Potrebna mi je informacija za seriju Homeland. Da li je svaka sezona za sebe ili se sve nadovezuju na ovu iz prve sezone, hvala.
I ja sam isto tako odgledao HOMELAND samo odlicne prve TRI sezone koje su povezane i sve je zaokruzeno u jednu celinu i odredjena prica se zavrsava i nema potrebe nastavljati. Dalje sezone mozes i ne moras gledati, pocinje neka druga prica.
I ja sam isto tako odgledao HOMELAND samo odlicne prve TRI sezone koje su povezane i sve je zaokruzeno u jednu celinu i odredjena prica se zavrsava i nema potrebe nastavljati. Dalje sezone mozes i ne moras gledati, pocinje neka druga prica.
Los savet jako, gledati sve obavezno.
Meni su sve dobre😀Zar je sesta sezona toliko vredna da ljudi ipak treba da progutaju cetvrtu i petu zbog nje?
Zar je sesta sezona toliko vredna da ljudi ipak treba da progutaju cetvrtu i petu zbog nje? Isplati se?
Od cetvrte i pete sezone meni samo valjala prva polovina neke (ne secam se tacno koje), dok nisu ukakili par epizoda pred kraj.
Bas nisam optimistican da cu krenuti sestu sezonu da gledam.
Los savet jako, gledati sve obavezno.
Nego nije me kupila nesto nova sezona Farga posle prve epizode, nije mi Fargo za 2010-u.. I moram da saznam zasto troluju non stop sa "This is a true story...".
Moze preporuka za neku seriju slicnu Sherlock-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari