pa spominjana je vise puta na forumu, ali ko da nadjaca Iron fistove, Marvele, razne SF serijeZavršio Billions prvu sezonu, bog te mazo kakva serija, kako li sam ovo propustio do sada i otišla ispod radara!Znači hemija izmedju glavnih neprijatelja je neverovatna!Nastavljam drugu sezonu... ne znam sa kojom da je uporedim, specifična je nekako.
Znači 9/10 bez greške.
Sent from my D6603
Dobra je Billions, vise mi se mada svidela prva sezona - sad mi se cini da malo gube nit i ne znaju sta ce sa odredjenim likovima...
Pojavila se prva epizoda trece sezone rick and morty. nazalost, emitovali su je samo na streamu tokom prvog apirla. I ne, nije sala, stvarno su je emitovali.
Ima par mesta gde se moze skinuti, ali vrlo ograniceno i kvalitet nije zavidan.
Ima par mesta gde se moze skinuti, ali vrlo ograniceno i kvalitet nije zavidan.
Ta cela epizoda je prvoaprilska sala, bar sam tako ja skapirao. Samo pogledaj komentare na youtube, i na imdb se moze videti..
da su blesavi jesu, ali mislim da nije fake.
meni je svaki rick and morty sadzaj dobro dosao tako da the joke is on them ako nije prava epizoda jer smo dobili jednu gratis.
Najbolje da odgledaš opet nešto što si već gledao, nešto što ti se svidelo tj. čega se sećaš, jer ćeš tako asocijativno da hvataš dijaloge, nešto slično ja radim za nemački, gledam američke filmove sa nemačkom sinhronizacijom jer su mi lakši za razumevanje od čistih nemačkih filmova.
Ne znam šta si gledao ali ja bih uzeo Mućke, Crnu Guju pa i nešto tinejdžerski tipa Beverly Hills, Tropical (s)heat i sl. Ako hoćeš pravilan (školski) engleski onda nešto iz još starijeg perioda tipa Poaro ili Sherlock Holmes. Što poznatija stvar (serija/film) to bolje.
Evo primera nemačkog, film znam napamet i svaki dijalog, jer mi je omiljeni tako da ne moram ni da čitam titl
Samo 13 epizoda? Ne sećam koliko je bilo u prethodnim sezonama ali nisam očekivao kraj, mada posle one odjavne spice mi je bilo sumnjivo 😀Završi se i Grimm, još jedna serija uz koju je moglo lepo porodično da se opusti.
Možda nekad bude i neki nastavak, neka vrsta spina, lično se ne bih ljutio.
Mislim da je neka fora da bude konkretan broj epizoda (nije 100 🙂).Samo 13 epizoda? Ne sećam koliko je bilo u prethodnim sezonama ali nisam očekivao kraj, mada posle one odjavne spice mi je bilo sumnjivo 😀
Bas!Na kraju nekako mi najbolje legnu te serije za opuštanje od kojih na samom startu ništa ne očekujemo poput Grimma, Forever itd nego one od kojih sam nešto više očekivao.
Takođe, opuštena za gledanje ...Steta. Mislim da ova serija nije dobila popularnost koju zasluzuje. Meni jedna od najboljih, mozda zato sto inace volim filmove i serije sa ovom tematikom...
Da, dobra je serija. Mada, bolje je uvek da na vreme lepo završe priču, nego da rastezu u nedogled. Ostala mi je samo ova poslednja da odgledam. Generalno, jedna od boljih serija koje pratim.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari