Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. Late Late show sa Kregom Fergusonom. Za ostalo se mozemo dogovoriti 🙂

Krenuo Gotham sa 3. sezonom

Poceo da gledam 3-cu sezonu Halt and Catch Fire.Odgledao prve dve epizode,razbija kao i do sada.Ova sezona mi po pocetku deluje kao da ce biti najzanimljivija.Obozavam ovu seriju.Nekako se slabo spominje u ovom podforumu i cinimi se da je mnogima nekako promakla,a serija je remek delo.AMC produkcija,gluma,scenario,kako su preneli taj smek kasnih 80-tih vrhunski.Topla preporuka svima koji nisu gledali.🙂

Upravo tako, i mene je kupila serija. Jedva čekam da zasednem i krenem sa trećom sezonom. Prve dve sezone su mi bile fantastične.

Sent from my D6603

Upravo tako, i mene je kupila serija. Jedva čekam da zasednem i krenem sa trećom sezonom. Prve dve sezone su mi bile fantastične.

Sent from my D6603

AMC je na silu gura jer imaju slabe rejtinge,sad sa 3 sezonom su pomerili timeslot da probaju da malo pojacaju rejtinge.Ali bukvalno su na silu izgurali 3 sezone,valjda ce i za 4.Jer tek tada istoriski krece ludnica.Videcemo🙂

@fain2daniel ne secam se iz koje je sezone ali scena "it speeks",vrh tu su me kupili.

Poslednja izmena:
Haha ne secam se u kojoj je epizodi to bilo ali je prva sezona bila. Davno sam gledao.Inace mene je kupila serija posle prve epizode ( ceo taj svet 80tih je vrhunski odradjen a tek likovi... )

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Narcos S02 - druga sezona mi je cak i bolja od prve. svidja mi se sto je napeta sve vreme

najlosiji utisak ostavlja plavokosi DEA agent, i gluma i naracija ocaj.

Poslednja izmena:
Ako je neko voljan,nek mi preprica trecu sezonu supernaturala,pozaboravio sam dogadjaje,a planiram da nastavim da gledam

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

najlosiji utisak ostavlja plavokosi DEA agent, i gluma i naracija ocaj.

Toliko da malo fali da batalim da gledam, koji fejl kastinga.. Generalno 'pitka' je serija al sad kad razmislim uopste ne spada u top serije, fazon najbogatiji covek skoro u to vreme, ima 6, 7 narkomana blejaca koji ga cuvaju? Iako se trude da prikazu neku brutalnost to ipak sve nekako bledo deluje, ne znam u cemu je fora, kad prikazu one prave snimke i onda se vrate na seriju, nebo i zemlja..

^ slazem se sa svim recenim.
Nekoliko pravih slika koje se pojave na momente (ili mogu da se nadju na internetu) ostave mnogo jaci utisak nego cela serija. Pa makar to bila i obicna Pablova slika.

Sent from my Nexus 5X

Pogledao finale druge sezone Mr. Robota i nisam nesto zadovoljan. Preteruju sa onim fantazi tripovima gde vise ne znas sta je istina a sta je samo u glavi glavnog lika.

Iako je ova sezona imala vise epizoda imam osecaj da su nam manje dali konkretne radnje u odnosu na prvu sezonu.

^^^ Mr. Robot meni 2.sezona totalni smor bas iz tog razloga, nedostatak konkretnih stvari.

Sent from S7

Ja sam je batalio na sredini druge sezone. Smorila me plavuša sa njenom umobolnom pojavom koja zrači tupavoscu i glavni lik koji ne razlikuje javu od sna. Totalna konfuzija i nezanimljivo. Elliot zasluženo dobio oskara za ulogu ali je Esmail zabrljao sa drugom sezonom ili mu je ponestalo ideja i počeo da improvizuje.

Sent from my D6603

^ taj plavušan je i izgledao baš tako kakvog su glumca i izabrali.

E sada, koliko je on kao takav mogao biti bitan u zemlji Kolumbiji, u Medelinu za vrijeme Pabla...

Već zamišljam:
- Mali, gdje si krenuo?
- Idem u školu. Danas nam uveli neku geografiju.
- O'š da zaradiš 20$ prije časa?
- Naravno!
- Evo ti ovaj heklerčić. Pošpricaj malo onog bledolikog pijevca.
- OK, samo zadrži 20$, uradiću to od sebe jer već danima mi ide na qu.. i on i svi ostali sa značkama.

Pa sigurno se nije kretao po mestima gde bi bio laka meta, pogotovo sto su znali ko je on i sto mu je jedno vreme bila ucenjena glava.

Sent from my Nexus 5X

Realnije je da će stvarni operativac pre da izgleda kao plavokosi smarač nego kao cool tip kao Penja.

Fresh off the boat - jel neko gledao? Komedija, 20 min, nije lose uopste.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Realnije je da će stvarni operativac pre da izgleda kao plavokosi smarač nego kao cool tip kao Penja.

Nije problem kako izgleda nego glumom ga ne bi pustio ni na neki NYC First Rescue Blues na Fox Crime-u.

Mr. Robot
I šta se desilo na kraju?

glavni lik koji ne razlikuje javu od sna. Totalna konfuzija i nezanimljivo.

Ja već rekoh da me dosta podseća na Linčova ostvarenja zbog mešanja jave i sna.
Ali bila mi je zanimljiva sezona jedino što sam očekivao neko veliko finale ali kao i u prvoj sezoni ništa od toga.
Mnogo slabi završeci obe sezone ali sve pre toga je meni bilo koliko toliko ok.

^ taj plavušan je i izgledao baš tako kakvog su glumca i izabrali.
Plavušana su pogodili, a što se brkova tiče taka su bila vremena, to jest moda.
Sa druge strane Pena je sasvim drugačiji nego u real lifeu... očigledno su za njega birali muževnijeg glumca, dva bezveznjaka kao opaki DEA operativci ne bi bili zanimljivi publici 🙂

gtBqqH3.jpg

Počeo gledati Deadwood, sasvim ok.

Pogodili su fizicki, ali sve ostalo je bas lose.
A ovde Penja izgleda kao Pablov rodjak 😀

Sent from my Nexus 5X

Shameless 7x01, izasao 8 dana ahead of schedule...

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Woohooo,
Upravo kupio Modern Family 8.01, sad ću i Shameless u korpu.

Ma ti glumci u Narcos su generalno prilicno slabi, pogotovo oni latino. Zuca je za njih jos i doktor svog posla, samo sto on ima skoro pa glavnu ulogu, pa bode oci.
Onaj predsednik je nuklearna katastrofa, likovi iz Kalija mi uglavnom izgledaju kao tutubani, oni sumari iz los pepes, Dzudi Monkada, svi su prilicno slabi u poredjenju sa standardima koje su postavile npr. HBO serije, i kao da su ih dovukli direktno iz sapunica, sto mozda i jesu.
I politicki deo serije mi generalno deluje bas mlako, neuverljivo i nekako gej, i za to cak i nisu krivi samo glumci...

Ali fora je sto je scenario pitak i zanimljiv, i tesko je to upropastiti. Mogla je mozda da bude vrhunska serija, ali i ovakva kakva je, sasvim je pristojna, prvenstveno zbog price, tako da i pored svih tutubanisanja je za mene oko 8/10.

Malo li je u ovo vreme kad se ja ni ne sećam više koji film bi mogao imati 8/10.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno