Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi bili pametni, nisu ludi kao on i iz Terminatora 🙂
Serija je odlična, realisticna do maxmuma i tu nema sta dalje da se prica.

Xperia ZR

Repriziraju je zbog zahteva gledalaca. Mnogi nisu počeli da je gledaju od starta, pa kad se krenulo u masovno prepričavanje po kolektivima, oni su se uključili (u 3, 4, 5. ep.).
Btw, najbolja domaća serija tog žanra - ikada!

Njena najveća prednost je što je domaća. Inače je sasvim ok, odgledao sam je u cugu za dva dana i baš me vukla da ispratim do kraja.

Po takvim merilima onda je i Florida BL ubedljivo najluksuzniji DOMACI automobil IKADA (FOTO/VIDEO)

:d

Sent from XZ2

Poslednja izmena:
Kapiramo mi od starta - ono za najbolju seriju tog žanra je bio sarkazam upravo zato što to jer je u tako žestokoj konkurenciji najbolja ne znači da je i stvarno nešto Bog zna šta.

Poslednja izmena:
Ne kapiras, po tim merilima jeste ali je realnost daleko surovija :d
Znam da vecina kapira ali je cika radashin izgleda pravi fan UMO

Cika radashin te pita, kad već mora, koja činjenica koju je on izneo nije tačna? Kapiraš?

Nije bas da je klasicna serija vec kapiram da je sarkasticni crtac: jel gleda neko Rick and Morty i ako moze samo malo objasnjenje cemu toliko odusevljenje ? Humor za odrasle ? malo malo pa vidim da neko hvali to pa ne znam dal da pogledam

Zar ti nije lakse da skines epizodu pa pogledas, nego da ti neko sugerise da li valja ili ne.
Ja cu reci super je, neko ce reci ****** je, neko da nije nista posebno.

Nije pogledano...ali najavljen datum povratka Stranger things za noc vestica.[emoji51] [emoji51] [emoji51] ko ce da ceka toliko....fuck!

https://youtu.be/9Egf5U8xLo8

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel izasla epizoda Expanse (ne znam koja od prve dve nove sezone) u kompletu tj. bez scene koja fali? Sinoc sam pogleda i nisam siguran sta i gde fali (gledao AMZ Kings verziju koja ima crne pauze) ali mi se cini da su isekli neku mini bitku.

JOs da dodam da su mi pokvarili seriju sa onom antipaticnom Marsovkinjom koja je grozan lik u svakom pogledu. Vec znam kako ce da je razviju a glumica je realno nula, izabrali je zato sto ima lepo lice (mada su tako nekako i Holdena birali, zato sto je maneken).

Poslednja izmena:
^ Koja fora sa njim? Ima li neki kultni status? Tj vredi li uopste da se gleda ili spada u kategoriju crtanih za malu decu?

Nijedan Cartoon Network crtani nije za malu decu. Ma nije za decu uopste ako mene pitas, CN uzimam za jedan od razloga zasto su neke generacije izrasle u sta su izrasle. Ali da, Samuraj Jack jeste kultni CN crtani kao i Dzoni Bravo, Dekster, Powerpuff Girls, Cow and Chicken. U odnosu na ono sto mi u komunizmu gledali (americke crtane iz doba krize 30-tih, kao i posleratne crtane) ti crtani su katastrofa u svakom smislu ali su opet sjajni u odnosu na ponor koji je usledio, crtani na foru Ren & Stimpy Show. Sada imamo ove moderne crtane, kombinacije karticnih i video igara ala Pokemon gde se crtani svodi na bitke sa zlodjama gde se skupljaju nekakvi artefakti da bi se aktivirale supermoci. Ben10 i slicne gluposti. Druga varijanta su crtani uz pomoc kojih deca treba da skontaju svoj gender identity, bez da im se to namece od strane zaostalog drustva. My Little Pony i slicno...

Ne znam stvarno zasto bar ove nase televizije koje su se vratile u ful 90s fazon gde se sav program krao odnekud, umesto crtanih dizajniranih da naprave idijote od dece ne pustaju neke anime bez mnogo nasilja. Pustali su samo Naruto i Dragon Ball, sto je sramotno jer su to neki od najlosijih anime i mangi koje postoje. Ali su svejedno generacije u Srbiji odrasle na tim glupostima. Da je srece pa puste nesto pametno, sa porukom, da deca nauce neke stvari. Japanci za razliku od raspale Amerike i Evrope, jos uvek nisu potpuno prsli s mozgom i jos uvek imaju jasan i pravilan pravac u kojem se krecu.

Legendarnog Alfreda dzonatana kvaka si zaboravio 🙂 kakvo detinjstvo kakvi crtaći .. [emoji102]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Hvala puno za link, sad kad porusim sneska ovim mojima everything is social construct/genderfluid/dragqueen/biwannabe kolegama sa faksa.

Sent from my Nexus 5X

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno