Možeš od ponedeljka ujutru pošto je premijera na HBO u nedelju uveče (kod nas je na HBO u ponedeljak uveče).
Ja gledao prve dve epizode, nema apsolutno nikog od ekipe iz filma ali meni je ok, klasična black guy /white guy cops serija, za ubijanje vremena dobro je. Fore su iz filma, glavni glumci su dobra kombinacija a vreme dešavanja otprilike prvi deo filma. Ja ću je gledati sigurno, od mene preporuka.Jel neko gleda Lethal Weapon seriju, valja li cemu ?
Ja sam na sredini Halt-a i moram priznati da sam očekivao vise ali opet... imam jos 5 epizoda do kraja.
Sent from my D6603
Odgledao sam Better Call Saul i svidela mi se prva sezona. Svaka epizoda ima šmek i ostavlja prijatan utisak nakon gledanja.
Kakva je druga sezona u odnosu na prvu, da ne kvarim ako je lošija i da li možete da mi preporučite još par ovakvih serija?
Volim da gledam serije ali baš ovakve - bez preterivanja u bilo čemu, jednostavno dobra priča i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari