Vi ljudi ne mozete da shvatite da ima nas koji volimo superherojske serije i da ih pratimo iz čistog zadovoljstva. I naravno da se ne sale ljudi kada napisu da je pokidalo i objasnilo. Stvarno to misle.
Finale flesa stvarno epsko!
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
This Is Us
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt5555260/
Kakva genijalna serija!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ja sam ozbiljno poceo da "navijam" da na kraju pobede White Walkersi...ovi ljudi sto se bore za Iron Throne su svi kompletno zreli da idu pod macSamo ako se to desi moci cu da kazem da je serija vrhunska.
Aj sto je jedan od iritantnijih likova, nego uopste ona kao pojava ne bi smela da prodje dobro ako pogledamo ostale "postenjacine" kako su zavrsili. Ali ajde sad da ne polemisemo opet po stoti put
I ja navijam za njih ali nista od toga.Ja sam ozbiljno poceo da "navijam" da na kraju pobede White Walkersi...ovi ljudi sto se bore za Iron Throne su svi kompletno zreli da idu pod mac
Slazem se, medjutim, ona sve radi sa takvom lakocom i kroz sve prolazi bez vecih posledica da upravo tim predstavlja samo "belu" stranu koja je apsolutno nemoguca, bar ne za dolazak na "tron"Pa ne mogu sve poštenjačine i svi dobri likovi da stradaju jer ni tada ne bi imalo smisla. Nije ni u seriji ni u stvarnosti sve crno bijelo.
ihhh.. do 10 ep. npr, onda nagli pad.. videces i sam..This Is Us
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt5555260/
Kakva genijalna serija!
Porfavor... Mislim da sam Arrow previše tolerisaoARROW POKIDAO!!!!!
SA ovim finalim sezone 5 su se iskupili za celu losu sezonu 4!!!!!
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Razlog zbog koga sam digao ruke od Flasha jeste zbog sapunice u koju se pretvorila serija (batalio sam je posle prve sezone). I prateci povremeno komentare stranih foruma to je ocigledno uzelo veceg maha i u narednim sezonama (uz po koju dobro odradjenu epizodu), ali generalno ostavlja vrlo mlak vajb "teen soap" opere.
Generalno sam ispratio malo vise ovu sezonu i koliko sam skapirao cela sezona je busna kao sir sto se plot-a i egzekucije tice, dosta filler-a i vrlo malo "killer" epizoda...Thanks, but no thanks...
Pored toliko kvalitetnih serija u opticaju koje nisam gledao i malo vremena koje imam na raspolaganju zaista ne vredi trositi vreme na takvu seriju, pa makar bila i "guilty pleasure"...
Zato mi je i kriticno kada vidim komentare ljudi ovde na forumu za takve serije tipa - "pokidala", "objasnila" i slicno... Nisam siguran da li ste ozbiljni ili se zezate...
.
BTW The 100 "pokidao" u ovonedeljnoj epizodi, ovde se ne zezam.
Jezik pregriz'o.
Porfavor... Mislim da sam Arrow previše tolerisao
Williamova keva kaže Felicity da ne odlazi sa njima avionom, ne ide bez sina.... Važi, ona jadna čačkalicu u zubima ne zna da drži, veze nema o borbi, oko nje sve same tabadzije, ona misli da će nešto da napravi, kako da ne.... Vrlo de bi lan momenat u epizodi
Sent from S⅞
+1
Jedna od retkih serija koja postaje bolja kako sezone odmicu.
Koliko hvalite taj The 100 moraću da se vratim da ga gledam...
Koliko hvalite taj The 100 moraću da se vratim da ga gledam...
Ma nema to veze sa njenom lepotom nego sa njenim "ponasanjem"
Elem napravise od ovog PB pravu sapunjaru...sva sreca jos jedna epizoda pa je kraj.
Nego kako jescofield uspeo da skine one silne tetovaze iz ranijih sezona i da uradi ove nove? Ili ih je radio preko starih? Znam da je nebitno al eto jedan detalj koji mi je zapao za oko
Sent from my SM-T561 using Tapatalk
Ma nema to veze sa njenom lepotom nego sa njenim "ponasanjem"
Elem napravise od ovog PB pravu sapunjaru...sva sreca jos jedna epizoda pa je kraj.
Nego kako jescofield uspeo da skine one silne tetovaze iz ranijih sezona i da uradi ove nove? Ili ih je radio preko starih? Znam da je nebitno al eto jedan detalj koji mi je zapao za oko
Ja sam razumeo da je sada tetovirao samo sake i zglobove a oni valjda nisu bili tetovirani ranije
Na početku 4. sezone je skinuo laserom, bilo je to rečeno.
Lol, pa šta je tu čudno leba ti? Bi li ti ostavio svoje dijete tako pa da je okružen ne znam sa kim?Porfavor... Mislim da sam Arrow previše tolerisao
Williamova keva kaže Felicity da ne odlazi sa njima avionom, ne ide bez sina.... Važi, ona jadna čačkalicu u zubima ne zna da drži, veze nema o borbi, oko nje sve same tabadzije, ona misli da će nešto da napravi, kako da ne.... Vrlo de bi lan momenat u epizodi
Sent from S⅞
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari