emaremare
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 21.09.2007
- Poena
- 1,295
Fargo je odličan i nastavlja po starom. Jedina mana je što je gledamo u maju a tako bi legla u januaru ili februaru npr.
Taj fazon i GoT bi mi vise prijao zimi
Fargo je odličan i nastavlja po starom. Jedina mana je što je gledamo u maju a tako bi legla u januaru ili februaru npr.
Dok god ima kvalitetnih snimaka, veličina fajla mi neće smetatiJel neko zna zašto ima sve manje Web-dl u "prodavnicama"? Sve više viđam Webrip i sl ali webdl sve manje i sve teže...
Jel neko zna zašto ima sve manje Web-dl u "prodavnicama"? Sve više viđam Webrip i sl ali webdl sve manje i sve teže...
I najglomaznijima....meni koji ne pratim redovno serije tj cim se epizoda pojavi ti ripovi pojedu pola hard diska...^koliko sam ja primetio oni su sada medju najkvalitetnijima ako ne i najkvalitetniji
HvalaKoliko se ja sećam a pratim jedino Flash od navedenih jedino je jedna epizoda bila crossover u ovoj sezoni i supergirl je isto bila umešana.
8-a epizoda flash koja se zove Invasion.
Sent from my D6603
PB je svima njesra ali ga svi gledaju![]()
I ja iz navike a bogami i nostalgije gledam PB ali koliko vidim ovo je reciklaža prethodnih sezona...
Sent from my SM-N9006 using Tapatalk
Tako je, u vreme kad je prva sezona prikazivana mi napravismo gradski forum i ja bejah global moderator i kad je bilo za nick ja udarim Lincoln Burroughs... Nedugo zatim počeše nickovi poput Michael Scofield, T-Bag, Alberati cak je bio i jedan FibonnachiA i nick je iz nostalgije ? [emoji3]
Ma dobra je. [emoji3]
Jel ima tamo i nešto drugo od ovih aktuelnih crtaća, npr Maša i medved i slično?E da nisam podelio ako nekoga patrolne sape interesuju ima jedan forum gde imaju sve epizode sinhronizovane na srpski. Ima cak cela 1 i 2 sezona i pola 3 Full HD srpska sinh. Ako nekog interesuje neka pusti PM za vise info. Mada ja klinca sam postepeno skinuo sa šapa da ne pošandrca.
Sad se odmah baci na Star wars Rebels,takodje odlicna animirana serija u neku ruku nastavak Clone wars.Star wars clone wars - Odlicna animirana serija ima 6 sezona od mene 8/10 Onaj ko voli SW univerzum ce uzivati.
Zašto ne kažeš javno koji je to sajt/treker. Ne moraš link da stavljaš, ali naziv nije zabranjen.Ima svasta, poslao sam ti PM
Sad se odmah baci na Star wars Rebels,takodje odlicna animirana serija u neku ruku nastavak Clone wars.Star wars clone wars - Odlicna animirana serija ima 6 sezona od mene 8/10 Onaj ko voli SW univerzum ce uzivati.
Prva sezona malo sporija,ali zato 2 i 3 sezona odlične.
U septrmbru krece zadnja 4 sezona.
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari