Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BOOM Netflix upravo otkupio prava na globalnu distribuciju The Expanse-a 😉. Nama to realno ne znači nista, cuz torrentz, ali znači za seriju.

P.S. serija će od sezone br 2 biti deo Netflix Originals programa. Znači bukvalno Netflix serija. SyFy no more, za one koje je to brinulo.

E hvala ti, ne mogu kez da skinem sa lica. Produkcija kvalitet itd. ali da sve izadje u jednom danu, neprocenjivo 😀

P.S. da li to znaci da ce i S2 izaci odjednom? I jel su pomerili datum?

Poslednja izmena:
Znači i expanse na spisku posle halt, quarry ( trenutne aktuelne serije tipa gotham, flash,ww, od sutra i legends of tomorrow ni ne racunam jer njih gledam redosledom kako izlaze ) ... sta mi vi radite pfff.
Plus ova mafija 3 mi oduzima dobar deo slobodnog vremena da su mi cele sezone u stand-by [emoji85]

Ima žena i klinac da me se odreknu [emoji3]

Sent from my D6603

The Flash se dosta popravio u ovoj epizodi,kvalitet na nivou 1 i 2 sezone.

Arrow opet odlična epizoda,nastavljaju gde su stali sa premijerom 5 sezone onaj šmek iz 1 i 2 sezone je tu,flashbeckovi opet ineresantni,da samo ovako nastave.

Poslato sa Huawei Honor 5x

Ma svaka sf serija gde se ne pojavljuje horda aliena iz osmog putnika je gej.
Da bude golotinje kao u spartaku, i da ne dobijaju uvek dobri momci.
To mi se svidelo kod got-a pisac pobi 80% startne postave. U vecini serija nikome dlaka da spadne sa glave.

За сада ми се свиђа supergirl, не знам за остале ал ја како сам мислио да ће бити лош супермен лик одлични глуми.. Само да не баце превише акценат на њега јер је серија ипак supergirl...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Pogledah bas tu prvu epizodu, mislio sam da ce Fight Club biti u njoj... cova stvarno ima karizmu za mild-mannerd Kenta, respect!

Greškom sam odgledao Blacklist prvu epizodu i čudio se zašto je hipi podignut. Hteo sam Black mirror...:-D

Ja sam gledao 2ep. Black Mirror, i ne znam šta sam gledao.

Kakav brutalan kraj prve epizode legends of tomorrow

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Nisam ni znao da se to snima. Ako su tu Mel i dzo peši, onda će se gledati🙂

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Počeo da gledam Archer,omg koje vrištanje od smeha. Baš dobar animirana serija.

Sent from mTalk using Lumia 640 DS

Počeo da gledam Archer,omg koje vrištanje od smeha. Baš dobar animirana serija.

Zanimljiv je Archer, odgledao sam 2 ili 3 sezone u cugu, pre nego sto mi je dosadio. 🙂
Uzgred, meni je neuporedivo bolji humor u...
image.jpg

Kad je vec neko pomenuo animirane serije.. dajte neki predlog za neku sa dobrim i originalnim humorom.
Odgledao sam puno South park, Simpsons, Futurama, Rick & Morty... ponestalo mi ideja, pa ako ima neko neki predlog.

je li gledao ko The Affair utisci ???
Odlična serija u kojoj se prikazuje priča iz ugla glavnih likova. Dosta neobično ali prilično originalno u odnosu na druge serije. U svakom slučaju, mene je "zarazila" tako da sam prve dve sezone odgledao u cugu [emoji6]

Drawn Together odlicna serija.

Lethal weapon za sada prijatno iznenađenje, Damon Wayans je odličan.

Definitivno su uspeli da prenesu atmosferu iz filmskog serijala.

Neko je pitao za animirane serije... Topla preporuka za Gravity falls,
prilično originalna serija.

Gravity falls

Poslednja izmena:
Završio Halt and catch fire season 3. Brilijantno,možda i najbolje sezona do sada. Jedva čekam season 4. U 2017

Hvala za preporuku za The Expanse, pogledao danas u jednom dahu, samo napravio pauzu za finale 3 na 3 🙂

Sent from my iPad using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno