Coupling je izuzetak.
Imaju kvalitet, ali meni ne leze. Previse su tmurni. Jedva se nateram da gledam Charlie Brookerov Wipe (Weekly i yearly).Pajtonovci i Mućke definitivno nešto najbolje što je ikada snimljeno
Humor iz Cheers i Frasier ti je neiskren? 😀Btw. ja nikada ne bi mogao da se druzim sa tobom, meni je UK humor super a americki odvratno izvestacen i neiskren.
Donno, ja je nisam ni gledao, iskreno, samo poneku kada sam prosao Pink mozda 90ih. Ali jeste bila ql za to doba.Nikita jeste malo komicna ali moze i dalje da se gleda, iima taj neki sajbertehno kul vajb sa kraja 90-tih. Milion puta bolja serija od moderne splacine sa Megi Q. Meni lezi kanadska produkcija, iako je malo niskobudzetna. Te serije imaju nesto evropsko u sebi, nisu ko americke ihaeeej yipi yey serije. Expanse je isto kanadska.
Humor iz Cheers i Frasier ti je neiskren? 😀
Ne, nekako SVE sto UK naprave je tmurno (ne mislim na vreme, to dodatno sto je maltene bezbojno sve 🙂). Ne znam kako da objasnim. Baci me u depresiju 😀Nepristojni ljudi je serija o dva obicna lika kojima imaju obicne zene/devojke i koji zapadaju u sasvim obicne situacije ali sve prestavljeno kroiz humor i zezanje. Jedan je malo blentav, drugi malo vise. Ne vidim sta tu ima tmurno. To sto su sirotinja, mozda?
Ne secam se da li je gej, ali nije Menhetn, vec Seattle 🙂Frejzer je serija o bese gej psihijatru sa Menhetna? Realna i iskrena koliko Vil i Grejs, Prijatelji i generalno sve na taj fazon. Znaci nula posto. Mene to foliranje izjeda iznutra i mnogo mi je tmurno.
Počeo da gledam The Lizzie Borden Chronicles, nije loše. Malo antiheroja fino dođe s vremena na vreme. ( :
Ja takodje obozavam Mucke, ali kapiram i da se nekome ne svidjaju
Meni je odlična. Odgledah aksnije i film. Om mi je dobar ali ne odličan. Inače radnja ide prvo film pa serija.
Sad ce poceti vredjanje jos 🙁Ne, ja ne kapiram, al bukvalno ne kapiram. Kakva bre stvar ukusa, dosta vise sa tim glupim izgovorom..
Sad ce poceti vredjanje jos 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari