Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mora da u "prodavnicma" kasne 1080 hdtv/web dl ripovi serija od juče zbog prvomajskih praznika? :-D

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

The Leftovers 3x03 - auuuu leb ti jbm, kako je ovo dobro 🙂

Sillicon Valley pokidao u 4x02 😀.

Billions S02E11... Razvalili su! Zadnja ce biti fantazija. Ko ce cekati sledecu godinu na 3. sezonu..... :S:

Ocekivao sam da ce ovako razvijati radnja i samo sam cekao histericni smijeh Rhoades-a na kraju ali su zaista dobro ovo zavukli 🙂 Ostaje samo misterija zasto je gdja Rhoades kupila akcije, mada mislim da je nakon susreta s njim shvatila igru i jednostavno pokusala da maksimizira profit i dodatno obezbjedi svoju porodicu jer je trust fond njenog voljenog otisao dodjavola 🙂

Ovaj PB baš treš....ajde priča i donekle ali gluma očajna...čini mi se jedino da je T bag i dalje ostao u ulozi a svi sem njega totalno veze nemaju sa serijom..

Potrebna mi je informacija za seriju Homeland. Da li je svaka sezona za sebe ili se sve nadovezuju na ovu iz prve sezone, hvala.

Prve tri su povezane. Samo to je i vredno gledanja.

Najnoviju sezonu nemam ni volje da zapocnem.

Poslednja izmena:
Poslednja sezona Homeland bolja od prethodne. Što neko reče, kao da su promenili žanr u političku dramu.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I ja sam isto tako odgledao HOMELAND samo odlicne prve TRI sezone koje su povezane i sve je zaokruzeno u jednu celinu i odredjena prica se zavrsava i nema potrebe nastavljati. Dalje sezone mozes i ne moras gledati, pocinje neka druga prica.

I ja sam isto tako odgledao HOMELAND samo odlicne prve TRI sezone koje su povezane i sve je zaokruzeno u jednu celinu i odredjena prica se zavrsava i nema potrebe nastavljati. Dalje sezone mozes i ne moras gledati, pocinje neka druga prica.

Los savet jako, gledati sve obavezno.

Nego nije me kupila nesto nova sezona Farga posle prve epizode, nije mi Fargo za 2010-u.. I moram da saznam zasto troluju non stop sa "This is a true story...".

Kompletan Stargate serijal, filmovi i serije.
Gledao kao dete na TV-u, resio da pogledam sve do jednog sada. 10 Sezona SG-1, 5 Sezona Atlantis, 2 Sezone Universe i 4 filma.

No regrets [emoji4]

Poslednja izmena:
Od cetvrte i pete sezone meni samo valjala prva polovina neke (ne secam se tacno koje), dok nisu ukakili par epizoda pred kraj.

Bas nisam optimistican da cu krenuti sestu sezonu da gledam.

Ne secam se, pratio sam ih nedeljno onomad. A ostale mi u secanju kao prilicno losije od prve tri (nevezano za B.) i vec vidjeno fazon. Kao da sam gledao samo zbog Kvina koji mi je postao odlican lik.

Ako je i sesta na tom "odlicnom" nivou... neka hvala.

American Gods,ja pojma nemam sta sam upravo odgledao,ali mi se mnogo sviđa! [emoji3] Glumci odlicni,vizuelni pristup mi se mnogo sviđa,nesto slicno smo viđali u Hannibalu.
Bas fucked up serija, na momente jeziva. Sve super za sad,samo sto mi nista nije jasno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Homeland... Prve tri sezone odlične, vrhunske, celina. Četvrta i peta druga priča, ali i lošije drže. Šesta kida.

Flash pokid'o ☺️

Sent from my D6603 using Tapatalk

Od cetvrte i pete sezone meni samo valjala prva polovina neke (ne secam se tacno koje), dok nisu ukakili par epizoda pred kraj.

Bas nisam optimistican da cu krenuti sestu sezonu da gledam.

Sesta je odlicna, vuce malo na House of Cards - nije zanr isti kao pre. Evo kako ja to vidim prve 3 sezone odlicne za ono sto su predstavljale, 4 i 5 losije ali ipak na jako visokom nivou, za 6 se moze reci da je kao druga serija i da je vrh.

Los savet jako, gledati sve obavezno.

Nego nije me kupila nesto nova sezona Farga posle prve epizode, nije mi Fargo za 2010-u.. I moram da saznam zasto troluju non stop sa "This is a true story...".

Bas se vidi sa uvodnom scenom 1 epizode da se sprdaju, zasto - mozda na racun drugih koji se pozivaju na istinu...

Homeland je posle trece sezone postao svojevrsni spin-off Homeland-a iz prve 3 sezone.

^😀 Mada je meni Elementary neuporedivo bolja od Sherlock-a (ovog novog sa Cumberbatch-om, naravno, ne kultnog originala) - ali prve 2 sezone, posle je pocela da propada. Mislim, i kasnije sezone su bolje od Sherlock-a, ali su dosta losije u odnosu na prve dve.

Flash stvarno dobra epizoda... Bzvz što epizode nemaju stalno isti ili sličan tempo.... Neko je ovde u jednom spojleru dobro predvideo ko je Savitar ;-)

Sent from S⅞

Koliko je dobar ovaj Leftovers....fucked up i mindfuck serija sve u jednom.

Nego jel gledao neko ovaj Handmaids Tale? Valja li čemu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno