Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lethal Weapon ima neki smek, ako ne bude klasican procedural crap, moze da prodje.
Sent from Tunguzija.

Stigoh do pola druge sezone Farga.
Malo se utisak popravio ali mi je i dalje prva sezona mnogo mnogo bolja....

Beyond Genius Lies Insanity

Gledaj do kraja.

Svako ima pravo na mišljenje, moje je drugačije 🙂

Slazem se za fargo. Sezona 2, tuga... Dok je sezona 1 top, i sa pricom i sa glumcima. Videcemo kako ce biti sa sezonom 3, ako primene recept iz prve a tu nam je i Ewan McGregor, moze biti sasvim ok.

Fargo je odlicna serija, ali nije za svakog ...druga sezona je meni licno bolja !

Po tome jer mu se više svidja.

Ne zbog svidjanja.. Vec malo detaljnije objasnjenje. Tipa antagonista bolji zbog toga i toga, bolje mu napisana uloga ili nesto trece (glumacka postava, transformacija likova od ep1 pa do finala, da ne pricam o fenomenalnom biliju)... Iako je ovo prilicno subjektivna tema, ovo deluje prilicno pausalno "po tome jer mu se svidja" 🙂

Dobro, ako ostavimo po strani "Boris Lozac sindrom" (reci cu nesto suprotno, ali necu da objasnim zasto tako mislim, da bih izgledao pametnije od ostalih), da li mozes da objasnis kvalitet druge sezone, i po cemu je bolja od prve?
+1 za definiciju "Borisovog sindroma", slažem se.

Ja sam od onih kojima se više svidja druga sezona Farga.
Nisam razočaran prvom, svidja mi se i ona ali druga mi je bolja i sigurno ću je reprizirati u budućnosti.

Dobro, ako ostavimo po strani "Boris Lozac sindrom" (reci cu nesto suprotno, ali necu da objasnim zasto tako mislim, da bih izgledao pametnije od ostalih), da li mozes da objasnis kvalitet druge sezone, i po cemu je bolja od prve?

Jaksa ti je sve rekao 😉 ... a ono sto si napisao u spoileru, me odbija da ti objasnjavam zasto mi se vise svidja

+1 za to da je druga sezona odlicna - mozda za nijansu bolja od prve
kao sto je neko vec napisao, malo je specificna serija i atmosfera u njoj, pa razumem da ne misle svi isto i da ima ljudi kojima nije legla.

Obavezna pravila postovanja:
- krace ocenjivanje serije, moze brojcano, moze u par kracih recenica a naravno moze i kombinovano oba, ako neko zeli da docara zbog cega takva i takva ocena;
- bez ikakve siroke diskusije o seriji, dakle, moze jedan ili eventualno 2 odgovora na neciji post i neka se zavrsi na tome, sve ostalo se brise ili eventualno kaznjava od strane moderatora;
- ukoliko zelite da podelite neku bitnu informaciju, a u pitanju je nesto sto ne bi trebali da vide oni koji nisu gledali konkretnu seriju, koristite SPOILER tag!

Krenuli smo od ovih pravila, koja i dalje važe.
Više puta se je desilo da su ljudi "napadani" zbog mišljenja pa su sad preporučena pravila, iz teme o filmovima ali primenjuje se i ovde:

Vrlo je jednostavno:
film (serija)
link,
utisak, ne mora ali može i lična i subjektivna ocena
...

Ja više uopšte ne nameravam da objašnjavam bilo kome zašto mi se je neki film/serija dopao a neki ne. Iskreno, ne interesuje me to ni kod drugih a komentarisanje komentara lagano ali sigurno gušimo.

Inace, danas izbacuju Luke Cage-a na Netflixu a u nedelju krece sci-fi serija Westorld (yippie-ki-yay mother*****r).

Kakvi su komentari za seriju Mad Men, da li je vredi gledati posto vidim da se slabo komentarise?

^^
ako te zanimaju kompleksni, trodimenzionalni likovi, gde nema "dobrih" i "loših", estetika šezdesetih, međuljudski odnosi, šta ih pokreće i sl., onda gledaj.
serija je fenomenalna.

ako više voliš klasičnu akciju, avanturu, brzu radnju, pucnjavu i sl., onda je ne bih preporučio.

Gledao neko The Jinx ?
Predobra serija.. ovako nesto jos nisam gledao, neka nova forma.
Topla preporuka za sve koje vole krimice i misterije.

Vidim vaskrsli su smrtonosno oružje u vidu serije, ništa im nije sveto. :d

^^
ako te zanimaju kompleksni, trodimenzionalni likovi, gde nema "dobrih" i "loših", estetika šezdesetih, međuljudski odnosi, šta ih pokreće i sl., onda gledaj.
serija je fenomenalna.

ako više voliš klasičnu akciju, avanturu, brzu radnju, pucnjavu i sl., onda je ne bih preporučio.

Ma ja mogu da gledam svasta od serija. Izbegavam obicno ove koje se dogadjaju u svemiru (space opere) posto mi takve serije ne drze paznju a i ove gangster/droga fazon mi nisu najomiljenije :d Izuzetak je mozda Breaking Bad koji malo odudara od ovih stereotipa.

Sto se drama tice to volim da gledam ako imaju dovoljno intrigantnu i zanimljivu pricu koja ce mi drzati paznju, naravno uz vrhunske glumce. Tu mi je Six Feet Under gotovo na samom vrhu serija koje sam gledao.

Pogledacu kada nadjem vremena par epizoda MM pa cu videti da li ce mi leci serija.

Edit: Vidim da se pojavio Luke Cage, solidni komentari za sada i kazu da je bolji od JJ.

Poslednja izmena:
Luke Cage kida,evo gledam 4 epizodu za redom i ne mogu da stanem.
Za sad na nivou Dardevil sezone 1!!!!!!
PS.Muzika fenomenalna,čisto uživanje!!!!!

Poslato sa Huawei Honor 5x

Ne znam da li je neko spominjao, ali druga sezona Ash Vs Evil Dead zvanično startuje 02.10. s tim što je prva epizoda već dostupna 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno