Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završio The night of... punokrvna krimi drama.

3oz8xObEHeq1z1uXp6.gif

Gotovi Amerikanci cetvrta sezona.

Kakva serija, skroz underrated.
Bacam se na narkice.

Pogledao tek prvu epizodu i nazalost se podsetio koliko je jbni promasaj ovaj DEA agent, nerealno. Prica kao neki surfer sa venice beacha, pogotovo kad naratira.. I koliko god volim kapetan Nashhhimjenta, mislim da nije bio pravi odabir za Pabla..

Završio prvu sezonu Power (2014 - ). Odlična!

Poslednja izmena:
Ja sam nešto utanjio u zadnje vreme sa serijama, poslednje što sam odgledao je American Gothic i Animal Kingdom. Obe su mi ok, ali ništa specijalno, Animal kingdom mi je malo dinamicniji i bolji. Gothic 7/10, Kingdom 8/10

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Rick and Morty
Ko nije gledao, obavezno. Ovakva serija se ne vidja cesto.. 🙂
Nije loša ovako za 2 epizode, ******ski humor, baš ono što volim. Mada milion puta Morty me užasno nervira. :d

Odlicna poslednja epizoda Dark Matter.
My name is not Four. I am Ishida Ryo. Emperor of Zairon.

Meni je Mr.Robot za ovih 8 epizoda odličan. Za nijansu slabiji od prve sezone ali koliko sam video hejta mislio sam da su totalno usrali seriju ali nisu.

Što reče neko ovde pre mene, Flash pokidao 😀
Jako sam zadovoljan ovom serijom, prvu sezonu sam dovršio, ali da se ne lažemo odlična je samo kada je priča fokusirana na Flash/Reverse Flash-a, ovo ostalo je raspad.
Najgori delovi serije - #1 definitivno kad se Arrow pojavi u tim cross epizodicama. Ladno mu brat (od Amell-a) 100X bolje glumi, iako ni on nije baš neki glumac. I #2 sve one bulšit filler epizodice, a najviše one sa onim likovima iz Prison Break-a - totalno bezvezni likovi a ubace ih na svake 3-4 epizode.

Počeo malo drugu i ovo sa Jay Garrick-om i Zoom-om je odlično ... Inače, nisam znao da je Barry-jev ćale bio onaj Flash iz 1991. Tu seriju sam gledao na nekom od naših kanala kad sam bio klinac, možda 3K ako se ne varam. Vidim poznata mi faca 🙂

Odlicna poslednja epizoda Dark Matter.
My name is not Four. I am Ishida Ryo. Emperor of Zairon.
Previse brze promene i jurnjave na razlicite strane po epizodama druge sezone. A za ove dve spojene (11/12) bih rekao:
Mala vidi u buducnost, a ovo je ta buducnost, pa nece dozvoliti mrtvoladnom (4) da vrati secanja 🙂

Pa da, da se serija smanji na 12-13 epizoda po sezoni, tj izbace te bezvezne filer epizode serija bi bila mnogo bolja ali posto se emituje na CW od toga nema nista. A braca Skofild su generalno najgori glumci u toj seriji. Nadam se da ih nece vise ubacivati u Flashu 🙂

Verujem da ce sada jos da ubacuju krosovere i sa superdjevojkom tako da ce da razvodne seriju jos vise 🙂

Poslednja izmena:
Odgledao 2. sezonu Narcos. Mozda je za nijansu losija od prve ali je i dalje odlicna serija

Ima li najava za 3. sezonu?

Ima za još dve potvrđene. Kali kartel je fokus najverovatnije. Realno serija može u nedogled da ide jer uvek ima drugi kartel. I to će se rešiti kad kroz par decenija se ukine zabrana. Istu stvar bi imali s alkoholom danas da je ostala prohibicija.

Svidja mi se sto se nije zavrsila sa smrcu Pabla Eskobara jer je fokus uvek bio na njemu. Kali ce sigurno biti u fokusu zbog zadnje scene. Mnogo je tu ostalo nedovrsenog.

Bas me zanima sta ce biti dalje, ali dok izbace sledecu sezonu, verovatno cu zaboraviti ovo sto sam odgledao 😀

Poslednja izmena:
Sreca pa nisi spojlovao. Sad krecem da gledam drugu sezonu

Izvinjavam se, skroz sam smentuo sa uma da stavim spoiler...

Sve vreme idem mislju da ce to da se desi u drugoj, sad si me skroz sjebao

Odgledao Narcos S2.
Ocjena 8/10.
Mogla je ocjena ići i malo više, ali to ne dajem serijama koje potpisuju kao “po istinitom događaju".
Jednostavno kada je kraj unaprijed poznat onda je tu teško režirati neku dramaturgiju.
Dodatno je problem kada je to sve bazirano na "američkoj istini".

Off.
Narkotici nikada neće biti legalizovani jer se jeftino mogu proizvoditi u zemljama trećeg svijeta, a to bi znatno promjenilo ekonomsku kartu svijeta.
Važno nam je da je zato oružje legalno za proizvodnju i prodaju. Ono donosi sigurno manje žrtava nego narkotici.

Uh, kakav kraj u Dark Mater 🙂 odlična zadnja epizoda 🙂

Tapatalked from LG V10

Odgledao Narcos S2.
Ocjena 8/10.
Mogla je ocjena ići i malo više, ali to ne dajem serijama koje potpisuju kao “po istinitom događaju".
Jednostavno kada je kraj unaprijed poznat onda je tu teško režirati neku dramaturgiju.

Off.
Narkotici nikada neće biti legalizovani jer se jeftino mogu proizvoditi u zemljama trećeg svijeta, a to bi znatno promjenilo ekonomsku kartu svijeta.
Važno nam je da je zato oružje legalno za proizvodnju i prodaju. Ono donosi sigurno manje žrtava nego narkotici.
Ma nije američka verzija istine. Glavni tvorci nisu amerikanci. Ali su uzeli mnogo kreativnih sloboda.

Ona novinarka što ima aferu s njim stvarno postoji i dalje je živa. A ubili su je u seriji nemam pojma zašto. Kariljo je izmišljeni lik blago baziran na Martinezu kog ubace kao drugog komandanta nakon smrti Karilja.

Pod "američka istina" sam mislio da je scenario za seriju napisan još 1992 negdje u DEA kancelarijama. Taj scenario je publikovan '93, a sada ga je Netflix samo ekranizovao.

Odgledao Narcos S2.
Ocjena 8/10.

Off.
Za narkotike si potpuno upravu,ali ipak treba slediti US i legalizovati marihuanu u medicinske svrhe. Ali daleko smo mi od toga,nažalost. Jer bolesnim ljudima zaista pomaže.

Sent from mTalk using Lumia 640 DS

Off.

Ne znam kako si ti zamislio, biljke od kojih se dobijaju derivati heroin/cocaine, rastu i uspevaju samo na onim mestima gde se i sad gaje i proizvode...jednostavno, ne moze drugde😉

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno