Sutra se emituje.Billions sezona 2, epizoda 11... Ima li je igdje? 🙂
Sutra se emituje.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Ja čekam da se završi sezona i onda cepam.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Wtf did I just watchAmerican Gods - ima li nameru da prati neko? I ovo vec neko vreme iscekujem (jer je knjiga odlicna).
Izasao u biblioteci 720p, nadam se sutra nekoj boljoj verziji.
Ako je to ovaj strip:Ne, znaci dodje jedna od boljih knjiga sa pocetka 2000tih za koju sam imao privilegiju da procitam. Naravno ako se interesujes za mitologiju (sto je Gejmanova velika opsesija) ovo ce leci kao budali samar, posebno nacin na koji Gejman to radi.
Sandman je strip koji je radio i pritom je poprilicno nekonvecionalan, vrlo tripozan i tezak za objasniti - izuzetno ozbiljno stivo kratko receno... I nema veze sa ovim limunadicama iz Marvel/DC kuhinje. Cak je i bezobrazluk staviti u istu recenicu tj porediti ga sa istim...
Vrlo rado, ali vid mi ne dozvoljava da citam nesto ozbiljnije 🙁 Zato sam jako zahvalan kada obrade dobre knjige, makar i lose.Cak sta vise, preskocite seriju i procitajte knjigu jer za preporuku. A seriju odgledajte "just for the lolz"...
Seriju je najviše što je bilo moguće radio i aminovao sam Gaiman, i apsolutno sve kritike su fantastične, tako da "book purists" mogu slobodno malo da o'lade.
Treca najslabija...Prva je odlična. Druga primetno slabija
Obavezno nastavi i druge dve sezone, za nijansu slabije ali drže tempo.Upravo zavrsio 1 sezonu Bron|Broen, ovo je dragulj.
Jesi probao kindle sa nekim veeelikim fontom? Ako mozes da čitaš forum, morao bi da možeš i to...Ako je to ovaj strip:
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Sandman_(Vertigo)
To je bas DC Comics, iz njega je valjda Lucifer nastao?
Ne pricam o tome kakva je knjiga, nego gledam da li su ti svetovi povezani uopste?
Vrlo rado, ali vid mi ne dozvoljava da citam nesto ozbiljnije 🙁 Zato sam jako zahvalan kada obrade dobre knjige, makar i lose.
Za audiobook nemam vec zivaca nekako, ADHD mozda 😉
Nisam, ne kupuje mi se za probu 🙁Jesi probao kindle sa nekim veeelikim fontom? Ako mozes da čitaš forum, morao bi da možeš i to...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari