Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko ne voli britanski humor, ni ne zna koliko propušta.

Sećam se na Ultra TV, posle Top Gear-a je išao The Fast Show. Koliko sam ja voleo tu seriju. Svaku epizodu sam pogledao nekoliko puta, pošto su često reprizirali 😀

Na primer:

My Family je nesto isto drugacije, sto mogu da svarim i pogledam 🙂
Yes, Prime Minister je vec kalibar za sebe!🙂

Poslednja izmena:
Posle Mućki meni najbolja britanska ...
Mada kada su promenili Džefa nije bila toliko dobra [emoji3]

f37cecdfc0dff173b4c29f5c4f18fe21.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jedna od najlegendarnijih scena ikad 🙂

Inace meni je definitivno američki The Office najbolja humoristička serija ikad, msilim da sam 9 sezona do sad obrnuo 4-5 puta i uvek se nadje nešto novo što nisam provalio, neki pogled u pozadini, neki pokret nešto što nisam izvalio, jednostavno Majk Skot je neprevazđen lik

Haha oravo u centar Mare. Ma ceo ansambl likova je fenomenalan. Spremam se da pogledam oonovo ovih dana.

retko koja laughtrack serija moze da bude vrhunska, mozda mucke i ne secam se koja jos..
Pajtonovci, South Park, Simpsonovi.. niko ne koristi vestacki smeh

Poslednja izmena:
ja gledah Pajtonovce doduse mozda film sa smehom

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

vrv si cuo live publiku u letecem cirkusu, jer oni nikada nisu ubacivali vestacki smeh

Bilo je serija koje su imale uzivo publiku.Mozda ne sve epizode, ali bilo ih je i sa publikom.
Secam se serije Svi gradonacelnikovi ljudi...kada je Majkl Dzej Foks napustao, na kraju su prikazali scene u studiju, sa publikom.
Isti slucaj i sa Nepristojnim ljudima(u blupersima se vidi)

Kod ovih danasnjih se oseti odmah da je vestak.Pogotovo sto je retko koja uopste i smesna.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Meni je ovo jedna od najboljih scena.
https://youtu.be/jx0yCo9Rv8k

Inace ima i americki pokusaj...zaobici u sirokom luku.

Engleski humor>>>>>>>>americki humor.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ima i ona legendarna scena kada Džef priča kako je masturbirao ili nešto slično pa se u zanosu uhvatio za golu žicu pa je počeo da svršava i da ga u isto vreme drma struja....ne mogu da nađem tu scenu na YT ali ja kad god neko pomene The Coupling ja se setim te scene...

Ko ne voli britanski humor, ni ne zna koliko propušta.

Sećam se na Ultra TV, posle Top Gear-a je išao The Fast Show. Koliko sam ja voleo tu seriju. Svaku epizodu sam pogledao nekoliko puta, pošto su često reprizirali 😀

Na primer:

Masterpiece!!
Još kad pogledaš par epizoda i uđeš "u štos" sa likovima i menjanjem scena (kao da rčkaš kanale 🙂)

/typo corrected

Frejzer je serija o bese gej psihijatru sa Menhetna? Realna i iskrena koliko Vil i Grejs, Prijatelji i generalno sve na taj fazon. Znaci nula posto. Mene to foliranje izjeda iznutra i mnogo mi je tmurno.

Popljuva ti seriju a ni ne znaš o čemu je reč. 🙂
Nit ima veze sa Menhetnom, nit ima veze sa gej psihijatrom. Ok, jedino što si pogodio je da je u pitanju psihoterapeut. 😀
Serija je daleko od isprazne bljuvotine i ima kvalitetan humor, možda nekima izgleda kao snobovska serija ali pre će biti da ga u seriji ismevaju nego što je takva.

Masterpiece!!
Još kad pogledaš par epizoda i uđeš "u štos" sa likovima i menjanjem scena (kao da rčkaš kanale 🙂)

/typo corrected
Upravo tako 😀

Modni i nutritivni saveti iz štale, sportske reportaže na izmišljenom jeziku, gej vlastelin i sluga, slikar koji ne koristi crnu boju, džez pregled...

I was very, very drunk! 😀

Sada i nema dobre komedije jedino gledam It's always Sunny I to po drugi put🙂

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

KOme se svidja UK humor, a u toku je sa desavanjima u UK, neka obavezno pogleda Newszoids, ili poslusa koji Deadringers. Nisu isti, ali dosta slicni (prvi je TV, drugi je radio show).
Humor nije isti kao Fast Show, Office, Mucke ili slicno, bas je topical. Ali jeste UK style.
Meni se svidja, ali takvih shooova oni naprave 6 epizoda godisnje 🙁

Ova britanska je isto OK [emoji106]

it_crowd_by_sudeepdash-d3b9182.png

Black books ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Cheers je ok, zbog Ted Dansona koji je faca.

Nepristojni ljudi je serija o dva obicna lika kojima imaju obicne zene/devojke i koji zapadaju u sasvim obicne situacije ali sve prestavljeno kroiz humor i zezanje. Jedan je malo blentav, drugi malo vise. Ne vidim sta tu ima tmurno. To sto su sirotinja, mozda?

Frejzer je serija o bese gej psihijatru sa Menhetna? Realna i iskrena koliko Vil i Grejs, Prijatelji i generalno sve na taj fazon. Znaci nula posto. Mene to foliranje izjeda iznutra i mnogo mi je tmurno.

Ti ukoliko ne razumes o cemu pricam, savetujem da batalimo konverzaciju posto nema neku poentu.

Sijetl je u pitanju i dva brata psihijatra od kojih je jedan radio voditelj/psihijatar. Ima tu i tamo u nekoj epizodi i neka manekenka, nema homo scena i slicno ni pod razno iako je u stvarnom zivotu taj drugi, brat Frejzera u seriji gej, u seriji se to ne pominje ni u kakvom obliku.

Mislim da je mogao da pogleda na IMDB samo banner i shvatio bi sta je 🙂

Znam ja sta je Frejzer, gledao sam gomilu epizoda. Ali ako ti mozes da napises da su ti Mucke tmurne, verovatno jer nema sjaja i bogatstva onda mogu i ja da lupam gluposti o Frejzeru.

Taj njegov bro se vidi da je gej i u seriji a sam Frejzer je sumnjiv. Da li je Sijetl ili Menhetn nebitno je, kao sto je nebitno da li se Two and Half Men odvija u LA ili Majamiju. Nije da napustaju kucu cesto. Kada zele u nekoj seriji da naglase da se radnja odvija u Sijetlu onda obavezno ubace smorene "grandz" likove poput Kurt Kobejna kakvih imas u Grey's Anatomy. Jer van kulturne tj. muzicke pozadine svi USA gradovi su isti 🙂

Jel' ovaj na necemu ili je samo takav ako mu neko dirne Mucke? 🙂

Gde naci Murphy Brown, inace?

Ja se stvarno pitam šta je s vama.
Praviću se da nisam nikad video gornji post...

Mi cemo se praviti da shvatamo o cemu pricas 😀
Ako je za moj post, a ne neki izbrisan, mozes brisati.

U prvoj epizodi mi HGW deluje kao neki klinac, i ona radnica muzeja kao neka klinka🙂, ali ne lici na seriju za klince. Nekako mi je spora doduse.

Znam ja sta je Frejzer, gledao sam gomilu epizoda. Ali ako ti mozes da napises da su ti Mucke tmurne, verovatno jer nema sjaja i bogatstva onda mogu i ja da lupam gluposti o Frejzeru.

Taj njegov bro se vidi da je gej i u seriji a sam Frejzer je sumnjiv. Da li je Sijetl ili Menhetn nebitno je, kao sto je nebitno da li se Two and Half Men odvija u LA ili Majamiju. Nije da napustaju kucu cesto. Kada zele u nekoj seriji da naglase da se radnja odvija u Sijetlu onda obavezno ubace smorene "grandz" likove poput Kurt Kobejna kakvih imas u Grey's Anatomy. Jer van kulturne tj. muzicke pozadine svi USA gradovi su isti 🙂

Pff imao nekoliko brakova i devedesetih bese posle Pamele neki skandal sa ukradenom kasetom, sa manekenkom ili slicno... tako da on nije sigurno. 😉 Mislim na Kelsija Grejmera.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno