Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Druga sezona je na istom nivou, barem meni. Ax i Chuck perfektni. I onaj lakej iz S01 Daredevila je odličan.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Druga sezona je meni jos bolja, meni je to jelo 60GB na hardu god dana dok nije doslo na red. Vrhunska serija.

Završio Billions prvu sezonu, bog te mazo kakva serija, kako li sam ovo propustio do sada i otišla ispod radara!Znači hemija izmedju glavnih neprijatelja je neverovatna!Nastavljam drugu sezonu... ne znam sa kojom da je uporedim, specifična je nekako.
Znači 9/10 bez greške.

Sent from my D6603
pa spominjana je vise puta na forumu, ali ko da nadjaca Iron fistove, Marvele, razne SF serije

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Dobra je Billions, vise mi se mada svidela prva sezona - sad mi se cini da malo gube nit i ne znaju sta ce sa odredjenim likovima...

Pogledao pilot za Billions, sta znam nisam skroz kupljen, malo mi je previse 'marvelovska' ili 'Suits-ka', deluje mi kao da nece to biti dovoljan nivo (potpuno razmazeno, s obzirom da ne placam(o) uglavnom za sve ovo sto gledamo) koji trazim od serija..

Pojavila se prva epizoda trece sezone rick and morty. nazalost, emitovali su je samo na streamu tokom prvog apirla. I ne, nije sala, stvarno su je emitovali.
Ima par mesta gde se moze skinuti, ali vrlo ograniceno i kvalitet nije zavidan.

Pojavila se prva epizoda trece sezone rick and morty. nazalost, emitovali su je samo na streamu tokom prvog apirla. I ne, nije sala, stvarno su je emitovali.
Ima par mesta gde se moze skinuti, ali vrlo ograniceno i kvalitet nije zavidan.

Ta cela epizoda je prvoaprilska sala, bar sam tako ja skapirao. Samo pogledaj komentare na youtube, i na imdb se moze videti..

I ja sinoc pogledao Billions pilot. Fenomenalnih sat vremena, samo jos da je i ostatak ovakav...

Ta cela epizoda je prvoaprilska sala, bar sam tako ja skapirao. Samo pogledaj komentare na youtube, i na imdb se moze videti..

da su blesavi jesu, ali mislim da nije fake.
meni je svaki rick and morty sadzaj dobro dosao tako da the joke is on them ako nije prava epizoda jer smo dobili jednu gratis.

Završi se i Grimm, još jedna serija uz koju je moglo lepo porodično da se opusti.

Možda nekad bude i neki nastavak, neka vrsta spina, lično se ne bih ljutio.

Najbolje da odgledaš opet nešto što si već gledao, nešto što ti se svidelo tj. čega se sećaš, jer ćeš tako asocijativno da hvataš dijaloge, nešto slično ja radim za nemački, gledam američke filmove sa nemačkom sinhronizacijom jer su mi lakši za razumevanje od čistih nemačkih filmova.

Ne znam šta si gledao ali ja bih uzeo Mućke, Crnu Guju pa i nešto tinejdžerski tipa Beverly Hills, Tropical (s)heat i sl. Ako hoćeš pravilan (školski) engleski onda nešto iz još starijeg perioda tipa Poaro ili Sherlock Holmes. Što poznatija stvar (serija/film) to bolje.

Evo primera nemačkog, film znam napamet i svaki dijalog, jer mi je omiljeni tako da ne moram ni da čitam titl

Da se nadovezem, Elementary tu upada dobro jer Sherlock govori pravim britanskim akcentom dok ostali govore "američki" engleski... Mnogo reči koje Sherlock izgovara se ne sreću u svakodnevnoj konverzaciji pa samim tim i učiš usput reči, fraze itd.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Završi se i Grimm, još jedna serija uz koju je moglo lepo porodično da se opusti.

Možda nekad bude i neki nastavak, neka vrsta spina, lično se ne bih ljutio.
Samo 13 epizoda? Ne sećam koliko je bilo u prethodnim sezonama ali nisam očekivao kraj, mada posle one odjavne spice mi je bilo sumnjivo 😀

Solidno finale TWD

Samo 13 epizoda? Ne sećam koliko je bilo u prethodnim sezonama ali nisam očekivao kraj, mada posle one odjavne spice mi je bilo sumnjivo 😀
Mislim da je neka fora da bude konkretan broj epizoda (nije 100 🙂).

Ali meni je nekako bila OK dok su bile nepovezane epizode, ova zadnja sezona je bas pokusala da bude neki kult, i zbrzala previse - a kraj koliko je "fated" je "meh". I to za seriju za koju nista nisam ni ocekivao 🙂

Meni je ova sezona nekako bila drugačija, odskakala od onoga što sam navikao u Grimmu ali sve u svemu mi je bila ok i likovi su bili zanimljivi... Bio sam ubeđen da će biti još sezona mada finale implicira i jedno i drugo, pogotovo zadnja scena...
Sad videh sta je Martin napisao za 22 epizode, stvarno se nisam secao koliko ih je bilo ali mi je ova sezona bila kratka.

Poslednja izmena:
Pa dobro, nikad one nisu bile u potpunosti nepovezane već su u nekoj meri bile u vezi sa širom pričom (ključevi, mapa itd) ili sa nekom malo užom pričom (blackclaw recimo)...

Btw slažem se da su malo na kraju zbrzali čitavu sezonu i da je bolje bilo da su i u ovoj sezoni imali 22 epizode ali šta je tu je.

Na kraju nekako mi najbolje legnu te serije za opuštanje od kojih na samom startu ništa ne očekujemo poput Grimma, Forever itd nego one od kojih sam nešto više očekivao.

Walking Dead, kakva sprdačina, kao neka akcija iz b produkcije. Ne znam čemu ovoliko epizoda u sezoni, lagano su mogli da odrade celu sezonu u 3 epizode, ove ostalo ionako fileri.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

TWD vredi pogledati samo prvu,osmu,devetu i sesnaestu epizodu po sezoni.Sve ostalo fileri i tezak prosek.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Da, dobra je serija. Mada, bolje je uvek da na vreme lepo završe priču, nego da rastezu u nedogled. Ostala mi je samo ova poslednja da odgledam. Generalno, jedna od boljih serija koje pratim.

Mr Robot je odlicna serija, jedva cekam 3-u sezonu i ujedno poslednju. Zadnje sto sam gledao je Tabu i odlicna je, moja preporuka

Da, dobra je serija. Mada, bolje je uvek da na vreme lepo završe priču, nego da rastezu u nedogled. Ostala mi je samo ova poslednja da odgledam. Generalno, jedna od boljih serija koje pratim.

Bitno je da Supernatural traje. Trebalo bi da se zove "Emisija o Semu i Dinu" 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno