Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
da znas... jesi gledao Brigada rusku??

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nisam, gde sam gledao ruske serije :)

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

daj im sansu.. kuhinja je ok..

Pogledao sam prvu sezonu The Man in The High Castle.
+ Meni jako zanimljiva tema serije, jer volim da gledam sve o 2 sv. ratu.
+ Pojavljuju se i "poznatiji" nacisti.
+ Verna atmosfera okupacije.
+ Finale prve sezone koje stvara zelju za daljim gledanjem.
- Ocekivao sam nesto teze za gledanje.
- Definitivno drama nadjacava akciju u ovoj seriji, po meni bi trebalo biti obrnuto.
- Pola sezone sam jedva drzao oci otvorenim, bilo je dosadnih epizoda.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

serija je bomba, prva sezona vrh, drugu sam poceo, drzi

Utopia me prijatno iznenadila, bar ova prva sezona. Nadam se da će i druga biti takva.

Poslednja izmena:
Valjda HBO treba da napravi "remake" Utopie.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Fortitude treba da naprave spinoff seriju komediju samo sa one dve policajke :D

Treba oni da naprave jedan 18+ zanr sa one dvije policajke. :eyebrows:

818775036ab3d5047c06c19f21adcc9b.jpg

Poslednja izmena:
Znaci Fortitide vredi gledati? Kad bi se poredio sa necime, cemu bi bio najpribliznbiji?

Znaci Fortitide vredi gledati? Kad bi se poredio sa necime, cemu bi bio najpribliznbiji?

Ja sam odgledao obe sezone i sviđa mi se. Što se tiče poređenja, slabo. Uglavnom tmurna serija i dosta je vezana za to mjesto gdje se dešava, polarni medvjedi, arktik, hladnoća, samoća.

Mia Jexen. (y)

Imaju samo dve,nemoj da mi kažeš da je razočarenje na kraju ili ima nedorecen kraj druge sezone a nema nastavak? Stavi u spojler zbog drugih.

Sent from my D6603

Prison Break
2 epizoda

Hahahah da li je moguce da Scofield opet uz pomoc ambulante i doktora

Pretpostavljam

i da je onaj vodja terorista u zatvoru neki CIA asset koga Scofield treba da izvuce i da se opere za ono ubistvo u sumi

Meni je taj Prison Break bio ogavan još dok je išao na tv-u.

Imaju samo dve,nemoj da mi kažeš da je razočarenje na kraju ili ima nedorecen kraj druge sezone a nema nastavak? Stavi u spojler zbog drugih.

Sent from my D6603

Prva je odlična, za drugu te unapred upozoravam, da se mnogo ne razočaraš. Mislim da nije spojler ako kažem da je mnogoooooooo lošija.

Fargo, prva epizoda trece sezone, zanimljiv pocetak price, tematika se nastavlja, a to je da su svi u nekom problemu. :)
Sto se tice Fortitude, skinuo sam MeGusta izdanja, ali nikako mi se prevod ne uklapa, i ako sam pokusao da ga sa SW sredim, nikako nisam uspeo.

Fargo zaista dobar. Mada kad se odgleda BCS pa onda Fargo odmah posle Fargo deluje isforsiran, neke scenu su bas pretenciozne
kada idu na bridz turnir kao da idu na finalnu borbu krvavog sporta
mada sve je to ok, ne bi bilo to to da nema takvih scena.

Nekako su mi BCS i Fargo bas za jesen nikako mi ne idu uz ovo lepo vreme. Spore i zamrsene , idealno bi bilo da izlaze nrgde u oktobru.

Kakva otkačena The Leftovers epizoda, u pozitivnom smislu :).

A i Sillicon Valley je počeo vrlo zanimljivo sa novom sezonom. Kako je neobično kad nema i GoT-a isti dan ...

Jacket.

Salim se, Fortitude.

Fortitude "glumi" Svalbald. Idilicno Norvesko ostrvo gde je sve najs & priti a kad ono medjutim... Solidna serija. Ima neku "glavnu pricu" koja je u stilu X-files i zanimljiva je ali i gomilu nekih drugih radnji koje su uglavnom nebitne i besmislene i sputavaju tu glavnu radnju.
+ su spomenute policajke koje su kao neka parodija i dobra gluma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno