci povremeno komentare stranih foruma to je ocigledno uzelo veceg maha i u narednim sezonama (uz po koju dobro odradjenu epizodu), ali generalno ostavlja vrlo mlak vajb "teen soap" opere.

Generalno sam ispratio malo vise ovu sezonu i koliko sam skapirao cela sezona je busna kao sir sto se plot-a i egzekucije tice, dosta filler-a i vrlo malo "killer" epizoda...Thanks, but no thanks...

Pored toliko kvalitetnih serija u opticaju koje nisam gledao i malo vremena koje imam na raspolaganju zaista ne vredi trositi vreme na takvu seriju, pa makar bila i "guilty pleasure"... :)

Zato mi je i kriticno kada vidim komentare ljudi ovde na forumu za takve serije tipa - "pokidala", "objasnila" i slicno... Nisam siguran da li ste ozbiljni ili se zezate...

Što se mene tiče ja se zezam sa tim "pocepala", ne podnosim te CW serijice, a Flash mi je guilty pleasure samo kada idu te "glavne" epizode. Od filler-a mi se bljuje koliko uništavaju seriju i priču.

Kad se sve uzme u obzir Flash jeste teška sapunjara. Od 23-24 epizode po sezoni, bar 17-18 su teški krš. Ali fora je da ovih par budu toooliko dobre ... :D

Inače moj tip idealne serije je naravno The Leftovers, Better Call Saul, Banshee, Breaking Bad (volim čak i S1) ...

BTW The 100 "pokidao" u ovonedeljnoj epizodi :D, ovde se ne zezam.

Williamova keva kaže Felicity da ne odlazi sa njima avionom, ne ide bez sina.... Važi, ona jadna čačkalicu u zubima ne zna da drži, veze nema o borbi, oko nje sve same tabadzije, ona misli da će nešto da napravi, kako da ne.... Vrlo de bi lan momenat u epizodi

Sent from S⅞

Serija je težak smor, gleda se tek da se odgleda, bio je red da završe više, ne sezonu nego serijal, nema tu šta više, stalno se vrti jedno te isto u krug.

Nego ne kapiram nikako šta pojedinim likovima znači ono kada su u beznadežnoj situaciji pa onda kao čučnu , pojavi se beli dim i puf, nema ih više, koja glupost, na koju foru ***.

+1
Jedna od retkih serija koja postaje bolja kako sezone odmicu.

Koliko hvalite taj The 100 moraću da se vratim da ga gledam...

@bahamud
Mene bi takav kraj zadovoljio...Night King na Iron Thronu i White Walkersi...nema smaranja ovaj hoce sa ovim a nece sa onim dok oni nece sa onima a hoce sa ovima...malo to vec pocinje da zamara

Poslednja izmena:
Nema smisla nju kiknut,ma kako odvratno izgledala,mada meni i nije nešto ružna,bio bi zadovoljan naći se sa njom sam na pustom ostrvu,al to je već druga priča....elem

Nju kikni i nema zmajeva,a zmajeve svi volimo :p

Ma nema to veze sa njenom lepotom nego sa njenim "ponasanjem"

Elem napravise od ovog PB pravu sapunjaru...sva sreca jos jedna epizoda pa je kraj.

Nego kako je
scofield uspeo da skine one silne tetovaze iz ranijih sezona i da uradi ove nove? Ili ih je radio preko starih? Znam da je nebitno al eto jedan detalj koji mi je zapao za oko

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Prva sezona onako, skoro pa teenage serijica u početku, ali kasnije se razvije u nešto malo ozbiljnije, što se na svu sreću jako dobro nastavlja u drugoj sezoni koja je izuzetna. Onda ide nenormalan pad kvaliteta u trećoj skoro do kraja sezone, gde su samo 3-4 zadnje epizode na nekom prilično solidnom nivou, i na svu sreću ova četvrta sezona zasad najviše na drugu podseća po pitanju kvaliteta. Baš mi je žao što su onako uništili treću sezonu - glavna priča krene tek u tih par zadnjih epizoda da se razvija, dok se u prvih 10-11 gotovo ništa ne dešava.

@vladimirdowla

Ja sam prekinuo gledanje posle one GoT epizode u trecoj sezoni...borba u Areni ili sta je bilo vec. Tu mi je pukao film bio.
Prva sezona me je dosta bila na LOST podsetila pa sam je zato bindzovao bio dok je druga bila djene-djene.

Treca em sto je pocela bila da lici na neki tinedjz GoT rip-off pocela je i da smara sa onim city of light sra*ima...bas me je bila ubijala u pojam

Ja sam zbog Ygritte zamalo prestao da gledam.. Sto nju ne rezurektnu vestica.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

U moru serija koje su, ako ne vec u startu, a ono posle par sezona ( najblaze receno ) mlake, ova je skroz ok, jer drzi i cak malo popravlja kvalitet.
Daleko od toga da je must see, ali ko sto rekoh u odnosu na sve ostale ponudjene, ok je. Nista vise, nista manje od toga.

Twin Peaks mmmm sočno

Primetih da je gospodja sa panjom preminula pre skoro 2 godine, znači ima scena ranije snimljenih.

Elem napravise od ovog PB pravu sapunjaru...sva sreca jos jedna epizoda pa je kraj.

Nego kako je
scofield uspeo da skine one silne tetovaze iz ranijih sezona i da uradi ove nove? Ili ih je radio preko starih? Znam da je nebitno al eto jedan detalj koji mi je zapao za oko

Ja sam razumeo da je sada tetovirao samo sake i zglobove a oni valjda nisu bili tetovirani ranije

Renesansa Twin Peaks-a, za prave sladokusce.

American gods, šta reći četvrta epizoda odlična.

Nego kako je

Na početku 4. sezone je skinuo laserom, bilo je to rečeno.

Poslednja izmena:

Sent from S⅞
Lol, pa šta je tu čudno leba ti? Bi li ti ostavio svoje dijete tako pa da je okružen ne znam sa kim?
Njena odluka nema veze sa tim je li sposobna da odbrani svoje dijete ili nije, jednostavno je u pitanju ljubav prema svom djetetu koja je jača od svega.

Poslednja izmena:
Jedno je sigurno, poslije praćenja ove teme tu su dvije serije koje imam na blacklisti. Arrow i Flash.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno