Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato što je ovo na IMDB onako kako stvarno jeste a to na Kodiju je neko delio interno, onako kako je odgovaralo...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Stigao do pola sezone Luke Cage-a... sta ja znam... dosta mlako za moj ukus i očekivanja. Sto neko već reče naj slabiji i naj dosadniji negativac do sada. Definitivno promasen izbor glumca za glavnog negativca... i dalje ga vidim kao političara iz House of Cards.
Prvo ide DD pa JJ i na kraju LC.
Za sada naj slabija serija iz netflix kuhinje.

Sent from my D6603

Kao sto sam i napisao... Jedino je OST vredan pomena... Ceka se DD sezona 3... 🙂

Malo sam preleteo kroz Westworld, deluje dosta obecavajuce a ekipa je poprilicno dobra... Tako da definitivno moram da odgledam veceras...

U toku dana pre same premijere odgledao sam prvu epizodu serije Westworld, vidi se da je u nju ulozeno brdo para i truda. Entoni Hopkins, Ed Haris da ne nabrajam dalje, mislim da ce to biti odlicna serija ... Uzivao sam u Evan Rachel Wood kakave oci kako izgleda za medalju, jedva cekam sledecu epizodu.

MV5BMTA0MjM3OTI2NDBeQTJeQWpwZ15BbWU4MDU1MzE4Nzkx._V1_.jpg MV5BMjIwODM5OTEwMV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzcxMjYyNjE@._V1_SY1000_SX1500_AL_.jpg

Taj lost ionako
dzaba gledas, sto serija vise odmice, na vise nelogicnosti ces naici, da ne kazem ******stina, i sve su objasnili u poslednjoj epizodi
.

U toku dana pre same premijere odgledao sam prvu epizodu serije Westworld, vidi se da je u nju ulozeno brdo para i truda. Entoni Hopkins, Ed Haris da ne nabrajam dalje, mislim da ce to biti odlicna serija ... Uzivao sam u Evan Rachel Wood kakave oci kako izgleda za medalju, jedva cekam sledecu epizodu.

Pogledajte prilog 211283 Pogledajte prilog 211284

Jesi skontao Black Hole Sun od Soundgarden-a i Paint it, Black od Stonsa? Maestralno su ih provukli kroz Western "filter". Sjajna prva epizoda, i vrhunski OST ...

Westworld, vrlo dobar pocetak...videcemo dalje 🙂

Lomim se dal da pocinjem nesto novo ili da prvo zavrsim Peaky B, Fargo, Bron trenutne sezone... Ako bi pocinjao onda bi nesto BB kvalitet. Imate li tako nesto, bas top of the pops, hit hit, creme de la creme, a da mi je mozda promaklo..

Hteo da popunim vreme nekom serijom dok ne izadje cela sezona Westworld i bar dok se ne pojave svi prevodi za Luke Cage,odlučih se za Sense 8 posto ste je nedavno hvalili ovde.
Za sada prva epizoda dosta neubedljiva sa jako iritantnim likovima,glumom,ne lici mi ovo uopste na Netflix seriju...one dve lezbace,jedva sam izdrzao da ne ugasim na pola dok je bilo nesto sa njima...
Ne znam,verovatno bi trebalo da me vuce da gledam dalje al jok,vec par dana nemam zelju da krenem sa drugom epizodom,mozda cu i nastaviti,verovatno nije toliko loše.

Sent from my iPad using Tapatalk

Lomim se dal da pocinjem nesto novo ili da prvo zavrsim Peaky B, Fargo, Bron trenutne sezone... Ako bi pocinjao onda bi nesto BB kvalitet. Imate li tako nesto, bas top of the pops, hit hit, creme de la creme, a da mi je mozda promaklo..

zavrsi foking blajnderse obavezno.

Cek, nisi zavrsio Fargo i PB ? 🙂

Nema nista dovoljno kvalitetno za zamenu.

Odgledah prvu epizodu Westworlda i mogu reci da je odlicna. Ima par "momenta" da se najezis (nadam se da ce ih biti jos) i definitivno dosta potencijala i bas me interesuje kako ce se dalje odvijati dalje (dok ne dodje do ocekivanog "klimaksa"). Ne bih da dzinksujem, ali mozda uz "Stranger Things" bude i serija godine...

Jedina "zamerka" bi bio Ed Harris za ulogu koju mislim da jeste izabran, jer je bas omatorio (da ne kazem "prop'o"), i nema vise toliko onaj "zaheban pogled" koji ga je krasio pre. Ali ne sumnjam da ce i on poput Hopkinsa odraditi svoj deo posla na visokom nivou.

Poslednja izmena:
Ko obožava BB, onda će biti oduševljen i sa Better Call Saul!

Sent from my ME173X using Tapatalk

Halt and Catch Fire je izuzetan u trećoj sezoni. Ta serija kao i Amerikanci ima neki svoj nivo kvaliteta od kojeg nimalo ne odstupa.

Kakva je 3. u poredjenju sa 2. sezonom? Znam da sam 2. zabatalio na polovini jer nervirala ona drama sa plavusom... Dok je "Stivi Dzobs" iz prve u totalnom zapecku u 2. sezoni...

Ja cim završim Cage-a bacam se na treću sezonu halt and catch fire.. jedva čekam.

Sent from my D6603

Kakav je status serije "Narcos",pauza ili završena?

Koliko su željni love ,cenim da sada idu da rešavaju druge narko kartele ? Ne bi me čudilo da naprave sezonu sa el chapo guzmanom

Hvala druže,ne bih je počinjao ako je pauza.:wave:

Verovatno ce ici tako...mada, ja nisam ni prvu sezonu zavrsio, ne svidja mi se nesto :S:

Westworld - prva epizoda izuzetna, visoka produkcija, dobri glumci, nadam se samo da ce imati dobru pricu u ostalih 9 epizoda.

Preporucujem onima koji jos nisu poceli da prate seriju da prvo pogledaju film koji ce im pomoci u pracenju radnje.

Završio Luke Cage-a.. prosek i nista vise od toga. Može se komotno zaobići iako je u istom univerzumu kao i DD i JJ..

Sent from my D6603

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno