Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna li neko koliko ćemo čekati za 3cu sezonu the expanse ? :/

Treća sezona Fargo skoro ko prva, interesantno su građeni likovi, muzika isto odlična!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Da li se "Legends of Tomorrow" preklapa sa Flash-om i Arrow?

I ako neko zna kako se preklapaju, da napiše redosled da zam kojim redom da gledam.

Koliko se ja sećam a pratim jedino Flash od navedenih jedino je jedna epizoda bila crossover u ovoj sezoni i supergirl je isto bila umešana.
8-a epizoda flash koja se zove Invasion.

Sent from my D6603

^koliko sam ja primetio oni su sada medju najkvalitetnijima ako ne i najkvalitetniji

^koliko sam ja primetio oni su sada medju najkvalitetnijima ako ne i najkvalitetniji
I najglomaznijima....meni koji ne pratim redovno serije tj cim se epizoda pojavi ti ripovi pojedu pola hard diska...

Npr Leftovers bi mi pojeo oko 56 gb a Fargo 91gb (gore-dole koji gb) ako bi gledao amazon ripove i cekao celu sezonu...

Elem...ovaj novi PB mi posle trede epizode postaje polako mucan za gledanje...suvise isforsirano a prakticno se nista ne desava.

Kao da gledam remake trece sezone u onom Sona zatvoru...
Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da jesu teski dosta

Fargo pa ovo je fenomenalno, ovo postaje klasik. Svaka sezona za sebe a isti vajb uvek tu, svaka im cast ovo je kung fu umece napraviti svake godine sa totalno razlicitim pricama, likovima odlicnu pricu koja te prosto usisava a nemas pojma u sta :) vrh

Poslednja izmena:
Koliko se ja sećam a pratim jedino Flash od navedenih jedino je jedna epizoda bila crossover u ovoj sezoni i supergirl je isto bila umešana.
8-a epizoda flash koja se zove Invasion.

Sent from my D6603
Hvala :)

Amazon i Netflix su najkvalitetniji ripovi, mada ima izuzetaka. Za skoro svaku seriju i sezonu uma poređenje SS-a na BTN-u pa koga interesuje može da pogleda. Za šta nema poređenja, sumnjiva mi situacija ili nema Amazon/Netflix rip-ova ja pitam i baš brzo stigne odgovor :)

I ja iz navike a bogami i nostalgije gledam PB ali koliko vidim ovo je reciklaža prethodnih sezona...

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Ja jos nisam poceo a cini mi se da ni necu, dosije x sam oprostio sebi a ovo bas i ne moram.

Poceo sam Broen, sad sam na sredini prve sezone i stvarno je vrhunska serija.
slutim da je pocinilac pandur i to iz policijske stanice u Malmu. Kad je onu malu Anju-Anu ubio i posle Sage u garazi se pojavio pandur nekako mi se slutnja tu javila da je ubica pandur. Al avaj gledam opusteno...pa cu videti ko je sta je i zasto je

Ja sam odmah odustao od pb... u pauzama od patrolnih šapa ima i boljih stvari za gledanje

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

E da nisam podelio ako nekoga patrolne sape interesuju ima jedan forum gde imaju sve epizode sinhronizovane na srpski. Ima cak cela 1 i 2 sezona i pola 3 Full HD srpska sinh. Ako nekog interesuje neka pusti PM za vise info. Mada ja klinca sam postepeno skinuo sa šapa da ne pošandrca.

A i nick je iz nostalgije ? [emoji3]

Ma dobra je. [emoji3]
Tako je, u vreme kad je prva sezona prikazivana mi napravismo gradski forum i ja bejah global moderator i kad je bilo za nick ja udarim Lincoln Burroughs... Nedugo zatim počeše nickovi poput Michael Scofield, T-Bag, Alberati cak je bio i jedan Fibonnachi :D Šta ćeš, bilo popularno, cela ekipa gledala a isto smo preneli i u CS 1.6 :D

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

E da nisam podelio ako nekoga patrolne sape interesuju ima jedan forum gde imaju sve epizode sinhronizovane na srpski. Ima cak cela 1 i 2 sezona i pola 3 Full HD srpska sinh. Ako nekog interesuje neka pusti PM za vise info. Mada ja klinca sam postepeno skinuo sa šapa da ne pošandrca.
Jel ima tamo i nešto drugo od ovih aktuelnih crtaća, npr Maša i medved i slično?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ajd šibni i meni

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Star wars clone wars - Odlicna animirana serija ima 6 sezona od mene 8/10 Onaj ko voli SW univerzum ce uzivati.

Star wars clone wars - Odlicna animirana serija ima 6 sezona od mene 8/10 Onaj ko voli SW univerzum ce uzivati.
Sad se odmah baci na Star wars Rebels,takodje odlicna animirana serija u neku ruku nastavak Clone wars.
Prva sezona malo sporija,ali zato 2 i 3 sezona odlične.
U septrmbru krece zadnja 4 sezona.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Sad se odmah baci na Star wars Rebels,takodje odlicna animirana serija u neku ruku nastavak Clone wars.
Prva sezona malo sporija,ali zato 2 i 3 sezona odlične.
U septrmbru krece zadnja 4 sezona.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Ja volim Staru Republiku i naravno rat klonova dok mi period posle nikad nije bio toliko interesantan.

Black Mirror, malo starija ali odlična serija.

Svaka epizoda je odvojena priča i istražuje odnos ljudi i tehnologije u bliskoj budućnosti.

Billions sezona 2, epizoda 11... Ima li je igdje? :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno