Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Frasier reruns🙂 nema sta drugo.. Ja i dalje rado gledam.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Dear John su engleske? (ima 2 serije iz 80ih, obe imaju istu temu).
UK humor zaobilazim, osim Allo/Allo nista mi se ne svidja manje/vise. Mislim, nadje se tu poneka dobra sala, ali bas ima onoga sto ove gore nemaju - kao da nesto namerno zezaju, ne svidja mi se uopste ton. Mucke ne mogu da smislim, Black Adder me vise smori dok naidje dobra sala nego sto uzivam 🙂 Faulty towers sam jeeeedva pogledao 3 epizode. Ali sve to navedeno, osim BA, je nekako bas specificno za to vreme, i mnogo je tmurno. Fino je kad se na YT nadje neka kompilacija, to i vredi, ali da gledam UK serije - ne 🙁
Coupling je izuzetak.

Za Nikitu da, serija je bila cool u to doba, sada je prosto prevazidjena. Tako prave i vecinu stvari danas, ako ne pogledas kada se emituje otprilike, nekako nema uopste sarm. Kao da je topical panel show, a ne serija 😀

Onako iz dosade nastavio Black Mirror i jako zadovoljan, zavrsio 2 sezonu sad poceo 3.

Waldo mi je dobar ali White Bear mnogo bolji.

Što se tiče UK humora ne volim ga ni ja,ali Friday night dinner je odlična komedija i obavezno pogledajte.

Coupling je izuzetak.

British Men Behaving Badly je slican humor kao Coupling. My Hero je isto tako slican.

Btw. ja nikada ne bi mogao da se druzim sa tobom, meni je UK humor super a americki odvratno izvestacen i neiskren.

Nikita jeste malo komicna ali moze i dalje da se gleda, iima taj neki sajbertehno kul vajb sa kraja 90-tih. Milion puta bolja serija od moderne splacine sa Megi Q. Meni lezi kanadska produkcija, iako je malo niskobudzetna. Te serije imaju nesto evropsko u sebi, nisu ko americke ihaeeej yipi yey serije. Expanse je isto kanadska.

Poslednja izmena:
Pajtonovci i Mućke definitivno nešto najbolje što je ikada snimljeno
Imaju kvalitet, ali meni ne leze. Previse su tmurni. Jedva se nateram da gledam Charlie Brookerov Wipe (Weekly i yearly).
E, sad, comedy panels i nastupi UK - to je vec vrh.

Btw. ja nikada ne bi mogao da se druzim sa tobom, meni je UK humor super a americki odvratno izvestacen i neiskren.
Humor iz Cheers i Frasier ti je neiskren? 😀
BMBB sam video negde ali ne secam se kakav bese humor, mislim da je isto bio nekako zaostao u tom vremenu. TO je ona fora, skoro sve iz Frasier i Cheersa i dan danas maltene moze da prodje kao da je danas pravljeno.

Nikita jeste malo komicna ali moze i dalje da se gleda, iima taj neki sajbertehno kul vajb sa kraja 90-tih. Milion puta bolja serija od moderne splacine sa Megi Q. Meni lezi kanadska produkcija, iako je malo niskobudzetna. Te serije imaju nesto evropsko u sebi, nisu ko americke ihaeeej yipi yey serije. Expanse je isto kanadska.
Donno, ja je nisam ni gledao, iskreno, samo poneku kada sam prosao Pink mozda 90ih. Ali jeste bila ql za to doba.
Otprilike isto kao Flash (1990) - za to doba extra, trenutno bre kao nesto za klince, sporo sve 😉

Humor iz Cheers i Frasier ti je neiskren? 😀

Cheers je ok, zbog Ted Dansona koji je faca.

Nepristojni ljudi je serija o dva obicna lika kojima imaju obicne zene/devojke i koji zapadaju u sasvim obicne situacije ali sve prestavljeno kroiz humor i zezanje. Jedan je malo blentav, drugi malo vise. Ne vidim sta tu ima tmurno. To sto su sirotinja, mozda?

Frejzer je serija o bese gej psihijatru sa Menhetna? Realna i iskrena koliko Vil i Grejs, Prijatelji i generalno sve na taj fazon. Znaci nula posto. Mene to foliranje izjeda iznutra i mnogo mi je tmurno.

Ti ukoliko ne razumes o cemu pricam, savetujem da batalimo konverzaciju posto nema neku poentu.

Mućke zakon engleske komedije !

Sent from my D6603 using Tapatalk

Sve je stvar ukusa, nemojte generalizovati. Ja takodje obozavam Mucke, ali kapiram i da se nekome ne svidjaju, serija ima vise neku atmosferu i dobar kasting, nego sto je scenario nekakvo remek-delo. Mada vec teze kapiram da se nekome svidja Fawlty Towers 😀

Nepristojni ljudi je serija o dva obicna lika kojima imaju obicne zene/devojke i koji zapadaju u sasvim obicne situacije ali sve prestavljeno kroiz humor i zezanje. Jedan je malo blentav, drugi malo vise. Ne vidim sta tu ima tmurno. To sto su sirotinja, mozda?
Ne, nekako SVE sto UK naprave je tmurno (ne mislim na vreme, to dodatno sto je maltene bezbojno sve 🙂). Ne znam kako da objasnim. Baci me u depresiju 😀

Frejzer je serija o bese gej psihijatru sa Menhetna? Realna i iskrena koliko Vil i Grejs, Prijatelji i generalno sve na taj fazon. Znaci nula posto. Mene to foliranje izjeda iznutra i mnogo mi je tmurno.
Ne secam se da li je gej, ali nije Menhetn, vec Seattle 🙂

"Yes, Minister" i " Yes, Prime Minister" je zakon engleske komedije.
Dodao bih i "Black Adder".

Sent from mTalk Lumia 950xl

OFAH je tmurno? WTF bre 🙂 Meni je OFAH najbolja comedy serija ikada.... Vise ne mogu da gledam, jer sam svaku epizodu gledao po 100 puta. Takodje i Men behaving badly rasturaju. Ma 90-te su zakon.

Sledece omiljeno mi je Frasier, koga sam takodje odgledao sve epizode ko zna kolko puta... Jeste americka serija, ali ima taj neki inteligentni humor.

Mada sva ova rasprava je pretty pointless jer oko ukusa ne treba raspravljati.

Meni je odlična. Odgledah aksnije i film. Om mi je dobar ali ne odličan. Inače radnja ide prvo film pa serija.

Hvala, nisam ni znao da ima film. Ovo mi stoji još od kad je izašlo, a dobra serija ispala.

Npr ja ne gotivim britanski humor a obožavam mućke 🙂 po meni oni nisu taj standardni ostrvski humor

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Postoje epizode Mucki koje nisu tmurne. Ne odvijaju se u Pekamu vec u Majamiju.

Ma nije to do oblaka bre, nego ono da su glumci prosto takvi da imate utisak da im nije do zivota 🙂 Cleese, Jack Dee, Muckas (ne znam kako se zove uopste Delboy u pravom zivotu 🙂) - svi kao da hoce da vas odhebu i da im nije do zivota 😉
Jimmy Carr se vidi da glumi, ali Cleese i Dee su stalno u tom stosu, mucno mi je 😉

hej ba jarani dajte neku preporuku za fine serijice a da ima zgodjusnih treba da se ima sta i pogledat

Charmed, V.I.P. 🙂
@boris, prilicno suzeno razmisljanje.

Ajoj vidji Pamele kak cu ja ovo sa zenom gledat ..nemoj bas tako dobrih davat jaro necu se uzdrzat iskontrolirat
daj ba nesto malo manje napadno onako sto ti rekoh zgodjusnje

Sad kad ste u britanskim serijama, pade mi na pamet Coupling, moraću ga opet pogledati.

Ujedno i preporuka, ko nije gledao, mada verujem da većina jeste 🙂

Poslednja izmena:
Posle Mućki meni najbolja britanska ...
Mada kada su promenili Džefa nije bila toliko dobra [emoji3]

f37cecdfc0dff173b4c29f5c4f18fe21.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno