Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kog dana se daje WW da trazim na torentima?

Možeš od ponedeljka ujutru pošto je premijera na HBO u nedelju uveče (kod nas je na HBO u ponedeljak uveče).

Možeš od ponedeljka ujutru pošto je premijera na HBO u nedelju uveče (kod nas je na HBO u ponedeljak uveče).

Hvala. Jurio sam HBO.rs (tv program) ali nikako nisam mogao da nadjem.

Edit: Koga interesuje pocela poslednja sezona "Selo gori a baba se ceslja". :d:d:d

Poslednja izmena:
Odgledao treću sezonu Bron/Broen....

Nije to to....ne zbog Martina,njegov izostanak ja nisam mnogo ni primetio ali mi je priča bila bleda,dosadna i pomalo providna.
Pri tom prethodne dve sezone su nekako bile mračnije, baš u "noir" stilu.
I po priči i generalno po celom utisku.

Ova treća sezona mi je baš,baš mlaka ispala...

Ihh kome jos trebaju strane serije pored vecerasnje premijere Cesljane babe I Gorcila..Di ces gorce i grdje komedije majko mila..Za sta oni nama uzimaju pare..

Poslednja izmena:
Pa dobro nisu tako sugavi ovo termini od 21-22h, sasvim pristojno vreme. Znali su oni i da pustaju Hanibala od 02h 😀

Valjda ce i Ubice moga oca na nesto da lice, da se vise nesto promeni kod domacih serija. Verovatno se dzaba nadam.

Lethal Weapon, nakon trailera nisam očekivao puno, ali je serija pozitivno iznenađenje 🙂 soundtrack odličan.
Sent from Tunguzija.

Odgledao Halt and Catch Fire S3, zaista dobra serija.

Nekako mi je ovo finale bilo losije od S1 i S2, nije imalo tu neku napetost i dobar vibe sa idejom koju nosi, a i tekako je moglo. Mozda je leap od 4 god. tome doprineo. Svakako su preneli taj neki osecaj da se desavanje desava u sledecoj deceniji, za to sve pohvale.

Mogu reci da mi se svidja kako AMC radi. I ako serija ima malu gledanost imali su mozga pa ce je korektno privesti kraju sa 4 sezonom a ne da saseku odmah kao FOX i drugi.

Ja sam na sredini Halt-a i moram priznati da sam očekivao vise ali opet... imam jos 5 epizoda do kraja.

Sent from my D6603

Jel neko gleda Lethal Weapon seriju, valja li cemu ?
Ja gledao prve dve epizode, nema apsolutno nikog od ekipe iz filma ali meni je ok, klasična black guy /white guy cops serija, za ubijanje vremena dobro je. Fore su iz filma, glavni glumci su dobra kombinacija a vreme dešavanja otprilike prvi deo filma. Ja ću je gledati sigurno, od mene preporuka.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Odgledah i ja prve 4 epizode Lethal Weapon, ok serija, prvu epizodu sam malo razvukao, gledao sam je iz 2-3 puta, osecaj je kao da recikliraju film, al posle postaje simpaticna, nista spec al moze da se gleda.

Halt - idealna sezona. Super su odradili zadnjih par epizoda.

Quarry - odlična priča, glumci, muzika, kamera ... sve bolja i bolja kako idu epizode. Soundtrack skidam obavezno.

Završio Fargo...

Jednom scenom su usrali celu sezonu.
Barem što se mene tiče...

Koji će im
vanzemaljci
u seriji?

Jer su tako u mogućnosti 🙂

Najnovija epizoda simpsona - potpuno razocaran, cak su i ove Treehouse epizode koje su pre bile medju najzanimljivijim postale potpuni tres...

Odgledao sam Better Call Saul i svidela mi se prva sezona. Svaka epizoda ima šmek i ostavlja prijatan utisak nakon gledanja.

Kakva je druga sezona u odnosu na prvu, da ne kvarim ako je lošija i da li možete da mi preporučite još par ovakvih serija?

Volim da gledam serije ali baš ovakve - bez preterivanja u bilo čemu, jednostavno dobra priča i to je to.

Druga sezona je ako ne bolja, onda je u najmanju ruku istog kvaliteta.

Odgledao sam Better Call Saul i svidela mi se prva sezona. Svaka epizoda ima šmek i ostavlja prijatan utisak nakon gledanja.

Kakva je druga sezona u odnosu na prvu, da ne kvarim ako je lošija i da li možete da mi preporučite još par ovakvih serija?

Volim da gledam serije ali baš ovakve - bez preterivanja u bilo čemu, jednostavno dobra priča i to je to.

Ne kvaris, jos bolja je po meni. Nastavi da gledas.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno