Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj lost ionako
dzaba gledas, sto serija vise odmice, na vise nelogicnosti ces naici, da ne kazem ******stina, i sve su objasnili u poslednjoj epizodi
.

Volim serije koje nisu bas realne i koje se ne desavaju u gradu, zato mi se LOST bas jako svidja. Cuo sam da je kraj krš ali vazno da uzivam gledajuci.
Takodje The 100 je meni super. Na slicnu foru samo Si-Fi. Wayward Pines - perfektan. Walking Dead - standardno dobar.
U svim tim serijama dosta toga skripi, ali ja jednostavno obozavam takve serije i nista mi ne smeta 🙂

Sutra nam se vraca The Flash, ocekujem da sve sezone ovih povezanih serija pokidaju jer imaju veliku mastu da rade sta hoce sada kada je Barry pobrkao Timeline.. (Supergirl, The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow)

Zapoceo sam sa Wayward Pinesom, bila mi je u pocetku zanimljiva, ali od 5 epizode mi se jos vise svidja.

Sent from mTalk

I ja odgledah Westworld. Odmah me je vratilo u detinjstvo i gledanje originalnog filma sa Yul Brynner-om u glavnoj ulozi. I od mene preporuka da se prvo odgleda originalni film. Serija za sad obecava.

Mirise mi da ce Ed Harris preuzeti ulogu Yul Brynner-a u ovoj seriji. A bogami i ima dosta "pobunjenih (bagovitih) robota" u najavi koji su smesteni u onom skladistu.

Poslednja izmena:
Serija ne prati film nego je samo isti univerzum? Plasim se da ne spojlujem sam sebi seriju ako odgledam film.

Ja sam film vec gledao vise puta. Tako da iskreno sam znao sta da ocekujem od serije. E sad je samo pitanje u kom ce se pravcu razvijati. HBO stoji iza serije.

@keckec

Da. Verovatno ce dosta stvari biti isto jer je film/knjiga uzeta za inspiraciju, ali kao sto rece zuba1970, pitanje je u kom ce se pravcu razvijati. Inace mozes komotno i knjigu da procitas, i onako je po njoj radjena...

@zuba

(za pobedu da citiram sebe od pre par stranica)

Odgledah prvu epizodu Westworlda i mogu reci da je odlicna. Ima par "momenta" da se najezis (nadam se da ce ih biti jos) i definitivno dosta potencijala i bas me interesuje kako ce se dalje odvijati dalje (dok ne dodje do ocekivanog "klimaksa"). Ne bih da dzinksujem, ali mozda uz "Stranger Things" bude i serija godine...

Jedina "zamerka" bi bio Ed Harris za ulogu koju mislim da jeste izabran, jer je bas omatorio (da ne kazem "prop'o"), i nema vise toliko onaj "zaheban pogled" koji ga je krasio pre. Ali ne sumnjam da ce i on poput Hopkinsa odraditi svoj deo posla na visokom nivou.

Ne prati film, vise je inspirisana filmom, tako da nema problema sa spojlerima, a pomaze da se pohvata sustina i moze malo da ti priblizi seriju.

Hektore nisam ja rekao da je lost losa serija. U odnosu na mr robot ta serija je 3 klase iznad. Jednostavno meni se nije dopalo kako je serija tekla i smatram da su se lose napusili pisci nekoliko puta. Takodje ne dopada mi se kako su sve objasnili. Kad odgledas seriju mozemo da prodiskutujemo.

Hmm milsim da se Westworld nadovezuje na film, jer u seriji pominju incident od pre vise od 30 godina, tako da je moguce da ce ga uklopiti u seriju. (milsim da ovo nije spoiler)
Inace serija izgleda vrhunski, a i ideja mi se svidja.
Glumci su odlicni, fenomenalan cast.

Meni pola stvari u ovom WW nije jasno, pogledacu film, mozda sacekam da izadju sve epizode, i batalicu da gledam serije u 3 ujutru.

Mislim da se to ne odnosi na taj incident, ipak je razlika izmedju vise od 40 godina.
Nisam gledao onaj drugi film Futureworld (valjda se tako zove) koliko vidim po kritikama nije vredan gledanja.

Pogledao sa i prve 2 epizode L.Cage, za sad mi je ovo dobro sto vidim. Jedino imam bojazan da su ovakav karakter u seriji nekako vestacki oslabili a on je realno jak kao stena i mogao bi da se obracuna sa svim "negativcima" vec u pve dve epizode, ali onda ne bi imali i ostale 11 epizode 😀

Poslednja izmena:
Ja sam recimo puno stvari iz filma zaboravio mada se generalno sećam radnje i nekih upečatljivih scena poput kiseline u facu itd.
Moguće je ovo što kaže Adanos, da ima neke veze sa filmom mada indirektne.

Hektore nisam ja rekao da je lost losa serija. U odnosu na mr robot ta serija je 3 klase iznad. Jednostavno meni se nije dopalo kako je serija tekla i smatram da su se lose napusili pisci nekoliko puta. Takodje ne dopada mi se kako su sve objasnili. Kad odgledas seriju mozemo da prodiskutujemo.

Strajk scenarista je upropastio seriju, kao i prison break.

Ja sam recimo puno stvari iz filma zaboravio mada se generalno sećam radnje i nekih upečatljivih scena poput kiseline u facu itd.
Moguće je ovo što kaže Adanos, da ima neke veze sa filmom mada indirektne.

I meni je upalo u oko to u vezi incidenta pre 30 god ali da li primećujete da u seriji nema druga dva "World-a"? Samo WestWorld 😉

Nema. A i mislim da im je to dobar potez, posto bi dodatno poskupeo seriju a gledaoci bi bili jos vise zbunjeni.

Po wiki pilot epizoda je kostala oko 25 mil $, a cela sezona 100, tako da se u sl. epizodama ocekuje sporiji tempo i laganije razvijanje radnje.

Flash 3. Sezona ep. 1 dobar pocetak, zadovoljan.
Gotham 3. Sezona takodje dobar početak.

Sent from S7

Stigoh do pola 3 sezone Supernaturla.
Za sada mi je ovo najbolja sezona.
Nadam se da ce ovako ostati do kraja trece sezone

Beyond Genius Lies Insanity

Bio sam skeptičan oko Flash-a ali vrlo dobro je ovo počelo u trećoj. Jel ovo sad znači da je i Arrow ributovan ili šta? Možda sad naprave bolju seriju 😀

BTW Luke Cage - koji smor, jedva sam prvu epizodu dovršio. Tj. ovo kucam dok traje prva, ko zna možda je i ne dovršim😀

Quarry - odlično. Ali ako se ne varam kreator je isti kao i od Banshee-ja pa me i ne iznenađuje 😉.

Ma ovo nema nikakve veze sa Arrow sigurno, iako ne pratim tu seriju vise.
Meni je malo bezveze
kako su brzo razresili flashpoint i bukvalno se vratili na predjasnje stanje uz neke sitne razlike. Mislio sam da ce se bar 5-6 epizoda baviti flashpointom

Lik koji glumi Eobard Thawne-a je pokidao

Poslednja izmena:
Završila se druga sezona Fear the Walking Dead. Izginuše neki, ali ni približno svi oni za koje sam priželjkivao 🙂

Zapoceo sam sa Wayward Pinesom, bila mi je u pocetku zanimljiva, ali od 5 epizode mi se jos vise svidja.

Sent from mTalk

A pazi sad ovo: vrhunac serije i jeste ta peta epizoda, nakon nje je sve losije i losije. Drugu sezonu nisam ni imao zelju da krenem, a i generalno misljenje je da je djubre.

+1! Ocekivao sa Terra Nova u losijem stanju, ali ovo je mnogo gore!
(p.s. kakvi paceri sto su Terra Novu i Defiance otkazali, vise se ne zna ni sta uopste odrzavaju...)

Westworld, šta reći osim. :d

Ako sam dobro razumeo HBO dosta polaže u ovu seriju, nešto oko 100 miliona dolara
su investirali, očigledno žele nešto što približno može da zameni GoT.

Sudeći po prvoj epizodi možda su na dobrom putu.

Prilozi

• HpOtwLCTS3OuR9e7BZy7_1bsv9r.jpg
    HpOtwLCTS3OuR9e7BZy7_1bsv9r.jpg
    15.5 KB · Pregleda: 172
Poslednja izmena:
Artow poceo da lici na nesto, po meni bolja epizoda nego Flash.

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno