Gledaj do kraja.
Odlična sve preporuke [emoji2]Animal Kingdom, neko gledao, utisci ? cini mi se solidna 1. ep
Gledaj do kraja.
Po tome jer mu se više svidja.
+1 za definiciju "Borisovog sindroma", slažem se.Dobro, ako ostavimo po strani "Boris Lozac sindrom" (reci cu nesto suprotno, ali necu da objasnim zasto tako mislim, da bih izgledao pametnije od ostalih), da li mozes da objasnis kvalitet druge sezone, i po cemu je bolja od prve?
Dobro, ako ostavimo po strani "Boris Lozac sindrom" (reci cu nesto suprotno, ali necu da objasnim zasto tako mislim, da bih izgledao pametnije od ostalih), da li mozes da objasnis kvalitet druge sezone, i po cemu je bolja od prve?
Nisam tebe pitao, nego njega.
Gledacu svakako ali mislim da Malvoa i Lestera niko ne moze da nadmasi [emoji1]Gledaj do kraja.
Ali sam ti ja odgovorio.
Jel treba da ponavljam da nema komentarisanja tudjih komentara?
Obavezna pravila postovanja:
- krace ocenjivanje serije, moze brojcano, moze u par kracih recenica a naravno moze i kombinovano oba, ako neko zeli da docara zbog cega takva i takva ocena;
- bez ikakve siroke diskusije o seriji, dakle, moze jedan ili eventualno 2 odgovora na neciji post i neka se zavrsi na tome, sve ostalo se brise ili eventualno kaznjava od strane moderatora;
- ukoliko zelite da podelite neku bitnu informaciju, a u pitanju je nesto sto ne bi trebali da vide oni koji nisu gledali konkretnu seriju, koristite SPOILER tag!
Vrlo je jednostavno:
film (serija)
link,
utisak, ne mora ali može i lična i subjektivna ocena
...
^^
ako te zanimaju kompleksni, trodimenzionalni likovi, gde nema "dobrih" i "loših", estetika šezdesetih, međuljudski odnosi, šta ih pokreće i sl., onda gledaj.
serija je fenomenalna.
ako više voliš klasičnu akciju, avanturu, brzu radnju, pucnjavu i sl., onda je ne bih preporučio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari