Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači pojeo si tek supu,a svadba nije nit počela,di su još ražnjići,ćevapćići,pleskavice....kobasice.....prasence.......da ne nabrajam sve kako ide na Vojvođanskoj svadbi
Pa supa i nije nesto pa sam i ja pomislio da kuvar ne valja :D
Pogledacu jos jednu da proba.

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Nije loš Expanse. Zanimljiva je priča, fini efekti, generalno skupa serija. Meni je jedino previše spor, pogotovo prva sezona. A ni likovi nisu nešto upečatljivi i simpatični, još ni jednom nisam zapamtio ime. U drugoj sezoni već počinje nešto da se dešava i dobiješ želju da gledaš dalje.

Pa to i rekoh, sporo ide za sada, videćemo kako epizode odmiču [emoji106]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Vesele 70te....prepoznajete li ga?

95bcfZ8.jpg

Expanse celu prvu sezonu treba shvatiti kao uvod u celu priču sto i jeste na neki način. I ja sam bio malo razočaran prvih 4-5 epizoda i odgledao sam ih bukvalno na silu, jos sam skinuo 4K verziju cele sezone od 100GB.Sada sam se toliko zagrejao da sam naručio prve četiri knjige koje čitajući samo uvod u priču ostavlja bez teksta.
Ovaj serijal ima da se tegli u nedogled i dokle god su takvi kvalitetni pisci voljni da pišu nastavke imaće itekakvu publiku.
Osećam GoT fazon ali sa svemirskim brodovima ☺️

Sent from my D6603 using Tapatalk

The Expanse S01 720p BluRay x264-DEMAND 22.25 GB

Dobar 720p puna kapa meni [emoji106]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nešto kao BB, prva sezona je jednostavno morala takva da bude, da je i mrvu dinamičnija bila, ne bi bilo to to. Koliko ih samo znam da su batalili sa gledanjem nakon prve 2 epizode :)

Sent From My Galaxy S7

Ne moze se porediti sa BB. To je druga liga. Jedan od problema je sto za SF niko nece odvojiti veliki budzet. Ne mislim tu na WW sa Hopkinskom, nego na pravi SF sa laserima i borbama svemirskih brodova.

Pogledao tri epizode nove sezone Homelanda i umro od dosade....totalno nezanimljivo.

Ja sam se sa Homeland-om oprostio nakon 3. sezone. 3 sezone zaista odlicne, ali od 4. krece mrcvarenje i nisam imao zivce.

Meni i dalje jako gledljiva.

Sent from TT

Supernatural i Arrow sve gluplje i gluplje, nzm ni koja je gora, ali koliko vidim obe su obnovljene za sledecu sezonu - mozda meni ove bude zadnje, mislim da preteruju.

Expanse S02E06 je tanka, jedino klifhenger na kraju valja. Onaj govor sto je odrzala Avasarala Erinrajtu, maximum cringe... nego jel ce Holden da smara stalno ili u knjigama ima momenata kada on napokon postaje kul lik?

Nedostaje mi Miler da budem iskren.

Expanse S02E06 je tanka, jedino klifhenger na kraju valja. Onaj govor sto je odrzala Avasarala Erinrajtu, maximum cringe... nego jel ce Holden da smara stalno ili u knjigama ima momenata kada on napokon postaje kul lik?

Nedostaje mi Miler da budem iskren.

U vezi spojlera - biće njega još bez brige ;)

Meni se čini da je Holden više bio nekako cool u knjigama (u seriji ponekad vuče na patetiku) nego u seriji, mada kao što rekoh sve sam već pozaboravljao tako da je sasvim moguće da sam nešto istripovao. Inače ona Romkinja mi ide strasno na živce.

Expanse 6 mozda najlosija ove sezone, da li cekati da sve izadje pa gledati odjednom :D

Vezano za The Expanse, zamolio bih ljude koji su citali knjige da ako vec zele da kazu nesto sto jos uvek nije bilo u seriji da u spoileru naglase da je *BOOKS SPOILER* ili sta god, dok ce klasican spoiler sluziti za ono sto se desilo u novim epizodama itd.

Hvala

Šuška se na netu da Fox možda radi na oživljavanju Firefly.

A i u trejleru za novi Deadpool se firefly pojavio kao easter egg...

Držimo fige.

Uh kakva epizoda Black Sails. Jedna od najpotcenjenijih serija, bas mi je zao sto je tako i sto se zavrsava ove sezone...

Posto mi ponestaje ideja sta jos od komedija iz 80ih i 90ih da pogledam, dajte predloge ;)
Cheers, Fraiser, Becker, Friends, W&G, D&G sam gledao vec; Seinfeld uopste nije my cup of tea (ima dobrih fora, ali spor je, i retke su za moj ukus)
Sigurno sam i neku propustio, a odlgedao :)

Iz 21. veka mislim da sam gledao sve komedije koje se meni svidjaju.

Mad about You? A verovatno si gledao... 3rd rock from the sun si isto gledao verujem... Married with children isto recimo. Nesto iz devedesetih sto je isto ostavilo traga ali pitanje je kako bi danas lezalo, a nije ni isti zanr La femme Nikita recimo. btw frasier-a nema nigde u bar 720p?

Mad about you bi mogao da pogledam, to ne znam ni sta je.
MWC tacno, pogledao sam kada su bile poneka epizoda, ali nisam naravno pogledao celu (Friends sam inace tek pre godinu/dve pogledao preko pola epizoda prvi put ikada ;))
3rd rock sam naravno gledao, i to je prva serija koju sam mozda odgledao, jer su se tada vec komforno kod nas prikazivale. (ove gore navedene sam sve pogledao poneku epizodu ranije, ali tek zadnjih godina sam skinuo da pogledam sve)

Iskreno, meni sve leze i dan danas, prosto taj humor je generalno timeless. Osim Cliffie-a iz Cheersa :D Lagan je, cheerful, nemam osecaj da je namenjen nekoj reklami ili da namerno udara na nekoga (osim mozda W&G).

Ne secam se da je Frasier bio u 720p, ali za ovakve stvari meni skroz ne znaci, uglavnom ih pustim u pozadini dok nesto drugo radim :)

Ma i meni, ja i dalje pustam frasier-a i prijatelje ponekad, bas za pustanje u pozadini, umesto radia recimo. :D Nego mislim na Nikitu sada. ;) Neki su je voleli devedesetih a danas ne mogu da je smisle.

Posto mi ponestaje ideja sta jos od komedija iz 80ih i 90ih da pogledam, dajte predloge ;)
Cheers, Fraiser, Becker, Friends, W&G, D&G sam gledao vec; Seinfeld uopste nije my cup of tea (ima dobrih fora, ali spor je, i retke su za moj ukus)
Sigurno sam i neku propustio, a odlgedao :)

Iz 21. veka mislim da sam gledao sve komedije koje se meni svidjaju.
Murphy Brown, Dear John; mada nisam siguran da bi mi danas bili zabavni.

E da, jedna manje poznata - Caroline in the City se meni dosta svidela, iako sam je gledao dosta kasnije.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno