Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Flash bzvz zadnja epizoda..
Armija gorila setaju gradom i cela borba sa njima koliko traje, gradjani se komotno vozikaju ulicama laganica, kao sa je to naj normalnija stvar. Ova epizoda je vredjala inteligenciju.

Sent from my D6603

Jeste to bilo smesno uradjeno, ali sta znam, meni je ovo jedna od boljih epizoda ove sezone, ne znam ni ja sto... :D

Haha pa dal vi ozbiljno očekujete da super hero serija/film ima smisla. Sve takve koje izlaze poslednjih par godina za ciljanu grupu imaju tinejdžere..
Tu se samo ubaci neka cool reč koja objašnjava zašto je to moguće i kraj.
Što me podseti na Doctor Who gde je to otvoreno prikazno.

Poslednja izmena:
Odgledah Taboo, razočarao sam se. Nije mi smetao spor početak serije ali ova zadnja epizoda je smešna. Bukvalno se neko po$rao na celu seriju sa ovom zadnjom epizodom. Bez zadnje epizode 6/7, sa zadnjom epizodom 4,5 plafon.

Paaa da... Deluje kao da je sezona trebala da ima 10 epizoda, ali posle sedme promena plana, pa aj sve naguraj u osmu i kraj.

Trailer za seriju mi je bio odlican, a sada kada sam odgledao imam osecaj kao da sam prevaren. :D

Bolje da su ovaj materijal upotrebili za film od dva i po sata.

Naravucenije bez emitovane cele sezone ne pocinjem da gledam. Izuzetci ipak Expanse i This is us tu se nisam zeznuo.

The Expanse 6 epizoda druge sezone, uhhhhhhh :D Iako sam procitao prve tri knjige mnogih dogadjaja se ne secam kao na primer zavrsnice ove epizode. U svakom slucaju zahuktava se sve vise i vise, retko dobra svemirska opera :d

O da, odlicno nastavljaju. Problem je samo jedna epizoda nedeljno. Jedino vredno gledanja trenutno od serija.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Expanse ova epizoda slabija od prethodne ali drži korak.

Sent from my D6603

Prosla (5.) je bila suvise ubrzana, da ne kazem zbrzana. Koliko su se vukli u prvom serijalu, toliko su sada dali gas. Odoh da odgledam 6-tu epizodu.

Meni je The Expanse vrh. Druga sezona mi je dosta drugačija od prve. Ne mislim bolja/lošija, već je drugačiji feeling nekako.

Prvih tipa 7-8 epizoda prve sezone su zapravo kao neki uvod u sve sto je posle toga usledilo, takav sam ja bar stekao utisak.

Ova sada epizoda Expanse-a je tipično zatišje pred buru, a mali tizer toga smo videli na kraju :)
One okice lepe :D

Pojavile su se preostale epizode serije Of Kings and Prophets (inace su bile samo 2 epizode, barem nisam nasao ranije ostalih 7), koga interesuje.
Nakon prve 3 prilicno mi deluje dobra serija. Teska mozda, relativno puno prati Bibliju, ali dobro uradjena za sada.

Inace, uz A.D. The Bible Continues mozda najrealnija, ne-bajkovita, ekranizacija Biblije, tj. delova Biblije.
Zar nije serija ukinuta posle premijere jer se nije svidela odredjenim verskim grupama ?

Ova sada epizoda Expanse-a je tipično zatišje pred buru, a mali tizer toga smo videli na kraju :)
One okice lepe :D
Majku mu koji će smor biti kada se završi 2 sezona i onda čekanje da naprave i izbace treću :/

Meni ova epizoda poslednja odlična :)

Ovo na kraju došli vanzemaljci da pronađu svoju izgubljenu plavu tehnologiju ili.. ? :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Expanse
Ili su oni došli od plavih čestica... zanimljivo

Sent from my D6603

Eros je bio najveći ...

"test poligon" za isprobavanje protomolekula, ali ne i jedini ;). Iako Holden misli suprotno i smatra da oni imaju zadnji uzorak.
Ti vanzemljaci koji su poslali protomolekul su odavno izumrli, Feb(a) je trebala da se sudari sa Zemljom još kada su prvi organizmi na njoj nastajali jer je protomolekul bio dizajniran tako da od tih jednostavnih organizama napravi nešto neverovatno. Sada, ovi ludaci eksperimentišu na kompleksnim organizmima i zato dolazi da svakakvih "******" :D

Inače, vezano za kraj epizode. Marsovci su najmoćnija vojska u sistemu, a ovi na Ganimedu su bili elitna jedinica najmoćnije vojske, čisto da se stavi u neki kontekst to da ih je jedno ovo biće bukvalno pocepalo. E sad, poreklo tog bića ... to vam neću otkrivati. Nadam se da će sledeću epizodu otvoriti sa ovom bitkom, ali iz nekog drugog ugla. Jer ovo je početak druge knjige.

Uff moram da se bacim na čitanje knjiga jer ova ne izvesnost i info koji nam daju na kašičicu je sviranje u prazno.

Sent from my D6603

Ne mogu da editujem zadnji post.
Da li su Expanse knjige svih šest komada prevedene na srpski? Ja samo prvih četiri nalazim na poznatim domaćim sajtovima knjiga ( moja knjiga, laguna, delfi ). Pretpostavljam da zadnja nije jos prevedena jer je izasla pre 3 meseca ali ima li negde pete knjige?

Sent from my D6603 using Tapatalk

^samo 4... :)

Ja nabavio 4tu ali jos nisam stigao da je procitam... Mozda tek oko Uskrsa... A onda kindl i udri poslednje 2 na engleskom... ^^

A dowla jeste pokvaren, navlaci vas tizerima samo tako... :p

Kao sto rekoh, knjige su za svaku preporuku...

Rekoh ajde da skinem Expanse kad je toliko hvalite ...
Jedva odgledah prvu epizodu [emoji2]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

^Ne znam sta si ocekivao. Expanse serijal za sada ima 6 knjiga - ocekuje se da ce imati ukupno 9. Prva epizoda prve sezone pokriva manje od 10% prve knjige - neko bi rekao pocetak uvoda u radnju.

Pozdrav

Upoznavanje sa likovima i pričom ide skoro do 9-te epizode, onda u 9. i 10. kreće akcija ...

Pa to, sporo ...
Znači mora cela prva sezona da prođe dok u drugoj stiže veći budžet :)

Ma to je jos dobro, kad ti preporuce The Leftovers moras da gledas do polovine trece sezone, pa onda ako ti odgovara ... :d

Rekoh ajde da skinem Expanse kad je toliko hvalite ...
Jedva odgledah prvu epizodu [emoji2]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Znači pojeo si tek supu,a svadba nije nit počela,di su još ražnjići,ćevapćići,pleskavice....kobasice.....prasence.......da ne nabrajam sve kako ide na Vojvođanskoj svadbi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno